MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,149
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

23/Mart/2012 den bugüne kadar yapılabilen en son durum:

15092012184.jpg

15092012185.jpg

15092012186.jpg

Etiketler

Cok güzel gözüküyor Ahmet abi
Hayırlısıyla sona geldiniz artık. Bu aşamadan sonra artık sorun cıkacağını sanmıyorum.
Tez zaman da gezilere başlarsınız artık.

abdullah tepe' Alıntı:
Cok güzel gözüküyor Ahmet abi
Hayırlısıyla sona geldiniz artık. Bu aşamadan sonra artık sorun cıkacağını sanmıyorum.
Tez zaman da gezilere başlarsınız artık.
Teşekkürler, Abdullah bey.
Ne kadar tamam densede Eksikler sonra sonra meydana çıkıyor.
Bu sene Gürcistan, Azerbaycan dönüştede Karadeniz sahili idi planımız.Kısmet değilmiş mevsim geçti.
Allah izin verirse seneye beraber gideriz, arzu ederseniz.
Aracı teslim alınca birkaç gün Ankara'da olacağım.Size ve Bülent beye uğramak isterim tabiki, kısmetse.
Görüşmek üzere.
Selam ve Saygılar.

Neden olmasın Ahmet abi.
Kısmetde varsa tabiki gideriz.
Ankara'ya gelince mutlaka beklerim. Görüşmek üzere

edessastelio' Alıntı:
Bu sene Gürcistan, Azerbaycan dönüştede Karadeniz sahili idi planımız.Kısmet değilmiş mevsim geçti.

Karadeniz kışın bir başka güzel oluyor. Bence ertelemeyin. Fikir vermesi için Uzun gölden bir iki kış manzarası:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150635742813710&set=a.10150635711313710.398611.610598709&type=3&l=e376ba6b06

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150635750968710&set=a.10150635711313710.398611.610598709&type=3&l=e376ba6b06

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150635750993710&set=a.10150635711313710.398611.610598709&type=3&l=e376ba6b06

TA2RX' Alıntı:
Karadeniz kışın bir başka güzel oluyor. Bence ertelemeyin. Fikir vermesi için Uzun gölden bir iki kış manzarası:
Merhaba; Bekir Kemal bey,
Trabzon ve Rize'in birçok yerini birkaç defa gidip gezdim.
Bu sefer İlk önce Gürcistan dönüştede Sarp'dan başlıyarak sahil boyu İstanbul'a kadar köy kaza demeden heryeri gezip görme düşüncem vardı,Giresun da zaten güzergah üzeri.Kısmetse seneye kaldı.
Eşimin kış mevsimi ile pek arası yok, mayıs'ı bekliyeceğiz bu nedenle.
Öneriniz için çok teşekkür ederim, görülen yerler birdaha gidilebilse bile karadeniz bölgesinin 1001 çeşit yeşilliği herzaman güzel.
Sizide bekleriz, buralardan geçerseniz.
Görüşmek üzere, Selam ve Saygılar.

abdullah tepe' Alıntı:
Neden olmasın Ahmet abi.
Kısmetde varsa tabiki gideriz.
Ankara'ya gelince mutlaka beklerim. Görüşmek üzere
Merhaba, Abdullah bey,
Kısmetse ekimin ilk haftasından sonra Ankara'ya gelme ihtimalimiz var.
Sizin motokaravanda ilk haftada bitecek.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Bülent beyin temiz işçiliği görülüyor, fotolarda.
Galiba size Tel nomu vermeyi unuttum, sizinki bende kayıtlı.
Özel mesaj olarak gönderdim.
Görüşmek üzere, Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
Dmcgaraj

SON KONULAR

Geri