Hoş bulduk,teşeükkür ederim...Doğanın zaten yıllardır parçası olmaktan mutluluk duyuyordum ,tüple dalarak ,yelken açarak,treeking ve kamplarla...Ama araçla,bu imkanlar ve mesafeler arttı;mesela standart teriosla,kartalkayanın zirvesine 30 metre kalana kadar çıkabildik,orada müthiş anlar yaşadık.Şu an farklı pcde olduğum için zirve fotosunu ekleyemedimmdr' Alıntı:Ferdane hanım günaydın,
Topigimize hoş geldiniz..
Daihatsunun genlerinde var off road.. ;D onun için sizin seçiminizde kendi çapında iyi olmuş...
Doganın zevkini çıkartın.. ;D ;D
Turgut Bey,tge' Alıntı:Ferdane hanim,
Aramiza hosgeldiniz. Terios modeli FEROZA lara nazaran daha estetik . Hem konfor hem ses yalitimi hem 5 kapili ayriyetten de surekli 4 cekerin yani sira difflook olusu Teriosu cazip hale getirmekte.ama FEROZA lar cok daha agir arazi kosullarina gore zamaninda imal edilmis olmasi da gercek. Ben FEROZA yi hep askeri tanka benzetmisimdir. gerek sase yapisi gerekse hareket disli oranlari ve tabiiki hartop olmasi
on arka tamponlarin celik olusu acikcasi beni boyle dusunmeme sebeb olmustur.FEROZA ve TERİOS kardesligi adina tekrar aramiza hosgeldiniz diyorum ve diger topiklerimizi yapmis oldugunuz etkinlikleri paylasmanizi diliyorum.
Turgut
hopşgeldiniz aramıza...çamurlar başladığında bir ara sakaryada misafir edelim sizi...ferozalardan beğendiğinizi kullanıp daha net fikriniz olur...ferdane gül' Alıntı:Turgut Bey,
Teşekkür ederim ,hoş bulduk....
Etkinliklerinizden haberim olursa Ankara'dan katılabileceğim ölçüde aranızda olmak isterim ...
Feroza ,yazdığım gibi son zamanlarda dikkatimizi çeken araç oldu...Rahatlık bulunduğunuz yere ve mekana göre değişir,doğada iken ben şahsen çok da aramam...Kartalkaya etkinliğimizde ,2.gün çok ağır parkur olacağı söylendiği için aracı bıraktık ve onca araç duruken CJ 5 tercih ettik(O gün şöyle demiştim ''rahatıma düşkün olsam ,pazar keyfini evimde yapardım '' ...
Sayenizde kardeş aracımızı yakından tanıyacağımı umut ediyorum...
Hoşbulduk,bircanefe' Alıntı:hopşgeldiniz aramıza...çamurlar başladığında bir ara sakaryada misafir edelim sizi...ferozalardan beğendiğinizi kullanıp daha net fikriniz olur...
Teşekkür ederim,hoşbulduk .salihdalci' Alıntı:aamıza hoşgeldiniz. 8)
Hoşbulduk Mesut Bey,ilgi ve alakanız için başta size olmak üzere tüm Ferozacılara tekrar teşekkür ederim ...Sayenizde adımdan dolayı sadece FER kısmını hatırladığım ferozayı artık rahatlıkla hafızama kazıdımmesutkörk' Alıntı:hoşgeldiniz,keyifli paylaşimlar.