MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edessastelio Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 173
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,120
Ynt: NİHAYET ???

edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Arkadaşlar,
Nihayet bu sabah telefonla arandım.
Motokaravanımızın tamamlandığını, teslime hazır olduğunu bildirdiler.
İnşaallah, olumsuzlukların son bulmasını ümit ediyoruz.
Selamlar, saygılar

Eşiniz ve siz gerçekten çok yoruldunuz.Olumsuzluk yoktur umarım.
Ankara'daki olacak işleriniz için herzaman yardıma hazırız.
Selamlar.

Etiketler
Ynt: NİHAYET ???

airboat' Alıntı:
Eşiniz ve siz gerçekten çok yoruldunuz.Olumsuzluk yoktur umarım.
Ankara'daki olacak işleriniz için herzaman yardıma hazırız.
Selamlar.
Merhaba,Seyfettin Hocam;
İlginize çok teşekkür ederim. İnşaallah bundan sonra olumsuzluk yaşamayız.
Ankara'ya geldiğimde kısmetse tanışmayı arzu ederiz tabii.
Selam ve Saygılar

Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

edessastelio' Alıntı:
Merhaba, Güngör bey
Bu başlıktaydı.Gelen cevabı cümle olarak arama kutusuna yazdığımda en son tarihli yazı çıkıyor.Başka bir başlıkta olsa ve silinmemiş olsa aramada belli olur kanısındayım.
Selamlar,Saygılar

İyi niyetli tarafından bakar isek, gezenbilir'in yaşadığı sistem (hack'lenme?) sorunları sırasında, örneğin bir kaç gün eski bir yedekten geri yükleme sırasında uçmuş olabilir diye bir tahminde bulunayım.

Ahmet bey merhaba,yenge hanımın rahatsızlığına üzüldük inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur,karavanınızın tamamlanmış olmasınada sevindik inşallah bu kadar beklemenize deyecek güzellikte olmuştur.

Ahmet bey Gökova/Akyakadan yeni döndüm ve karavanınızı artık teslim alabileceğinizi belirttiğiniz haberi gördüğümde sizin adınıza nekadar sevindim bilemezsiniz. Herhangi bir konuda ihtiyacınız olduğunda telefon etmeniz yeterli. Teslim alma aşamasının kesin tarih ve saati konusunda haberleşelim inşallah. Arzu etmeniz ve önemli bir aksilik çıkmaması durumunda yanınızda olurum diye düşünüyorum. Eşinize geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen. Sevgi ve selamlar.

Ynt: BU Sabah birtürlü gerçekleşmeyen Yeni teslim tarihi bildirildi.

edessastelio' Alıntı:
Merhaba; Arkadaşlar,
öncedende belirttiğim gibi, karavanımızı 23/03/2012 tarihinde bırakmıştık bu atölyeye.
Bu gün itibarıyla 6 ay + 14 gün geçti.
Ramazan bayramından bir hafta evvel aradığımda WC dışında herşeyin bittiğini bayramdan 2 gün önce teslim edeceklerini söylemişlerdi.
Önceki resimlerde görüldüğü gibi bayramdan sonra 07 eylüldeki fotoğraflarda aracın içi bomboş dışının boyası yapılmamış ve daha birçok noksanı var.
Boya yapılması 2 hafta sonra olabildi.Aradan 2 hafta daha geçti. Bu defa herşey tamam ikili ocak bekleniyormuş.Acaba buna inanan olacakmı aranızda merak ediyorum. Koca ANKARA ve çevresinde BEKO ikili ankastra ocak bulunamamış, piyasada yokmuş.
Ocağı Denizli'de ilk girdiğim BEKO bayisinde var olduğunu gördüm ve hemen karşı tarafı arayarak ocağı biz temin edelim ödeyeceğimiz paradan düşersiniz dedik. Güya yetkili bize bilgi verecek.Şu ana kadar ocak için biz alıp gönderelim dediğimiz halde bizi arayıp kesin bir bilgi veren yok.
Tekrar aradık, aracımızı ocak olmadan teslim almak istediğimizi belirtince Çarşamba gün teslim edeceğiz dediler.
Yine bir noksan çıkıp ertelenmesin diye hatırlattığımızda hayır dediler.
Yine inanasım gelmiyor ama başka çarede yok.
Hayırlısı, bekleyip göreceğiz. Çarşamba gün İnşaallah rüyadan uyanmışız gibi bir sürpriz yaşatmazlar bize.
Bizim işimizin sizlerin dualarına ihtiyacı var bu kesin, biz ne çaba gösterdiysek aldatıldık,oyalandık.
2012 yaz mevsimi geri gelmemek üzere ömrümüzün bir yılı yalan dolan ile oyalanmakla geçmiş oldu.
Selam ve saygılar.

Ahmet bey yaziilanlarin hepsini okuyamadim. Ama sizin acil bir avukata ihtiyaciniz var. Tuketici mahkemelerine basvurmali ve bunlari iyi bir tazminata mahkum etmelisiniz. Tuketici haklarini bilmem biliyor musunuz? Belkki de siz bunlari yapmissinizdir zaten.

TA2RX' Alıntı:
İyi niyetli tarafından bakar isek, gezenbilir'in yaşadığı sistem (hack'lenme?) sorunları sırasında, örneğin bir kaç gün eski bir yedekten geri yükleme sırasında uçmuş olabilir diye bir tahminde bulunayım.
Aynı tarihli diğerleri dururken,Sadece ilgili mesaj ve verilen cevapların uçmuş olması enteresan.
Selam,saygılar.
Yusuf Aybek' Alıntı:
Ahmet bey merhaba,yenge hanımın rahatsızlığına üzüldük inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur,karavanınızın tamamlanmış olmasınada sevindik inşallah bu kadar beklemenize deyecek güzellikte olmuştur.
Merhaba,Yusuf bey;
Teşekkür ederim.İnşaallah. Selamlar,saygılar.
centilmen' Alıntı:
Ahmet bey Gökova/Akyakadan yeni döndüm ve karavanınızı artık teslim alabileceğinizi belirttiğiniz haberi gördüğümde sizin adınıza nekadar sevindim bilemezsiniz. Herhangi bir konuda ihtiyacınız olduğunda telefon etmeniz yeterli. Teslim alma aşamasının kesin tarih ve saati konusunda haberleşelim inşallah. Arzu etmeniz ve önemli bir aksilik çıkmaması durumunda yanınızda olurum diye düşünüyorum. Eşinize geçmiş olsun dileklerimizi iletin lütfen. Sevgi ve selamlar.
Merhaba, Ümit bey;
Evinize hoşgeldiniz.
Kısmetse Pazartesi sabahı teslim alacağız. Hikmet kardeşimle görüştük, yardımcı olacak.
Oradan Ankara'ya geçip araca bakım yaptıracağız.
Bizi düşündüğünüz için çok teşekkür ediyoruz, Eşimde selam ve hürmetlerini sunuyor sizlere.
Selamlar,saygılar.
insel' Alıntı:
Ahmet bey yaziilanlarin hepsini okuyamadim. Ama sizin acil bir avukata ihtiyaciniz var. Tuketici mahkemelerine basvurmali ve bunlari iyi bir tazminata mahkum etmelisiniz. Tuketici haklarini bilmem biliyor musunuz? Belkki de siz bunlari yapmissinizdir zaten.
Merhaba,İnsel bey;
Bu konular tüketici mahkemesini ilgilendirmiyor.Diğer arkadaşlarada bilgi olsun.Sipariş üzerine yapılan işleri başka mahkemeler bakıyor. Davalarında 2 yıl sürdüğünü düşünürsek, harcı borcunu ödemez.Biz böyle bir hata yapıp 2 yıl daha oyalanmak yerine zararın neresinden dönersek düşüncesiyle sabrettik. Kısmetse Pazartesi günü teslim alacağız.
Selam ve Saygılar.

Ahmet Bey eşinize geçmiş olsun.ç Umarım karavanınızı sağlıkla teslim alırsınız. Başınıza gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş cinsten malesef. Umarım ne sizin ne de başkalarının başına benzerleri asla gelmez. Sizi ve eşinizi bir türlü arayamadım. Deli gibi yoğunluk var keyifli bir zamanda görüşebilmek isiyorum. İyi haberleriniz almak dileğiyle. Sevgiler

Ahmet Beyin Bilgisayarı bizim iş yerinde kaldığı için yazamıyor.
Kendisinin yazdığı gibi;16 Ekim günü karavanı Hikmet arkadaşımızla beraber na tamam olarak firmadan teslim almışlar.Akabinde araç altı şase güçlendirmesi yapıldı.
Ertesi gün Ahmet beyle beraber araç altı ziftlemeyi ,Öntakım ve firen ayarlarını,Fren testini Şaşmaz Oto sanayinde yaptırdık.Bizim atölyede üzerindeki koltuğu söktük geçici olarak benim ikili koltuğu taktık.
Cuma sabahı TÜV den aldığımız randevuya gittik.Kontrollerden başarıyla ayrıldık.
Aynı gün öğle üzeri karavan tadilatı yapan firmaya Abdullah Tepe ile giderek Ahmet beyin ilişkisini
tamamen kestik.Önceden kalan koltuğu,aküyü(ölmüş)220 V kablosunu ufak tefek bazı malzemeleri aldık ve döndük.
Koltuğu montaj ettik,ufak tefek bazı işlemleri hallettik.Güneş panellerinin tamamlanmayan işlerini de
Bülent'e tamamlanması için dün akşam bıraktık.
Kendisi aracın başında,Benim anlatacağım gelişmeler özetle budur.

Örnek dayanışma, kutlarım... :smiley:
Son bilgileri de Ahmet Bey'den alacağız anlaşılan. :-\

Cavid Sezen

Herkese selam son bilgileride ben vereyim
Ahmet beyin karavanındaki eksikleri ve hataları gidermek için bugünde çalıştık kapanmakta zorlanan dış yan kapaklar artık sürtmeden kapanıyor güneş paneli yeniden faliyete geçti nihayet 12 DC VE 220 elektrik tesisatı komple yeniden çekildi bitürlü bulunmayan :smiley: 2li ankastre ocak yerine takıldı gaz tesisatı hazırlandı karavan kapısı bir türlü arkaya yaslanmıyordu oda halloldu sırasıyla devam edecez .
Ahmet abiden herkese selam :smiley: :smiley:

airboat' Alıntı:
Ahmet Beyin Bilgisayarı bizim iş yerinde kaldığı için yazamıyor.
Kendisinin yazdığı gibi;16 Ekim günü karavanı Hikmet arkadaşımızla beraber na tamam olarak firmadan teslim almışlar.Akabinde araç altı şase güçlendirmesi yapıldı.
Ertesi gün Ahmet beyle beraber araç altı ziftlemeyi ,Öntakım ve firen ayarlarını,Fren testini Şaşmaz Oto sanayinde yaptırdık.Bizim atölyede üzerindeki koltuğu söktük geçici olarak benim ikili koltuğu taktık.
Cuma sabahı TÜV den aldığımız randevuya gittik.Kontrollerden başarıyla ayrıldık.
Aynı gün öğle üzeri karavan tadilatı yapan firmaya Abdullah Tepe ile giderek Ahmet beyin ilişkisini
tamamen kestik.Önceden kalan koltuğu,aküyü(ölmüş)220 V kablosunu ufak tefek bazı malzemeleri aldık ve döndük.
Koltuğu montaj ettik,ufak tefek bazı işlemleri hallettik.Güneş panellerinin tamamlanmayan işlerini de
Bülent'e tamamlanması için dün akşam bıraktık.
Kendisi aracın başında,Benim anlatacağım gelişmeler özetle budur.
Emekleriniz için sizlere büyük bir alkış, bunun adı "İmece" olamaz, "Gezenbilir dostluk ve dayanışma derneği" daha uygundur. Ahmet beyin yüzü umarım artık gülüyordur :smiley:

drares' Alıntı:
Emekleriniz için sizlere büyük bir alkış, bunun adı "İmece" olamaz, "Gezenbilir dostluk ve dayanışma derneği" daha uygundur. Ahmet beyin yüzü umarım artık gülüyordur :smiley:

Bulduğunuz isim tam örtüştü.
Ahmet Beyin yüzünün tam gülmesi,gezilere çıkmasıyla başlar,umarım!
Nisan/Ekim tam bir mevsim oyalandı.Bundan sonra sorun olmaz,dilerim. :-X

Eline sağlık Bülent usta,Ahmet beyin karavanında benim adımada birşeyler yap malum uzaktayız yoksa gelip birkaç işe ben el atacaktım ;) buralardan lazım olan birşey olursa arayın ne yapar eder arar bulur ve size gönderirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR