Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,396
Ynt: Neden Feroza ?

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

ABCD0001.jpg

31131769.jpg

4zriv17ouddvyxn1ysro.jpg

IMG_0051_1-10.jpg

tg2.jpg

Etiketler

Cevdet bey merhaba,

Evet bencede stepnesiz bir baska duruyor. ama aracimiz ( FEROZA ) kisa sase ve tek kapili olmasi nedeni ile stepne lastigi monte edecek yer olmamasi sebebi ile arka bagaj kapagina monte edilmis olmasi elbette jeep gurubuna yakisir nitelkte .Bu arada arka bagaj kapagina monte edilen aparat ve lastik zaman icerisinde mentese ve kilit sisitemini bozmakta..ama yapilacak birsey yok. muhendisler boyle karar vermisler... ;D ;D ;D

sevgilerimle

Turgut

Turgut bey ;
tesbitlerinde haklısın..94 üstü Ferozlar hem teknik olarak hemde tampon boyutu olarak bira farklı.Ama kesin çözüm için saç tampon en iyi çözüm.. ;D

Bir sorunum var.AT lasitigimi de jantlı tutmak istiyorum.sanırım 5*139.7 15 " ölçüsünde.Buralarda aradım bulamadım.İster saç jant ister alaşım jant ister 2.el arıyorum.
Suzuki Vitara ile aynı jantı kullanıyoruz..Tavsiyesi olan var mı arkadaşlar ? tlf..dkkan..kişi..
bunun için ilan verdim.

Teşekkür ederim turgut bey.
Ben'de bu gün zafer arkadaşımızın yazlık lastiklerini taktım 205x70,15 .
daha önce kullandıklarım dört aylık 235x75,15 sürekli olarak şehir içinde kullandığımdan mütevellit küçük çaplı lastik kullanma kararı aldım; sıfır ayarında olan lastiklerimi isteyen ferozacı dostlara(stepne sıfır) beş adet lastiği uygun fiyatlarda vermeyi düşünüyorum..
bu vesile ile duyurmak istedim.
Fiyat olarak;dostların insifiyati kafidir :smiley:

Cevdet bey

size onerim, İLAN Panosuna lastiklerin fotolarini cekerek koymaniz olacak. bu arada markasini belirtmemeissiniz..... acaba neydi belki aramizdan bir arkadas alcak talebinde bulunur....

saygilarimla

Tge

ismail bey iyi aksamlar,

evet kimilerine gore bizler ayni janti ( suzuki ) kullaniyor olmamiz ..sadece bence farsayim. Gerci Ersan bey daha evvel arastirmisti diye hatirliyorum . birebir ayni degil olculer. o bkimdan NET bir cevap veremiyecem. ama olasi hafif alisimli jant ( halk arasinda celik jant ) olarak adlandirilan jant tiplerine yogunlasin derim. mutlaka bizlerin olculerinde olan ( FEROZA ) bulacaksinizdir. Bende sahsen lastikcimde depolatiyorum MTR cinsi lastiklerimi ...EKİM ayi itibariylede mevcut AT olanlari cikartip MTR olan gurubu taktiriyorum...hem boylesi bir davranis bana hesapli geliyor olmasi hemde baska marka ve model jant arayisi icerisini girmiyor olmam bana arti kazandirimis oluyor.
tabiii bu benim sahsi gorusum..olurda uygun jant bulursaniz ..Ki sayin Tayfun beyin talip oldugu jantlardan bulursaniz bana haber edin derim..

Turgut

Ad yılmaz
Soyad cenger
Telefon (Ev) +90-252-4670179
Telefon (İş) +90-252-4670179
Telefon (Cep) +90-538-3296828

muğla marmaris hurdacı arazi araçları falan parçalıyormuş birtane feroza parçalamış ve ben direksiyon pompası ve şarj dinomsunu almıştım ikiside çok iyi durumda ve fiyatı da uygun bana servis ppompayı 1400 dedi dinomayıda 1650 demişti ben ikisinide 350 aldım kendisinden halende kullanıyorum sıkıntı yok

tge' Alıntı:
Cevdet bey

size onerim, İLAN Panosuna lastiklerin fotolarini cekerek koymaniz olacak. bu arada markasini belirtmemeissiniz..... acaba neydi belki aramizdan bir arkadas alcak talebinde bulunur....

saygilarimla

Tge
Teşekkür ederim.
Lastiklerim KUMHO;AT lastikler;diş aralıkları kar tipi;bilhaire fotoğrafını eklerim ...

Saygılar benden..

Salih bey merhaba,

aşagıdaki numaralar muglalı parçacıya aitti..

Ad yılmaz
Soyad cenger
Telefon (Ev) +90-252-4670179
Telefon (İş) +90-252-4670179
Telefon (Cep) +90-538-3296828

Ben kendisinden Feroza'nın arka diferansiyelini, daha sonrada ön aks taşıyıcılarını çok uygun fiyata ileride lazım olur diye aldım, hiç bir sıkıntı yaşamadım, kendisi "modifiyeci" rumuzuyla Gezenbilir üyesidir.

Saygılarımla

salihdalci' Alıntı:
nedeni nedir dikkatli olmamızın.
Ben muğladan iç döşemeler aldım;(şahsı ismini unuttum zat'ın belkide ararsam bulma olanağı olabilrim) bana fotoğrafta görülenlerden eksik ürün gönderdi birde 60 tl gibi bir kargo ücretine mâl etti :( ki ürünler eksik çıktı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR