Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sabri yucel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,758
tam anlamıyla şehir içi kullanımda yani 1 km olmadan ışıkta beklemek kaydıyla 4. depo ortalamam 9.5 litre. 69-70 litre ile 730-750 km..

aracım 2 gün serviste kaldı. arkadan bir dolmuş sürttü. dün aldım özlediğimi hissettim. 2 gün dobloya binip sonra sang a kavuşunca farkı hissettim. en güzel yanı soför mekanı çok geniş. 120 kg 185cm ben koltuğu en arkaya bile almadım..

Etiketler
jeep' Alıntı:
tam anlamıyla şehir içi kullanımda yani 1 km olmadan ışıkta beklemek kaydıyla 4. depo ortalamam 9.5 litre. 69-70 litre ile 730-750 km..

aracım 2 gün serviste kaldı. arkadan bir dolmuş sürttü. dün aldım özlediğimi hissettim. 2 gün dobloya binip sonra sang a kavuşunca farkı hissettim. en güzel yanı soför mekanı çok geniş. 120 kg 185cm ben koltuğu en arkaya bile almadım..
Yani motor soğukken bu veriyi yakalıyorsunuz
Manuel mi araç otomatik mi?
Verileriniz iyi
Ama Ssang yerine doblo düşünmesi bile facia bir durum ;D

Benim merak ettiğim 4x4 ssang'ın vergisi motor hacmi ve yaşı itibarı ile arazi taşıtı olarak mı hesaplanıyor yoksa kamyonet olarak mı?

huntercemal' Alıntı:
Benim merak ettiğim 4x4 ssang'ın vergisi motor hacmi ve yaşı itibarı ile arazi taşıtı olarak mı hesaplanıyor yoksa kamyonet olarak mı?
maalesef Türkiye Cumhuriyetinde 2 tekeri daha dönüyor diye kamyonetten binek vergisi ve ÖTV si alınıyor

kaan2002' Alıntı:
sonuç bana göre yine geldi reklama dayandı ŞAHSUVAROĞLU parayı seviyor ve kıymıyor(gerçi parayı sevmeyen varmı ki) aklı başında bir kaç tane kanalda reklem versin bak bakalım ne oluyor araç ülkemizde piyasaya gireli 4 seneyi geçti daha bu markanın adını duymayan binlerce belki milyonlarca kişi var markayı görenlerin ismine bakarak %98 de çin malı diyip burun kıvırıyor KORE malı olduğunu duyduğunda ise gevşiyor motor şanzıman Mercedes dediğinde ise tam kıvamına geliyor kısaca çok mal satmak istiyorsan REKLAM REKLAM REKLAM ben başka bir şey bilmem arkadaşlar
Dur AMAN abi ben bi alayım da sonra reklama başlasınlar böyle iyi tam kıvamında :smiley: :smiley: :smiley:

2009 mart ayında arkadaşa araba bakmak için gittiğimiz tuzla şahsuvaroğlunda aracı görür görmez aşık oldum,hani ilk görüşte aşk vardır ya oyle oldum işte :smiley: Sonra ne oldu dersiniz ? arkadaşım almadı ama ben aldım.Hatırlarsınız 2009 yılında devlet bir ötv indirimi yapmıştı ve bayağı araç satılmıştı işte bende o dönem aldım.Aracı aldığım mart ayında arka kapamada kampanya dahilinde hediye olarak veriliyordu....ötv indirimi bir taraftan araka kapama kampanya bir taraftan tadından yenmez olunca aldım ve aşkıma kavuştum :smiley:

Ben süratli arac kullanmayı seviyorum .. Yol bulup basınca en kötü 160 gitmeli arac ... Daha once sözüm ona arazi kralı meşhur ingilizlerden vardı bende off road amaçlı kullanıyordum ( marka model belirmiyorum ) ama tahmin edersiniz hani kiloya satılanlar varya ;) ... Daha önceki aracımla Löw' 2 ile çıkamadım Rampanın ortasında yığılip kaldığı aynı rampayı hi 2 ile çıkıyorum ... Hemde yarım gazla ...
Muhtemelen arkasına eski aracıda bağlasak onuda sürükler ....
Asfaltda İngilizle rampa aşağı tam gaz zor bela 100 bilemedin 110 zor görurdu ...tabi vücudunda titremeyen kemik kalmaz ... Motor gürültüsü hoplamadan zıplamanda cabası ... :smiley:

ssang la 198 ile radara girdim arac net 200 gidiyor lastik çap farkınıda hesaplarsak 215 gidiyor aslında
fırsat bulursam gps ile ölçeceğim .....
Sonuc olarak gerek arazide hemde en ağır şartlarda ...karda yarım metre çamurda ...hemde asfaltda mükemmel performansli ve inanılmaz saglam bir arac ... Güney Koreli yaparsa böyle yapar ;)

sabri yucel' Alıntı:
Ben süratli arac kullanmayı seviyorum .. Yol bulup basınca en kötü 160 gitmeli arac ... Daha once sözüm ona arazi kralı meşhur ingilizlerden vardı bende off road amaçlı kullanıyordum ( marka model belirmiyorum ) ama tahmin edersiniz hani kiloya satılanlar varya ;) ... Daha önceki aracımla Löw' 2 ile çıkamadım Rampanın ortasında yığılip kaldığı aynı rampayı hi 2 ile çıkıyorum ... Hemde yarım gazla ...
Muhtemelen arkasına eski aracıda bağlasak onuda sürükler ....
Asfaltda İngilizle rampa aşağı tam gaz zor bela 100 bilemedin 110 zor görurdu ...tabi vücudunda titremeyen kemik kalmaz ... Motor gürültüsü hoplamadan zıplamanda cabası ... :smiley:

ssang la 198 ile radara girdim arac net 200 gidiyor lastik çap farkınıda hesaplarsak 215 gidiyor aslında
fırsat bulursam gps ile ölçeceğim .....
Sonuc olarak gerek arazide hemde en ağır şartlarda ...karda yarım metre çamurda ...hemde asfaltda mükemmel performansli ve inanılmaz saglam bir arac ... Güney Koreli yaparsa böyle yapar ;)

sabri bey sizden izin almadan yukarıdaki yazınızı ANKET konulu yazıma altına eklemek istedim ancak etik bulmadığım için copy paste yapmadım siz yaparsanız daha uygun olur

bence gerek yok anketin altına eklemeye .... genel olarak okumusundan cahiline toplumun herkesiminden bilgisizlikden kaynaklanan
bir onyargı var malesef ....buda ancak zaman ıcınde insanlar bu aracı arazide yolda daha cok gordukce ve tanıdıkca degisecektir ...

burda herkes benim aracımdan (marka) bahsediyor,ne güzel bana bişey bırakmamışlar,bende eksilerini yazayım ;D .evet arkadaşlar yakıtı emsallerine göre ekonomik,fiyatı baya bi ekonomik bunlar aklıma gelenler ;D

eleştirenler bişey tutturamayınca ''ya tipi biraz şöyle olsaydı diye''başlıyorlar,kardeş sen bırak tipini işlevine bak işlevine deyip kapatıyoruz çenelerini :D (bence tipinde bi problemde yok ayrıca gayet yakışıklı 8) )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR