Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KeşfiTarkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,347
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

zaten beyendiğim bir araç resimleri detaylı inceleyince dahada güzel olduğunu anladım.
güle güle kullanın tarkan bey.

Etiketler

jeep96' Alıntı:
zaten beyendiğim bir araç resimleri detaylı inceleyince dahada güzel olduğunu anladım.
güle güle kullanın tarkan bey.

Teşekkürler Hasan bey

maşallah maşallah kazasız belasız geziler.... ;)

Maşallah güzel araç olmuş..

maşallah süper olmuş...kazasız belasız...bi mahsuru yoksa toplam maliyet nedir.

endüstri' Alıntı:
maşallah süper olmuş...kazasız belasız...bi mahsuru yoksa toplam maliyet nedir.
Selamlar Fahri bey teşekkür ederim biraz uğraştık ama değdi doğrusu maliyet aşağı yukarı araç hariç 20.000.-usd yi buldu takılacak hem offroad hemde onroad için birşey kalmadı diyebilirim.

saygılarımla,

Keşfi bey gerçekten iyi bir araç olmuş elinize sağlık. Bu sabah Maslak istikametinden TEM bağlantısına girerken gördüm aracınızı ordan tanıdım. (Ben de karşı şeritten köprü yolundaydım)
Buda nacizane benim aracım...

DSC_7069-Copy.jpg

DSC00841.jpg

DSC00844.jpg

Yaptığım işler;
- Ön tampon (el yapımı) vinc Tmax12500
-farların hepsi Hella microlar dahil
-roofrock el yapımı
-arka tampon el yapımı
-altkoruma aleminyum
-kasa kapama branda el yapımı (bağımsızdır her kanat ayrı açılabiliyor)
-yükseltmeler ön torsiyondan arka 4 cm ekstra küpe yaptım
-1000 watt invertör,
-snorkel
-midland telsiz
-federal lastikler 265 75 16 BF goodrich yaz için 245 75 16 ben ayda 4000 km yakın yol yaptığımdan çok ekstra genişlikte lastikler takıp çok yükseltmek işime gelmedi.
Kilit (ARB) olayına daha giremedim ama yakın yolda o gözüküyor. :smiley:)
üst güneşlik ve kaput üzeri rüzgar siperliği uzun yolda çok fonksyonlu.Ön camınıza minimum oranda sinek ve böcek yapışıyor.
Ön koltukların arka bağlantılarına 4 cm lik takozlar koyarak yükselttim.Hem görüşüm arttı hemde arkadaki oturanın diz mesafesini arttırmış oldum.
Bir fırsatını bulunca Keşfi beyin yanına uğramak istiyorum. Daha çok bilgi ve deneyim fena olmaz...

Oygar Bey selamlar,
Aracı beyendiğiniz için teşekkürler.
Sizin araçta mükemmel emeklerinize sağlık daha eklemek istediğiniz ve bulamadığınız ürünler için yardımcı olurum bilginize..

saygılar,

sağolun teşekkür ediyorum.

Motor ile ilgili bir sorun yaşadım maalesef. Hemde 60 bin km de. Ama ondan sonra bu araçların nasıl kullanılması gerektiğini anladım sanırım. Nissan 133 bg gücünde güçlü seri ve hızlı bir araç, maalesefki bunu otobanda görmek istedim.Sanırım bu büyük bir hataydı, 180-200 gibi süratlerde basınca (o süratlerde bu kamyonetle ne işim varsa)sonunda çok hafif bir tıkırtı gelmeye başladı. Direk servise götürdüm motor dediler.3500 liralık bir rakkama motoru yarım şekilde rektifiye ettiler. Şu an çok iyi durumda saat gibi. Ama bunun yanında arkadaşım Nissanını 400 bin km kullandı bu da enteresan. Ama dikkat ediyorum bu araçları nekadar çok sıkıştırıp zorlarsanız (devir ve sürat olarak) okadar daha cabuk sizi terk ediyor. Normal kullanan bir çok kişi 250-300 bin km lerin üzerinde yol yaptıklarına şahit oldum. Bende motoru arıza verdikten sonra biraz soğumuştum ama şu anda sıfır oldu ne diye satacam diyip istediğim ekipmanları üzerine koymaya başladım.Şu anda 25 bin km yaptım sorun yok.(kulağımı çekip tahtaya vurayım da) :smiley:) Bunun yanında PowerUp motor ve diferansiyel katkısı kullanmaya başladım. İnanılmaz derecede memnunum. Özellikle soğuk havalarda dizellerin ilk çalışmasında gürültü ve çekiş düşük olur (ısınana kadar) bu aşınmaları ve sesleri Powerup yok etti. İnternette incelemenizi tavsiye ederim. Alacağınız araç nissan servisinde rektifiye olduysa 1 sene garanti veriyorlar.Bende ufak tefek sorunlar çıkmıştı fakat lafınızı iki etmeden hataları düzelttiler.Buda beni memnun etti. Arazi performansı beni tatmin edecek derecede olduğunu söyleyebilirim. Arkada ARB havalı kilit olsa dahada iyi olabilirdi ama çokta problem etmiyorum önde vinc var. Kaldığı yerde takıyorum çekiyorum. Kumda paletlerim var, çamurdada lastiklerim var :smiley:)) Onun dışında bunu hem offroad için hem günlük hemde uzun soluklu yolculuklarımda kullanıyorum. Pickup olmasının avantajları gerçekten çok büyük arkaya ne isterseniz koyabiliyorsunuz.Kamp için inanılmaz kullanışlı.(örnek resimler koydum)Bu sitelerde garip tartışmalar oluyo yok toyota en iyisi yok mitsu daha iyi gibi, aslında iyi olan offroad sürücüsü becerisi ve zekasıdır. Sizi battığınız zor durumdan çıkaracak olan kurduğunuz planlar ve ekipmanlarınızdır.Her kez kendi aracını över (sanki baştan aşağı o aracı kendi tasarlamış gibi) :smiley: Bana göre en iyi Hummwe (hummer H1)dir ama o da kuma batar oda derin suda kalabilir.Bakalım siz burda ne yapabiliyorsunuz??? :smiley:))

kampniso.jpg

kampniso2.jpg

KeşfiTarkan' Alıntı:
Oygar Bey selamlar,
Aracı beyendiğiniz için teşekkürler.
Sizin araçta mükemmel emeklerinize sağlık daha eklemek istediğiniz ve bulamadığınız ürünler için yardımcı olurum bilginize..

saygılar,

Teşekkür ederim
Elimden geldiğince arkadaşlarında yardımlarıyla bişeyler yapmaya çalıştık.
Keşfi bey en kısa zamanda yerinizde uğramak istiyorum. adres veya bir tel alırsam iyi olur?

oygar' Alıntı:
Teşekkür ederim
Elimden geldiğince arkadaşlarında yardımlarıyla bişeyler yapmaya çalıştık.
Keşfi bey en kısa zamanda yerinizde uğramak istiyorum. adres veya bir tel alırsam iyi olur?

Maslak sanayideyim Oto Mekanik landrover servisi Hüseyin bey in karşısında 17.sok yeni kısım
cep : 0532 2119811

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Geri