Neden Feroza ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 241
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,212
Ynt: Neden Feroza ?

Ferdane hanım günaydın,

Topigimize hoş geldiniz..

Daihatsunun genlerinde var off road.. ;D onun için sizin seçiminizde kendi çapında iyi olmuş...
Doganın zevkini çıkartın.. ;D ;D

Etiketler

Ferdane hanim,

Aramiza hosgeldiniz. Terios modeli FEROZA lara nazaran daha estetik . Hem konfor hem ses yalitimi hem 5 kapili ayriyetten de surekli 4 cekerin yani sira difflook olusu Teriosu cazip hale getirmekte.ama FEROZA lar cok daha agir arazi kosullarina gore zamaninda imal edilmis olmasi da gercek. Ben FEROZA yi hep askeri tanka benzetmisimdir. gerek sase yapisi gerekse hareket disli oranlari ve tabiiki hartop olmasi
on arka tamponlarin celik olusu acikcasi beni boyle dusunmeme sebeb olmustur.FEROZA ve TERİOS kardesligi adina tekrar aramiza hosgeldiniz diyorum ve diger topiklerimizi yapmis oldugunuz etkinlikleri paylasmanizi diliyorum.

Turgut

mdr' Alıntı:
Ferdane hanım günaydın,

Topigimize hoş geldiniz..

Daihatsunun genlerinde var off road.. ;D onun için sizin seçiminizde kendi çapında iyi olmuş...
Doganın zevkini çıkartın.. ;D ;D
Hoş bulduk,teşeükkür ederim...Doğanın zaten yıllardır parçası olmaktan mutluluk duyuyordum ,tüple dalarak ,yelken açarak,treeking ve kamplarla...Ama araçla,bu imkanlar ve mesafeler arttı;mesela standart teriosla,kartalkayanın zirvesine 30 metre kalana kadar çıkabildik,orada müthiş anlar yaşadık.Şu an farklı pcde olduğum için zirve fotosunu ekleyemedim :(

tge' Alıntı:
Ferdane hanim,

Aramiza hosgeldiniz. Terios modeli FEROZA lara nazaran daha estetik . Hem konfor hem ses yalitimi hem 5 kapili ayriyetten de surekli 4 cekerin yani sira difflook olusu Teriosu cazip hale getirmekte.ama FEROZA lar cok daha agir arazi kosullarina gore zamaninda imal edilmis olmasi da gercek. Ben FEROZA yi hep askeri tanka benzetmisimdir. gerek sase yapisi gerekse hareket disli oranlari ve tabiiki hartop olmasi
on arka tamponlarin celik olusu acikcasi beni boyle dusunmeme sebeb olmustur.FEROZA ve TERİOS kardesligi adina tekrar aramiza hosgeldiniz diyorum ve diger topiklerimizi yapmis oldugunuz etkinlikleri paylasmanizi diliyorum.

Turgut
Turgut Bey,

Teşekkür ederim ,hoş bulduk....
Etkinliklerinizden haberim olursa Ankara'dan katılabileceğim ölçüde aranızda olmak isterim :smiley: ...
Feroza ,yazdığım gibi son zamanlarda dikkatimizi çeken araç oldu...Rahatlık bulunduğunuz yere ve mekana göre değişir,doğada iken ben şahsen çok da aramam...Kartalkaya etkinliğimizde ,2.gün çok ağır parkur olacağı söylendiği için aracı bıraktık ve onca araç duruken CJ 5 tercih ettik(O gün şöyle demiştim ''rahatıma düşkün olsam ,pazar keyfini evimde yapardım ;) '' ...
Sayenizde kardeş aracımızı yakından tanıyacağımı umut ediyorum...

ferdane gül' Alıntı:
Turgut Bey,

Teşekkür ederim ,hoş bulduk....
Etkinliklerinizden haberim olursa Ankara'dan katılabileceğim ölçüde aranızda olmak isterim :smiley: ...
Feroza ,yazdığım gibi son zamanlarda dikkatimizi çeken araç oldu...Rahatlık bulunduğunuz yere ve mekana göre değişir,doğada iken ben şahsen çok da aramam...Kartalkaya etkinliğimizde ,2.gün çok ağır parkur olacağı söylendiği için aracı bıraktık ve onca araç duruken CJ 5 tercih ettik(O gün şöyle demiştim ''rahatıma düşkün olsam ,pazar keyfini evimde yapardım ;) '' ...
Sayenizde kardeş aracımızı yakından tanıyacağımı umut ediyorum...
hopşgeldiniz aramıza...çamurlar başladığında bir ara sakaryada misafir edelim sizi...ferozalardan beğendiğinizi kullanıp daha net fikriniz olur...

bircanefe' Alıntı:
hopşgeldiniz aramıza...çamurlar başladığında bir ara sakaryada misafir edelim sizi...ferozalardan beğendiğinizi kullanıp daha net fikriniz olur...
Hoşbulduk,
Gezenbilirin üyeleri en sıcak karşılayan topiclerinden biri burası sanırım :smiley: ...Sakarya geçen yıldan beri çok etkinliğin düzenlendiği bir yer oldu sanırım...En kısa zamanda bizzat sizlerle ve tabiii feroza ile tanışmak isterim...Sizleri de Ankaraya beklerim...

Bu güzelligi birkaç tane fotografla süsleyelim ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Foto Feroza (1731).jpg

July26Pics186.jpg

other10.jpg

mesutkörk' Alıntı:
hoşgeldiniz,keyifli paylaşimlar.
Hoşbulduk Mesut Bey,ilgi ve alakanız için başta size olmak üzere tüm Ferozacılara tekrar teşekkür ederim :smiley: ...Sayenizde adımdan dolayı sadece FER kısmını hatırladığım ferozayı artık rahatlıkla hafızama kazıdım :D :D :D

ismail bey,
cok hos FEROZA resimleri ile susulediniz burayi...evet neden FEROZA? bende bir kac resim ekleyeyim.
ama eklemeden once belirtmek isterim ki 90 / 91 / 92 / 93 modellerde arka tampon uzunlugu biz 94 / 95/ 96 modellere gore daha kisa ve dik egilimli yamac ve rampalarda kisa olanlar cok daha basarili ..inanin ben iki oldu arka tamponumu kopardim ve her seferinde arka bagaja atip o parcayi ertesi gun kaportaci ustama taktirmam olamam oldu. bu da beni ayri uzmekte ..neyseki FEROZA nin gucunu herseferinde ve her kosulda yasayip goruyor olmam bu bahsetigim arka tampon olayini bana unutururmakta...

sevgilerimle

Turgut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR