Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,755
celo53' Alıntı:
Pahalı değil tabiki donanımına göre fiyatı makul ama forumda anlatılmak istenen bu değil,tercih olarak donanım olarak alternatif olmaması.
Şu anda araca farklı donanım getirebilmek için sanırım 4x4 için farklı vergilendirme sistemini aşmaya çalışıyorlar.
Actyon Sports alırkende 4x4 versiyonu çok daha doluydu
Şimdi bu vergilendirme sistemi yüzünden sanırım bir sıkıntı var
Bir çok markada 4x4 araç yok o da ilginç
Yaz dönemi muhtemelen farklı donanımda araçlar gelir
ama birden fazla donanım için 4x4 vergilendirme sisteminden devletin vazgeçmesi gerekecek o da zor
4x2 için birden fazla donanım getireceklerini de sanmıyorum

Etiketler
memocan82' Alıntı:
Önyargılara bir örnekte ben vereyim eşim arabayı görünce bu arabayı ben kullanamam çok büyük arkası gözükmüyo nasıl park ederim vs.vs. İlk Şileye götürdüm kumda direksiyona geçti 4 çekere almadım ilkönce. Başladı zor gidiyo battık kaldık deyince 4 çekere almayı öğrettim 4çekerde kumları kazımaya başlayınca ve kimsenin gidemediği yerlere gitdikce onun aşkıda pekişti şu anda trafikte azrail gibi giden ssang görürseniz kesin benim hanımdır. Park sorununuda kaldırımları kullanarak hallediyo.Yeni karondoya pek ısınamadım. Bence en kıral actıyon.
Şu resimde arka fondaki dalgalar ne kadar deli ise araçta o kadar deli durmuş
Dururken bile gidiyor sanki araç

celo53' Alıntı:
4q203.png

Güzel çıkmış resimler ama ben şimdiye kadar önden çirkin diyenleri biliyordum bizim araçlar için demek arkadan da çirkin diyenler varmış :smiley:

Bugun luleburgaza gittim geldim otabanda Bir dunya actyon sports Gordum ..arkasi. Acik beyaz vardi Bir tane cok stil Bir Duruśu vardi ... Bazende isiklarda yan yan yana gelince Bir tuhaf oluyor :smiley:
Lastikler ve yukseltme cok kasli gosteriyor .. ;)

sabri yucel' Alıntı:
Bugun luleburgaza gittim geldim otabanda Bir dunya actyon sports Gordum ..arkasi. Acik beyaz vardi Bir tane cok stil Bir Duruśu vardi ... Bazende isiklarda yan yan yana gelince Bir tuhaf oluyor :smiley:
Lastikler ve yukseltme cok kasli gosteriyor .. ;)
Evet bende bulunduğum bölgede bayağı görüyorum
Yani reklamı olmayan bir araç ancak bu kadar satar herhalde
Ama bilinçli tüketici için çok uygun araç be kardeşim daha ne olsun ;D
Dizel Clio Symbol 35 Bin TL+Ön hava yastığı maliyeti bir para iken
Ssang satmasında kim satsın yani ;D

Benim en sevdiğim renk kendi aracımın rengi kırmızı ama kaplatırsam eğer bende sedefli beyaz kaplatmayı düşünüyorum.

ben bir neden daha buldum bugün..almak istediğim renault fluence kullandım yaklaşık 60 km yol yaptım.yol biraz virajlıydı malesef haftada 1800 km yol yapan bir pazarlamacı olarak söylüyebilirim ki yol beni tuttu.midem bulandı araçı ben kullandığım halde virajlardan dolayı tabi.sırtlarım ağrıdı yol bittikten sonra dönüş yolunda kullanmak dahi istemedim.araç 2011 model olup otamatik vites olduğunuda belirtmek isterim.bu kış sakaryadan - rize ye tek şöför olarak gidip geldim ama bu kadar yorulmadım....şu anda ssangyoung aldığım için tekrar çok şanslı olduğumu anladım...

melih aslan' Alıntı:
ben bir neden daha buldum bugün..almak istediğim renault fluence kullandım yaklaşık 60 km yol yaptım.yol biraz virajlıydı malesef haftada 1800 km yol yapan bir pazarlamacı olarak söylüyebilirim ki yol beni tuttu.midem bulandı araçı ben kullandığım halde virajlardan dolayı tabi.sırtlarım ağrıdı yol bittikten sonra dönüş yolunda kullanmak dahi istemedim.araç 2011 model olup otamatik vites olduğunuda belirtmek isterim.bu kış sakaryadan - rize ye tek şöför olarak gidip geldim ama bu kadar yorulmadım....şu anda ssangyoung aldığım için tekrar çok şanslı olduğumu anladım...

valla arkadaşım ssangyondan önce bende şahin marka araç vardı onu da o0 km almıştım 9 sene bindim her sene memlekete gidiş gelişde sesten dolayı kulaklarım bir kaç gün normale dönmezdi yolculk sonrası sanki sırtımda un çuvalı koşarak ben gitmişim gibi yorgun olurdum ssangyongu ise 2010 yılında 0 km olarak aldım bu 2,5 sene zarfında memlekete 5 -6 kez gittim ondan başka memleketler arası gittim geldim emin olun zerre kadar bir yorgunluk hissetmedim o nedenle bende ssangyong u seviyorum hemde çoooooooooooooook buda benim nedenim

kaan2002' Alıntı:
valla arkadaşım ssangyondan önce bende şahin marka araç vardı onu da o0 km almıştım 9 sene bindim her sene memlekete gidiş gelişde sesten dolayı kulaklarım bir kaç gün normale dönmezdi yolculk sonrası sanki sırtımda un çuvalı koşarak ben gitmişim gibi yorgun olurdum ssangyongu ise 2010 yılında 0 km olarak aldım bu 2,5 sene zarfında memlekete 5 -6 kez gittim ondan başka memleketler arası gittim geldim emin olun zerre kadar bir yorgunluk hissetmedim o nedenle bende ssangyong u seviyorum hemde çoooooooooooooook buda benim nedenim

nedenlerimiz aynı

melih aslan' Alıntı:
nedenlerimiz aynı

nedenler aynı kullanlan araçlar farklı siz reo gururb araç kullanmışsınız ben fiat gurub araç kullandım sizin kullandığınız araç zaten normal şartlarda Tofaş gurubu kuş serisine göre çok daha rahat ve konforlu olmasına rağmen bu derece rahatsız oldu iseniz valla ssangyonglar mükemmel araç olduğu bana göre tescillendi

Bu arabaya bu kadar verilir mi?
Bu arabanın yerine bir tane Caddy çekerdiniz on numara araç
Çok pahalı
Çirkin
İsmi bile belli değil

Diyenlere buyur kardeşim anahtar ve direksiyon sende hadi bakalım deyip kontak çalıştırıp gaza bastıktan sonraki
Halleri bana yeteri kadar zevk veriyor
Arabaya eleştiri getirenlere al anahtarı bakalım diyorum sesi kesiliyor kullanınca
En son bir akrabam Cady de Caddy dedi durdu akşam akşam öyle araba böyle araba bu arabanın yerine Caddy baksaydınız daha mantıklı olurdu çok pahalı değil mi?
Al dedim anahtarı bende yanın dayım
Tepkisi
-Abi bu ne ya bu araba taksiden rahat(Gülüyor)
-Çukurlardan geçtiği belli olmuyor abi,oturma pozisyonu jip gibi

İşte böyle tiplerin sesini kesme konusunda aracımdan çok çok memnunum,
1.5 dizel,manuel Clionun 35 binden başladığı bu ülkede bu arabaya pahalı diyenle muhattap olmuyor hep anahtarımı uzatıyorum sesini soluğunu kesiyor Ssang
Otomobilden anlamayan yurdum insanı için ilaç gibi bir araç
Burayı okuyan ziyaretçilerede tavsiyemdir
Her eve lazım bence...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR