omergin' Alıntı:yok yok tam istedigim kıvama geldi bendekibelki ileride 33-10.5-15 lastik getirtebilirsem onu dusunurum..
Arb ile ilgili bilgiler için teşekkür ederim direksiyon düzeneği için 2 resim yolluyorum rodend li 2 parça rot başları yerine kullanılmıştır. diğer orta direksiyon rot koluda yine bilyalı sistem.orsa' Alıntı:Aracınızı güle güle kullanın.
Maslak'da inceleme şansım oldu. Bilinçli olarak ve gerekliliklere göre hazırlanmış bir araç. Tebrikler.
Rot başı olmayan direksiyon sistemini çok merak ettim. Biraz detaylandırabilirmisiniz?
Ön difransiyelde ARB'yi çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim eğer monte ettirirseniz. Direksiyonunu kırık olduğu durumlar ve tek tekerin artikülasyonla tamamen kapandığı durumlarda akslara ekstra yük bindirir. Aracınızın önleri bağımsız olduğu için ekstra dikkat isteyebilir.
Geçtiğimiz ay önde ve arkada ARB takılı olan bir araçla trophy organizasyonunda yarıştık. Gerçekten önde ARB'yi devreye soktuğumuz anda aracın karakteri bir anda değişiyordu. Önleri mümkün olduğu kadar tekerlekler düzken devreye sokup, direksiyonu çevirirken kapatıyorduk. Çok ağır etaplar sonunda herhangibir sorun olmadan yarışı bitirdik.
Eğer bu şekilde kullanabilirseniz kesinlikle ARB'yi tavsiye ederim.
omergin' Alıntı:çok guzel gorunuyor.. onurun dedigi gibi 35" zorlamıyor mu motoru?
equilibre' Alıntı:hard offroad icin kullandıgınız lastiklerden memnunmusunuz?dıgerlerıne gore cok fark oluyomu kullanımda?
KeşfiTarkan' Alıntı:arazide çok zorluyorum şu ana kadar makinada bir sorun yok ama kim bilir? makinadan çok ön bilyalar zorlamadan dolayı boşluk yapıyor onlarıda her orman veya arazi dönüşü sıkarsanız şimdilik birşey yok.. hatta şu ön arb yi veya lsd yi taktıktan sonra swamper ın 38,5 x 11 x 15 ini denemek istiyorum ön aks ve defransiyelden pek korkum kalmadı arb olsun diye ön defransiyeli R200 tipine çevirdim akslarda bu işe göre alındı pek sorun olucağını tahmin etmiyorum aracın makinası chipli şu an aşağı yukarı 165 hp tork da
370 nm buda 38,5 ları çevirir diye düşünüyorum.
saygılar,
eksperoto' Alıntı:çorbada benimde tuzum oldu sanırım
orsa' Alıntı:Rot kolu ve tente bilgileri için teşekkürler Keşfi Bey.
Aracınızın standart lastik çapıyla 35 inç ve 38.5 inç çaplarını oranladığınızda aracınızın isteyeceği yüksek oranlı ayna mahruti veya güç arttırımını hesaplayabilirsiniz isterseniz.
Difransiyelin dayanımı konusunda aracın söz konusu difransiyelleri ile 38.5 inç uygulaması varsa yurtdışında şimdiden güle güle kullanın.
necil' Alıntı:tek kelime ile süper ,maşallah diyeyim.İyi günlerde sağlıklı ve mutlu binmenizi dilerim aracınıza![]()
fastjunkie' Alıntı:Keşfi bey tüfekliği bekliyorum bilginize![]()