edessastelio
Kamp II
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
Kurban Bayramı ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Zaten burada olmamızın amacı ben yandım başkalarıda yanmasın konusunda bilgi paylaşımı...
Karavanımızı na tamam vaziyette teslim aldık, 10 gün boyunca Ankara'da yanlışlarını düzeltmeye çalıştık Ankarada'ki dostlar sayesinde...
Deli gibi yoğunluk var demişsiniz, ama şikayet etmiyorsunuz. Bu meslek aşkınızdan olsa gerek. Bu durumda çok hayır dua alıyorsunuz.
Sizlerle bizde tanışmayı arzu ederiz, kısmet...
Yeşilbek ailesine selamlar ve saygılarımızla, Uygun bir zamanda tanışmak üzere...
hoşçakalın.
Sayın, Hekimim Merhaba,yeşilbek' Alıntı:Ahmet Bey eşinize geçmiş olsun.ç Umarım karavanınızı sağlıkla teslim alırsınız. Başınıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş cinsten malesef. Umarım ne sizin ne de başkalarının başına benzerleri asla gelmez. Sizi ve eşinizi bir türlü arayamadım. Deli gibi yoğunluk var keyifli bir zamanda görüşebilmek isiyorum. İyi haberleriniz almak dileğiyle. Sevgiler
Kurban Bayramı ve Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
Zaten burada olmamızın amacı ben yandım başkalarıda yanmasın konusunda bilgi paylaşımı...
Karavanımızı na tamam vaziyette teslim aldık, 10 gün boyunca Ankara'da yanlışlarını düzeltmeye çalıştık Ankarada'ki dostlar sayesinde...
Deli gibi yoğunluk var demişsiniz, ama şikayet etmiyorsunuz. Bu meslek aşkınızdan olsa gerek. Bu durumda çok hayır dua alıyorsunuz.
Sizlerle bizde tanışmayı arzu ederiz, kısmet...
Yeşilbek ailesine selamlar ve saygılarımızla, Uygun bir zamanda tanışmak üzere...
hoşçakalın.