MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,120
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

edessastelio' Alıntı:
26/072012 de TKKD'den bir mail almıştım, sorunlara bakış açılarını, yardımcı olup olmadıklarını herkes görsün diye o maili bu topikte yayınladım.
Dokunmuş olmaliki mail hesabımda kayıtlı olan buradaki o konudaki yazılar yönetim tarafından silinmiş.

Ahmet bey silinmiş dediğiniz mesajınızı buraya kopyalayabilirmisiniz lütfen. Tüm silinmiş konuları tarıyorum henüz sonuç alamadım silindimi yada başka bir sorunmu var görmek lazım.

Etiketler

güngör' Alıntı:
Ahmet bey silinmiş dediğiniz mesajınızı buraya kopyalayabilirmisiniz lütfen. Tüm silinmiş konuları tarıyorum henüz sonuç alamadım silindimi yada başka bir sorunmu var görmek lazım.
Merhaba, Levent bey; İlginiz için teşekkür ederim.
Durumumu TKKD'ne yazmıştım:
From: edessastelio@hotmail.com
To: artekin58@gmail.com
Subject: AHMET ÖZDEMİR- DENİZLİ
Date: Sat, 21 Jul 2012 16:44:23 +0300

Sayın: Türkiye Kamp Karavan Derneği
Merhaba;
Bendeniz 2007 yılında borçlanarak alabildiğim motokaravandan dolayı bugüne kadar birçok mağduriyet yaşamıştım.
Ankara'ya geldiğimizde karavanımızın tadilat bilgisi almak için uğradığımız bir şirket de bize 4 aydır mağduriyet yaşatmaktadır, tadilat için bıraktığımız aracımızın akibeti bile belli değildir. Mevcut karavanımızda elimizden giderse bu dünyada birdaha alabilme şansımız yoktur.
Eşim ve Ben günlerdir uyku uyuyamıyoruz. Tadilat için ödediğimiz parayıda 1 yıllık emekli maaşımı bağlayarak kredi ile sağlamıştım.
Konumuz ile ilgili olan Aşağıdaki Denizli Ticaret odasına gönderdiğim açıklamaları tekrar yazmamak için aynısını size iletiyorum.
Bizi mağdur eden şirket: Ankara Polatlı'da olduğu için, Acaba bize yol gösterici bir yardımınız olurmu?
Yol gösterimleriniz olursa Karı koca SSK emeklisi olan beni ve eşimi son derce mutlu etmiş olursunuz, hayır dualarımızla...
Selam ve Saygılar sunarız

Onlardan firmayı arayıp gecikmenin neden yaşandığını dernek olarak sormalarının yararlı olabileceğini düşünüyorken aşağıdaki şekilde ilgisizlik mesajı almıştım ve mesajı bu topikte yayınlamıştım. Birkaç arkadaşımız konu hakkında görüşlerini belirtmişlerdi.Bu konuya ait bu topikte olan benim ve başkalarının mesajlarının özellikle silinmiş olduğunu dün farkettim.
TKKD'nin bana gönderdiği, mail hesabımda kayıtlı olan cevabi mesaj alttadır:
Sayın Ahmet Özdemir,

Bulunduğunuz durum gerçekten üzücü, ancak dernek olarak bizim de yapabileceğimiz her hangi bir şey bulunmamaktadır. Maalesef üyelerimiz bu gibi durumlarla karşılaşabiliyorlar. Bu tip konularda üyelerimize önerimiz öncelikle bizimle temasa

geçmeleridir. Biz kendilerine daha önceden referans olmuş kurum ve kuruluşları tavsiye edebiliyoruz. Derneğmizle ilgili bilgiler ve üye olmak isterseniz üyelikle ilgili bilgiler aşağıdadır.
Tatil dönemi olduğu için geç cevap verebiliyoruz. Özür dileriz.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği’nin Merkezi Ankara’dadır ve 1966 yılında,

kampçılık ve karavan turizmine gönül verenlerin bir araya gelmesi ile kurulmuş köklü bir Dernektir.

1974 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile adının başına “Türkiye” sözcüğünü almış,

45 seneden bu yana, üyelerinin gönüllü çalışmaları ile ülke turizmine hizmet vermektedir.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği, uluslararası alanda da, FICC(*)'ye üye bir Dernektir ve

1969 yılından bu yana bu Uluslararası Federasyonda Türkiye'yi temsil etmektedir.

Ayrıca F.I.C.C. Yönetim Kurulunda da yer almaktadır.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği'ne üye olan Dernek üyelerine

Uluslararası CCI kartları verilmektedir.
Geniş bilgi için lütfen web sayfamızı ziyaret ediniz.
www.kampkaravan.org.tr

Derneğe üye olmak istediğiniz taktirde, aşağıdaki belgeleri düzenleyerek

müracaat etmeniz gerekmektedir.

Müracaat sonrasında Yönetim Kurulu onay kararı ile üyeliğiniz gerçekleşmektedir.

Üyelik için giriş; 50.00.-TL,+ Yıllık aidat da 50.00.-TL olmak üzere
toplam 100.00.-TL'dir.

1. Üç adet Fotoğraf,
2. Nüfus Kağıdı Fotokopisi,
3. Üye Müracaat Formu (ekte verilmiştir.)
4. Türkiye Kamp ve Karavan Derneğinin aşağıdaki hesabına 100,-- TL yatırıldığını gösteren makbuz
"Türkiye İş Bankası Küçükesat Şubesi – ANKARA (Şube Kodu 4208)

İban No. TR24 0006 4000 0014 2080 4401 04"

Açıklığa kavuşmayan konularda yardımcı olmaya hazırız.

Saygılarımızla,

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği
Bestekar Sokak 62/12
Kavaklıdere Ankara
Tel : 0312 466 19 97
e-mail : kampvekaravan@hotmail.com

NİHAYET ???

Merhaba; Arkadaşlar,
Nihayet bu sabah telefonla arandım.
Motokaravanımızın tamamlandığını, teslime hazır olduğunu bildirdiler.
İnşaallah, olumsuzlukların son bulmasını ümit ediyoruz.
Dün gece eşimin aniden rahatsızlanması sebebiyle yola çıkamadık. Araya cumartesi pazar gireceğinden Pazartesi günü teslim almayı düşünüyoruz.
Selamlar, saygılar

Hadi hayırlısı bakalım..

İnşallah eksiksiz (yada en az eksikle) almanız dilegiyle..şansınız bol olsun..

Ahmet bey sevinçli haberi almanıza çok sevindim inşallah son saniyede bir aksilik çıkmaz.Eşiniz rahatsızlanmış sizlere geçmiş olsun.

Ahmet bey TKKD ile olan yazışmanızı bu başlıktamı yoksa başka bir başlıktamı paylaştığınızı teyid edermisiniz lütfen.

Yönetim bölümünde konuyu arkadaşlarımızla paylaşacağım,sonuç aldığımda sizlede paylaşacağım.

Selamlar.

Ynt: NİHAYET ???

edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Arkadaşlar,
Nihayet bu sabah telefonla arandım.
Motokaravanımızın tamamlandığını, teslime hazır olduğunu bildirdiler.
İnşaallah, olumsuzlukların son bulmasını ümit ediyoruz.
Dün gece eşimin aniden rahatsızlanması sebebiyle yola çıkamadık. Araya cumartesi pazar gireceğinden Pazartesi günü teslim almayı düşünüyoruz.
Selamlar, saygılar

Öncelikle eşinize çok geçmiş olsun diyorum. Dilerim önemsiz bir rahatsızlıktır. Karavanınız konusunda dilerim başka bir sıkıntı yaşamazsınız. Hayırlı olmasını diliyorum.

güngör' Alıntı:
Ahmet bey TKKD ile olan yazışmanızı bu başlıktamı yoksa başka bir başlıktamı paylaştığınızı teyid edermisiniz lütfen.

Yönetim bölümünde konuyu arkadaşlarımızla paylaşacağım,sonuç aldığımda sizlede paylaşacağım.

Selamlar.
Merhaba, Güngör bey
Bu başlıktaydı.Gelen cevabı cümle olarak arama kutusuna yazdığımda en son tarihli yazı çıkıyor.Başka bir başlıkta olsa ve silinmemiş olsa aramada belli olur kanısındayım.
Selamlar,Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR