MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,115
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

yeşilbek' Alıntı:
Ahmet Bey eşinize geçmiş olsun.ç Umarım karavanınızı sağlıkla teslim alırsınız. Başınıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş cinsten malesef. Umarım ne sizin ne de başkalarının başına benzerleri asla gelmez. Sizi ve eşinizi bir türlü arayamadım. Deli gibi yoğunluk var keyifli bir zamanda görüşebilmek isiyorum. İyi haberleriniz almak dileğiyle. Sevgiler
Sayın, Hekimim Merhaba,
Kurban Bayramı ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Zaten burada olmamızın amacı ben yandım başkalarıda yanmasın konusunda bilgi paylaşımı...
Karavanımızı na tamam vaziyette teslim aldık, 10 gün boyunca Ankara'da yanlışlarını düzeltmeye çalıştık Ankarada'ki dostlar sayesinde...
Deli gibi yoğunluk var demişsiniz, ama şikayet etmiyorsunuz. Bu meslek aşkınızdan olsa gerek. Bu durumda çok hayır dua alıyorsunuz.
Sizlerle bizde tanışmayı arzu ederiz, kısmet...
Yeşilbek ailesine selamlar ve saygılarımızla, Uygun bir zamanda tanışmak üzere...
hoşçakalın.

Etiketler

airboat' Alıntı:
Ahmet Beyin Bilgisayarı bizim iş yerinde kaldığı için yazamıyor.
Kendisinin yazdığı gibi;16 Ekim günü karavanı Hikmet arkadaşımızla beraber na tamam olarak firmadan teslim almışlar.Akabinde araç altı şase güçlendirmesi yapıldı.
Ertesi gün Ahmet beyle beraber araç altı ziftlemeyi ,Öntakım ve firen ayarlarını,Fren testini Şaşmaz Oto sanayinde yaptırdık.Bizim atölyede üzerindeki koltuğu söktük geçici olarak benim ikili koltuğu taktık.
Cuma sabahı TÜV den aldığımız randevuya gittik.Kontrollerden başarıyla ayrıldık.
Aynı gün öğle üzeri karavan tadilatı yapan firmaya Abdullah Tepe ile giderek Ahmet beyin ilişkisini
tamamen kestik.Önceden kalan koltuğu,aküyü(ölmüş)220 V kablosunu ufak tefek bazı malzemeleri aldık ve döndük.
Koltuğu montaj ettik,ufak tefek bazı işlemleri hallettik.Güneş panellerinin tamamlanmayan işlerini de
Bülent'e tamamlanması için dün akşam bıraktık.
Kendisi aracın başında,Benim anlatacağım gelişmeler özetle budur.
Seyfettin hocam, size ne kadar teşekkür etsem azdır.Mükemmel bir dostsunuz, keşke bizde sizler kadar doğru düşünebilsek.
Konuyu ne güzel ifade etmişsiniz, size minnettarım.
İyiki varsınız; Öğretmenim, emekli İş adamı ve cani gönülden büyük dost.
Selamlar, saygılar.

gezmen' Alıntı:
Örnek dayanışma, kutlarım... :smiley:
Son bilgileri de Ahmet Bey'den alacağız anlaşılan. :-\

Cavid Sezen
Cavit hocam, Merhaba;
Seyfettin hocam benim yazmam gereken herşeyi yazmış. O mükemmel bir dost, sizler gibi...
Unutmadan yazayım, İzmir'e gideceğim zaman Akhisar üzerinden ulaşmayı arzu ediyorum, sizler gibi saygıdeğer dostlar ile tanışabilmek ümidiyle.
Selamlar,Saygılar.

drares' Alıntı:
Emekleriniz için sizlere büyük bir alkış, bunun adı "İmece" olamaz, "Gezenbilir dostluk ve dayanışma derneği" daha uygundur. Ahmet beyin yüzü umarım artık gülüyordur :smiley:
Sayın Doktorum; Merhaba,
Kurban ve Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.
İlk defa yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum dostlar, problemlerimin bitmesi için o kadar çaba sarfettilerki, onlara minnettarım.
Ama 2007'den beri bu karavan bize uğur getirmedi bu güne kadar çok zarar etmiş olmama rağmen, zararına satmayı düşünüyorum.
İtiraf edeyimki 2007 de aldığım E.G. adlı kişiye ve sonrasındaki mağduriyetime sebebiyet veren kendini usta zannedenlere hiçbir zaman hayır dua etmiyeceğim.
Ben yandım başkaları yanmasın.
Selamlar, saygılar.

bülent usta' Alıntı:
Herkese selam son bilgileride ben vereyim
Ahmet beyin karavanındaki eksikleri ve hataları gidermek için bugünde çalıştık kapanmakta zorlanan dış yan kapaklar artık sürtmeden kapanıyor güneş paneli yeniden faliyete geçti nihayet 12 DC VE 220 elektrik tesisatı komple yeniden çekildi bitürlü bulunmayan :smiley: 2li ankastre ocak yerine takıldı gaz tesisatı hazırlandı karavan kapısı bir türlü arkaya yaslanmıyordu oda halloldu sırasıyla devam edecez .
Ahmet abiden herkese selam :smiley: :smiley:
Merhaba, Bülent usta; Kurban ve Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
Beni arefe gününe yetiştirmek için itinalı bir şekilde çalıştın, Allah razı olsun. İçinden çıkılamayacak elektrik tesisatını yeniden döşedin.
S. Holding A.ş. nin başı ucu belli olmayan elektrik tesisatını özverili çalışmandan dolayı, sıfırdan döşeyerek kullanılabilir hale soktun.Çok şükür hiçte yanlış bağlantı yapmadın, hepsi mükemmel.
Adı geçen holding a.ş. nin ne kadar madara bir iş yaptığını söylememe gerek yok, sende gördün,daha önce görüştüğümüzde E.G.yin imalatı olan Tavuk kümesine benzeyen motokaravanımıda yakından görmüştün. Ankara'da ziyaret eden dostlarımızda gördü...
Burada; Bülent ustaya danışın diyorum herkese...Alışveriş olur veya olmaz.Nasip kısmet. Ama gördüğüm kadarı ile gerçek olan Bülent usta yaptığı işte kendini geliştirmek düşüncesi ile çalışıyor.Hele arasıra yardıma gelen babası varya dünya tatlısı bir adam.Ağzındaki lokmayı al.
Ha Bülent ustanın hataları yok değil.
Telefonla arayanlar kısa ve öz değilde çok uzun muhabbetli meşgul ettiğinden dolayı birazda olsa çalışmasına engel.Bülent usta müşteri Vesilei nimet adına şu anda karavanın altındayım, elimde matkap var diyemiyor.
Bülent usta telefonla arandığında gereken ilgiyi gösteriyor, burada arayanın görüşmeyi kısa olarak sonlandırması gerekiyor, muhabbeti uzatmadan...Akşam çabuk oluyor, bitirilecek iş var... Bu durumlara 9 gün boyunca şahit oldum, Bülent usta ne yapsın? Arayanların kendini Bülent ustanın zamanla yarıştığını düşünmesi gerekiyor, muhabbet iş saatleri dışında da olabilir...

Bülent usta; beni bayrama yetiştirmek düşüncesiyle aceleden tuvaletin 12 volt bağlantısını unutmuşuz. Bu konuyu ben nasıl çözebilirim? bilgi yardımını bekliyorum. Burada bu sorunu çözebilirmiyim?
Uygun bir zamanında bilgi verirsin.
Selamlar, saygılar.

Yusuf Aybek' Alıntı:
Eline sağlık Bülent usta,Ahmet beyin karavanında benim adımada birşeyler yap malum uzaktayız yoksa gelip birkaç işe ben el atacaktım ;) buralardan lazım olan birşey olursa arayın ne yapar eder arar bulur ve size gönderirim.
Yusuf kardeşim, Merhaba;
Ne kadar düşüncelisin, Allah razı olsun.Çok teşekkür ederim.
İnşaallah kısa sürede yeni bir karavan yaparsın, Allahtan diliyor ve bunu başaracağına inanıyorum.Dualarım senınle...
Hoşçakal.
Selamlar,saygılar.

Karavanın hayırlı olsun Ahmet bey siz kendini karavan imalatçısı diye yutturan nalbanttan kurtuldunuz ya gerisi olur gider merak etmeyin arada sırada ufak arızalar meydana çıkabilir bu sizi üzmesin siz karavanınızın keyfini çıkarmaya bakın.Şimdi keyif zamanı iyi gezmeler.

Başınızdan geçenleri okurken bile bana sıkıntı bastı. Kim bilir sizler neler yaşamışsınızdır. Çok cefasını çekmişsiniz. Artık inşallah karavanınızın sefasını yaşarsınız. Karavanınızı satana kadar güzel gezi ve tatillerde kullanmanız temennisiyle iyi bayramlar dilerim.

marmariscj7' Alıntı:
Karavanın hayırlı olsun Ahmet bey siz kendini karavan imalatçısı diye yutturan nalbanttan kurtuldunuz ya gerisi olur gider merak etmeyin arada sırada ufak arızalar meydana çıkabilir bu sizi üzmesin siz karavanınızın keyfini çıkarmaya bakın.Şimdi keyif zamanı iyi gezmeler.
Merhaba; marmariscj7
bahsi konu kişilere nasıl bir isim bulunur hiç düşünmemiştim.Nalbant yakıştırmanız bunlara iltifat gibi, daha uygun lakap bulmak lazım. Çünki nalbant nalın çivisini sağlam çakar.
Bunların yaptığı atık su deposunun Antalya otogar civarındaki trafiğin işlek olduğu caddelerden birinde düştü. Gördüğümüz manzara korkunçtu tahminen 100 litre su deposu yerlerde sürünüyor, en ince profilli kıvırarak punto kaynağı ile tutturulmuş, ayrıca kuşak gibi gerekli önlem alınmamış,üstelik darbe görmeyen üst kısımlarıda sızdırıyordu. Bu olayın geçici çözümü bile bizim o günümüzü sehir etti. Dahasında üçkağıtçılık kokan teslimden 11 gün sonra bir evrak düzenlemelerinide Olumsuzluklar bitmiyor topiğinde yazdım. İyi dileklerinize teşekkürler.
aslanahmet' Alıntı:
Başınızdan geçenleri okurken bile bana sıkıntı bastı. Kim bilir sizler neler yaşamışsınızdır. Çok cefasını çekmişsiniz. Artık inşallah karavanınızın sefasını yaşarsınız. Karavanınızı satana kadar güzel gezi ve tatillerde kullanmanız temennisiyle iyi bayramlar dilerim.
Sizede iyi bayramlar, Aslanahmet bey.Teşekkür ederim.
zentoz' Alıntı:
Ahmet Bey sonu güzel biten herşey güzeldir. Geçmiş olsun. Karavanın sefasını sürmeden satmayın bence.

Sevgiler
Özgür
Teşekkürler oğuz bey,
2007 den beri harcanan paradan önemli bir zararım söz konusu, çekilen sıkıntılar hariç.
Kesin kararım satacağım.Belki bundan iyisini almaya gücümüz yetmez ama yaşadıklarımızın sonu güzel bitecekse böyle düşünüyorum.

Ahmet Bey Merhabalar,
Kendi işlerimin yoğunluğu nedeniyle Ankara' ya aracı almaya geldiğinizde çok istememe rağmen sizlerle ilgilenemedim. Karavan heyacanınızın bu şekilde sonlanmasına üzüldüm. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz ve umulmadık bir yerde, bir kampta, bir koyda veya dağ başında karşılaşırız. Şu an görevim gereği Ankara dışında, Gaziantapte' yim. Yine yoğunluk. Eşinize ve oğlunuza selamlar, hoşçakalın.

Ertuğrul AYASUN

ertuğrul' Alıntı:
Ahmet Bey Merhabalar,
Kendi işlerimin yoğunluğu nedeniyle Ankara' ya aracı almaya geldiğinizde çok istememe rağmen sizlerle ilgilenemedim. Karavan heyacanınızın bu şekilde sonlanmasına üzüldüm. Umarım kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz ve umulmadık bir yerde, bir kampta, bir koyda veya dağ başında karşılaşırız. Şu an görevim gereği Ankara dışında, Gaziantapte' yim. Yine yoğunluk. Eşinize ve oğlunuza selamlar, hoşçakalın.

Ertuğrul AYASUN
Ertuğrul bey, Merhaba;
İlginize çok teşekkür ediyorum. Gönüller bir olsun.
Eşim ve oğlum ayrıca selam ve hürmetlerini sunuyorlar.
Tekrar görüşmek dileğiyle.
Selamlar Saygılar.

Merhaba Ahmet Bey,

Başınızdan geçenlere üzülmemek mümkün değil..

Cuma günü malum karavan firmasının ofisini aradım, telefona bakan bayan, getireceğim Ducato marka aracı, karavan olarak 45 gün sonra teslim edeceklerini, süre uzadığında ya da terslik çıktığında 2 ayı geçmeyeceğini söyledi... (yorum yapmıyorum !!!)

Biran önce hayallerinize ve sağlığınıza kavuşmanızı dilerim, Saygı ve selamlar...

ZMURATA' Alıntı:
Merhaba Ahmet Bey,

Başınızdan geçenlere üzülmemek mümkün değil..

Cuma günü malum karavan firmasının ofisini aradım, telefona bakan bayan, getireceğim Ducato marka aracı, karavan olarak 45 gün sonra teslim edeceklerini, süre uzadığında ya da terslik çıktığında 2 ayı geçmeyeceğini söyledi... (yorum yapmıyorum !!!)

Biran önce hayallerinize ve sağlığınıza kavuşmanızı dilerim, Saygı ve selamlar...
Merhaba;
Bunların sermayeleri yalan.Sizi içeri alıncaya kadar, aldıktan sonra kabus başlıyor. Hele ön ödeme yaptıysanız çok daha yandınız demektir.
Bunlar hakkında gezenbilir üyelerinden bana yaşatılanlara bizzat görerek şahit olmuş kişiler var.İçeride aracı olan kişinin telefonlarına yanıt verilmez, yeni müşteriye ise sınırsız bir ilgi vardır.Kolunuzu kaptırdınızmı yandınız.
Bunlara tekrar inanabilmem için benim zararımı nakit olarak elime saymaları,karavanımıda alıp güle güle kendileri kullanmaları gerekirki, bunuda yapmazlar.Aman kimse inanıpta bunların eline düşmesin.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR