kaan2002
2010 ACTYONG 4X2 OTOMATİK
rottweiler' Alıntı:Bu arabaya bu kadar verilir mi?
Bu arabanın yerine bir tane Caddy çekerdiniz on numara araç
Çok pahalı
Çirkin
İsmi bile belli değil
Diyenlere buyur kardeşim anahtar ve direksiyon sende hadi bakalım deyip kontak çalıştırıp gaza bastıktan sonraki
Halleri bana yeteri kadar zevk veriyor
Arabaya eleştiri getirenlere al anahtarı bakalım diyorum sesi kesiliyor kullanınca
En son bir akrabam Cady de Caddy dedi durdu akşam akşam öyle araba böyle araba bu arabanın yerine Caddy baksaydınız daha mantıklı olurdu çok pahalı değil mi?
Al dedim anahtarı bende yanın dayım
Tepkisi
-Abi bu ne ya bu araba taksiden rahat(Gülüyor)
-Çukurlardan geçtiği belli olmuyor abi,oturma pozisyonu jip gibi
İşte böyle tiplerin sesini kesme konusunda aracımdan çok çok memnunum,
1.5 dizel,manuel Clionun 35 binden başladığı bu ülkede bu arabaya pahalı diyenle muhattap olmuyor hep anahtarımı uzatıyorum sesini soluğunu kesiyor Ssang
Otomobilden anlamayan yurdum insanı için ilaç gibi bir araç
Burayı okuyan ziyaretçilerede tavsiyemdir
Her eve lazım bence...
valla arkadaşım siz iyiymişsiniz ben sadece iki kişi ye anahtarı verdim kullandırdığım mesafe ise 1-2 km dir ben aracımı kimseye vermem verdiğim kişler de yeğenlerim olması ve çok merak etmeleri nedeni ile verdim onlarda zaten hayran kaldılar daha önceden de yazmıştım sizde actyong sport var bende actyong suv var inanın yola çıktığımda heybetli görünüşünden çok yol verdiler ben geçerken sağa yanaştılar araba ile geçtiğim yolda veya beklediğim trafik ışığında inanın yanımda duranların bazıları dikkatlice arabayı inceliyorlar çoğunluğu ise akılları sıra bana çaktırmadan inceliyorlar ama inanın korandolarda bu hava yoktur korandolar biraz daha normal sıradan jip veya pikaba benziyorlar actyongların al beniliği onlarda yoktur