MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,115

Etiketler
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Motokaravanımızın yapım aşamasının son hali:

DSCF1700.jpg

DSCF1698.jpg

DSCF1699.jpg

airboat' Alıntı:
Ahmet Kardeşim,
Karavan çalışmaları son aşamaya gelmiş gibi.
Sorunsuz biter inşallah.
Teşekkür ederim,Seyfettin hocam;
Karavanımızın gecikmesi, atölyenin eleman noksanından kaynaklanıyor.Bu yüzden 5 ay kayba uğradık.
Tabii boşa geçen bu zaman dolayısıyla, MTV Sigorta TÜV Vs.nin hepsinin zamanı geçti.Bunları aracı teslim alınca Ankara'da yaptırmam gerekiyor. Araç 6 aydan beri atıl olduğundan iyi bir bakım yaptırmakta gerekiyorki tüvde sorun çıkmasın.Ankara'nın oldukça yabancısıyım, nasıl becereceğiz henüz bilmiyorum.
Sizi Köyceğiz'de tatilde biliyorum,umarım güzel geçiyordur tatiliniz.
Hoşçakalın
Selam ve saygılar.

edessastelio' Alıntı:
Teşekkür ederim,Seyfettin hocam;
Karavanımızın gecikmesi, atölyenin eleman noksanından kaynaklanıyor.Bu yüzden 5 ay kayba uğradık.
Tabii boşa geçen bu zaman dolayısıyla, MTV Sigorta TÜV Vs.nin hepsinin zamanı geçti.Bunları aracı teslim alınca Ankara'da yaptırmam gerekiyor. Araç 6 aydan beri atıl olduğundan iyi bir bakım yaptırmakta gerekiyorki tüvde sorun çıkmasın.Ankara'nın oldukça yabancısıyım, nasıl becereceğiz henüz bilmiyorum.
Sizi Köyceğiz'de tatilde biliyorum,umarım güzel geçiyordur tatiliniz.
Hoşçakalın
Selam ve saygılar.

Ahmet Kardeşim,
Evet Köyceğizde tatildeyim.15 Eylül'de Ankara'da olacağım,bir aksilik olmazsa.Telefonum 5067473333
Sabit tel:312 354 54 64
Ankara ya gelirken mutlaka ara.Ben ve dostlarımız elimizden geleni esirgemeyiz.
Selamlar.

Ahmet bey sanırım beklediğinize değmiş.Güzel görünüyor.Boyada yakında biter güzel gezilerde kullanmanız dileği ile.

airboat' Alıntı:
Ahmet Kardeşim,
Evet Köyceğizde tatildeyim.15 Eylül'de Ankara'da olacağım,bir aksilik olmazsa.Telefonum 5067473333
Sabit tel:312 354 54 64
Ankara ya gelirken mutlaka ara.Ben ve dostlarımız elimizden geleni esirgemeyiz.
Selamlar.
İlginize teşekkür ederim, Hocam.
Kalan bir haftalık tatilinizin mutlu geçmesini dilerim.
Selam ve saygılar

Hocam kusura bakma,bu tarz adamlar elini sıkmamaktan anlamazlar.Anlıyacakları dilden konuşmak gerekir ki siz sonuna kadar halklısınız.İşte ama tarzınız müsait değil,kibar insanlarsınız,benim gibi birine yapacaklarki nasıl hoplaya zıplaya yaparlar.

Ahmet bey öncelikle selamlar.
Kusura bakmayın daha önce başınıza gelenleri görmemişim. İnanın cok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda karavanınıza kavuşursunuz. Bu arada Hikmet kardeşimi bende kısa süre önce tanıdım ama gercekten cokiyi bir insan olduğunu gördüm. Ankaraya gelince her türlü yardım için beni de cekinmeden arayabilirsiniz. Belki diğer arkadaşların az da olsa işleri varsa da ben tamamen emekli olarak boştayım. İstediğiniz zaman arıyabilirsiniz. Tel 0 533 574 06 90
Bir an önce karavanınıza kavuşmanız dileğiyle

dalyan' Alıntı:
Hocam kusura bakma,bu tarz adamlar elini sıkmamaktan anlamazlar.Anlıyacakları dilden konuşmak gerekir ki siz sonuna kadar halklısınız.İşte ama tarzınız müsait değil,kibar insanlarsınız,benim gibi birine yapacaklarki nasıl hoplaya zıplaya yaparlar.
Ertan bey, doğru söylüyorsunuz.
Bizim bu firmaya 450 km. uzakta olmamızdan dolayı kullanıldık bu güne kadar.
Birşey göremediğimiz için bizi, yapılıyormuş gibi yalanlarla oyaladılar. Artık bıçak kemiğe dayandığı için isyan ettikten sonra yapılmaya başlandı.Bugün tekrar resim istedim, sözde gönderfecekler.Hangi aşamada göreceğiz.
Galiba sizde kısmet olursa Motokaravana geçmeyi düşünüyorsunuz.Hayırlısı...
Selamlar

abdullah tepe' Alıntı:
Ahmet bey öncelikle selamlar.
Kusura bakmayın daha önce başınıza gelenleri görmemişim. İnanın cok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda karavanınıza kavuşursunuz. Bu arada Hikmet kardeşimi bende kısa süre önce tanıdım ama gercekten cokiyi bir insan olduğunu gördüm. Ankaraya gelince her türlü yardım için beni de cekinmeden arayabilirsiniz. Belki diğer arkadaşların az da olsa işleri varsa da ben tamamen emekli olarak boştayım. İstediğiniz zaman arıyabilirsiniz. Tel 0 533 574 06 90
Bir an önce karavanınıza kavuşmanız dileğiyle
Merhaba, Abdullah bey,
İlgine çok teşekkür ederim.Telefonunuz öncedende bende kayıtlı idi.
İnşaallah önümüzdeki hafta teslim alabilirsek Bülent beyede uğramayı düşünüyorum.Sizinlede tanışmaktan mutluluk duyacağım, kısmetse.
Bu arada daha öncede yazdığım gibi sizin motokaravan tipi benimde hayalimdi ama şartlar yüzünden elimizdeki ile yetinmek gerekiyor. Siz acele etmeden sağlıklı karar verdiniz ve gönlünüze göre şekilleniyor, ne mutlu size.
Allah kazasız belasız mutlu güzel geziler nasip etsin.Bülent beyide sık gördüğünüzden selamlarımı iletmenizi rica ediyorum.Hoşçakalın
Selamlar.

Selamlar Ahmet Bey
İananın bende tanışmaktan büyük bir zevk duyarım.
Bülent ustayada selamınızı mutlaka iletirim.
Ankaraya gelince görüşmek dilegiyle, şimdilik hoşcakalın.

Evet abi motokaravan alacağım,bir müddet beklerim satıldı satıldı,yok satılmadı dursun sorun değil,elbet müşterisi çıkar.Zaten henüz malum siteye ilan vermedim,isterimki bizimkilerden biri alsın çok güzel bir çekme karavan.selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR