Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
güngör' Alıntı:
Ahmet bey silinmiş dediğiniz mesajınızı buraya kopyalayabilirmisiniz lütfen. Tüm silinmiş konuları tarıyorum henüz sonuç alamadım silindimi yada başka bir sorunmu var görmek lazım.
Merhaba, Levent bey; İlginiz için teşekkür ederim.
Durumumu TKKD'ne yazmıştım:
From: edessastelio@hotmail.com
To: artekin58@gmail.com
Subject: AHMET ÖZDEMİR- DENİZLİ
Date: Sat, 21 Jul 2012 16:44:23 +0300
Sayın: Türkiye Kamp Karavan Derneği
Merhaba;
Bendeniz 2007 yılında borçlanarak alabildiğim motokaravandan dolayı bugüne kadar birçok mağduriyet yaşamıştım.
Ankara'ya geldiğimizde karavanımızın tadilat bilgisi almak için uğradığımız bir şirket de bize 4 aydır mağduriyet yaşatmaktadır, tadilat için bıraktığımız aracımızın akibeti bile belli değildir. Mevcut karavanımızda elimizden giderse bu dünyada birdaha alabilme şansımız yoktur.
Eşim ve Ben günlerdir uyku uyuyamıyoruz. Tadilat için ödediğimiz parayıda 1 yıllık emekli maaşımı bağlayarak kredi ile sağlamıştım.
Konumuz ile ilgili olan Aşağıdaki Denizli Ticaret odasına gönderdiğim açıklamaları tekrar yazmamak için aynısını size iletiyorum.
Bizi mağdur eden şirket: Ankara Polatlı'da olduğu için, Acaba bize yol gösterici bir yardımınız olurmu?
Yol gösterimleriniz olursa Karı koca SSK emeklisi olan beni ve eşimi son derce mutlu etmiş olursunuz, hayır dualarımızla...
Selam ve Saygılar sunarız
Onlardan firmayı arayıp gecikmenin neden yaşandığını dernek olarak sormalarının yararlı olabileceğini düşünüyorken aşağıdaki şekilde ilgisizlik mesajı almıştım ve mesajı bu topikte yayınlamıştım. Birkaç arkadaşımız konu hakkında görüşlerini belirtmişlerdi.Bu konuya ait bu topikte olan benim ve başkalarının mesajlarının özellikle silinmiş olduğunu dün farkettim.
TKKD'nin bana gönderdiği, mail hesabımda kayıtlı olan cevabi mesaj alttadır:
Sayın Ahmet Özdemir,
Bulunduğunuz durum gerçekten üzücü, ancak dernek olarak bizim de yapabileceğimiz her hangi bir şey bulunmamaktadır. Maalesef üyelerimiz bu gibi durumlarla karşılaşabiliyorlar. Bu tip konularda üyelerimize önerimiz öncelikle bizimle temasa
geçmeleridir. Biz kendilerine daha önceden referans olmuş kurum ve kuruluşları tavsiye edebiliyoruz. Derneğmizle ilgili bilgiler ve üye olmak isterseniz üyelikle ilgili bilgiler aşağıdadır.
Tatil dönemi olduğu için geç cevap verebiliyoruz. Özür dileriz.
Türkiye Kamp ve Karavan Derneği’nin Merkezi Ankara’dadır ve 1966 yılında,
kampçılık ve karavan turizmine gönül verenlerin bir araya gelmesi ile kurulmuş köklü bir Dernektir.
1974 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile adının başına “Türkiye” sözcüğünü almış,
45 seneden bu yana, üyelerinin gönüllü çalışmaları ile ülke turizmine hizmet vermektedir.
Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, uluslararası alanda da, FICC(*)'ye üye bir Dernektir ve
1969 yılından bu yana bu Uluslararası Federasyonda Türkiye'yi temsil etmektedir.
Ayrıca F.I.C.C. Yönetim Kurulunda da yer almaktadır.
Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'ne üye olan Dernek üyelerine
Uluslararası CCI kartları verilmektedir.
Geniş bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz.
www.kampkaravan.org.tr
Derneğe üye olmak istediğiniz taktirde, aşağıdaki belgeleri düzenleyerek
müracaat etmeniz gerekmektedir.
Müracaat sonrasında Yönetim Kurulu onay kararı ile üyeliğiniz gerçekleşmektedir.
Üyelik için giriş; 50.00.-TL,+ Yıllık aidat da 50.00.-TL olmak üzere
toplam 100.00.-TL'dir.
1. Üç adet Fotoğraf,
2. Nüfus Kağıdı Fotokopisi,
3. Üye Müracaat Formu (ekte verilmiştir.)
4. Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin aşağıdaki hesabına 100,-- TL yatırıldığını gösteren makbuz
"Türkiye İş Bankası Küçükesat Şubesi – ANKARA (Şube Kodu 4208)
İban No. TR24 0006 4000 0014 2080 4401 04"
Açıklığa kavuşmayan konularda yardımcı olmaya hazırız.
Saygılarımızla,
Türkiye Kamp ve Karavan Derneği
Bestekar Sokak 62/12
Kavaklıdere Ankara
Tel : 0312 466 19 97
e-mail : kampvekaravan@hotmail.com