Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,386
Ynt: Neden Feroza ?

Feroza'cı dostlar biraz geç kalmış olsalarda açmışlar araçların üzerini :D keyfine doyamayacaksınız biliyorum ;D
Çünkü ben doyamadım;ama malesef gezdiğim yerler konumu nedeni ile biraz toz dumandan epey bir tozlandım ;D

DSC_7071.jpg

Etiketler

Cevdet bey merhaba,
Söylemleriniz...Turgut beyin yakın zamanda açması ve fotograflarını yayınlaması....önayak oldu.

Haklısın...geç oldu ama..iyi oldu...

Senin bagajda da...yok yok... ;D ;D

LPG yok mu sizde ? bagajın üstünde örtü falan mı var ? bir yakın fotograf rica etsek :D

mdr' Alıntı:
Cevdet bey merhaba,
Söylemleriniz...Turgut beyin yakın zamanda açması ve fotograflarını yayınlaması....önayak oldu.

Haklısın...geç oldu ama..iyi oldu...

Senin bagajda da...yok yok... ;D ;D

LPG yok mu sizde ? bagajın üstünde örtü falan mı var ? bir yakın fotograf rica etsek :D
Tşekkürler ismail bey;biraz alemcilik olayı var'da ;D
Benim araç'da lpg li,ama üst tarafını kapatmış önceki sahibi raf şeklinde..
Şu an malesef yeni fotoğraf çekemiyorum,keza fotoğraf makinam arızalandı serviste :smiley: ilerleyen günlerde inşallah..

Bayramda 2010-2011 av sezonunu Feroza'mla açmış bulunmaktayım.Arefe gününden kışlık papuçlarını da giydirdim'' her emrine hazırım sahip'' der gibi bir havaya girdi benim kırmızı canavar :smiley:

avcisayfamizp1000941.jpg

avcisayfamizp1000971.jpg

avcisayfamizp1000972.jpg

Bunlarda YİYENBİLİR fotoğrafları :smiley:

avcisayfamizp1000953.jpg

avcisayfamizp1000958.jpg

Cemal baskanim,

Masallah masallah.... Avin daim olsun. bu arada FEROZA nda cok hos durmus. iyi ve bol avli gunlerde kullan.

Turgut

Ohh..Nihayet döndüm ...

Cevdet bey makinanın arızası inşallah büyük degildir.Sende benim gibi Nikoncusun..Benim d80 seni bekliyor.Bi 70-200 bide Tokina 11-16 yeter de artar degil mi ? ;D ;D

Cemal bey merhaba, maşallah kırmızı herşeyi ile göreve hazır ve nazır... ;D ;D ;D sizlere bol avlar...Biz Cevdet beyle sizin avlayacaklarınızı fotograflıyoruz..Ters durum. ;D ne yapalım..biz çogalsın...bu güzellikler artsın diyoruz.... ::smiley: ::smiley: ::smiley:

mdr' Alıntı:
Ohh..Nihayet döndüm ...

Cevdet bey makinanın arızası inşallah büyük degildir.Sende benim gibi Nikoncusun..Benim d80 seni bekliyor.Bi 70-200 bide Tokina 11-16 yeter de artar degil mi ? ;D ;D

Cemal bey merhaba, maşallah kırmızı herşeyi ile göreve hazır ve nazır... ;D ;D ;D sizlere bol avlar...Biz Cevdet beyle sizin avlayacaklarınızı fotograflıyoruz..Ters durum. ;D ne yapalım..biz çogalsın...bu güzellikler artsın diyoruz.... ::smiley: ::smiley: ::smiley:
Teşekkür ederim ismail bey;makinamı tamir ettirdim;evet bizler sadece fotoğraflayıcıyız :smiley: hele usulsüz avcıları her an fotoğraflaya biliriz :smiley:
Selamlar..

http://www.izlesene.com/video/amator-yoruk-yaylasi-eylul-2010/2609415/facebook

bu yüzden feroza:smiley:

Cevdet bey,Turgut bey,

sizleri Kaynaşlı. Yörük yaylasına bekledik..bekledik. ;D ;D ;D

gelen giden yoktu..çok güzel bir aktivite oldu..

buradan izleyebilirsiniz..hem fotografları hemde videoları..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61461.new;topicseen#new

Bir şey daha dikkatimi çekti..
Sakaryada 4 benim araçla 5 Feroza var..
Zonguldakta sanırım 6-7 FEROZA var..hepside aktivitelere katılıyor..
Yaw bu İstanbuldakiler..hareketsizlikten-asvaltta gitmekten biryerlerine birşeyler olacak.. ;D ;D ;D

İsmail Bey,

İstanbul'lu bir Feroza kullanıcısı olarak, hafta sonu asfaltta değildim, bir önceki hafta sizinle birlikte gittiğimiz yaylada kamptaydım.

Saygılar

Ersan

[attachment=1]

100_3357-L.jpg

Bircan hanım tebrikler,özelliklede o 2 teker olayı harikaydı.
İsmail bey bir istanbul ferozacısı olarak aynı zamanda en büyük tutkusu avcılık olan biri olarak bende meralardaydım,yani bizim arabalar sıklıkla asfalttan çıkıyor :smiley::smiley: ama aktivite derseniz onlar ancak benim için av sezonu kapandıktan sonra.

avcisayfamizp1000983.jpg

feroza ile olan fotoğrafıda koymak isterdim ama üzerinde av olduğu için siteye uygun olmayacağını düşünerek koymadım :smiley:

Bircan hanim, Tebrik ediyorum helal olsun verdiginiz mucadeleye...ve FEROZAniza....

İsmail beycim,

Evet ben bu siralar oldukca yogunum hatta birakin FEROZA mla etkinlik yapmaya marsina dahi basamazzz oldum....

Ersanim Ersanim,

sen beni bilirsin....baya yogunum ve bu kamp olayi iyice icimi kprastirdi.......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR