abdullah tepe
Kamp III
Ynt: MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli
Telefonunu kaydettim abi.
Bekleriz.
Telefonunu kaydettim abi.
Bekleriz.
Olgun bey, teşekkürler.olguncandan' Alıntı:Eh, hadi gari teslim edilsin şu karavan yaw.... ;D
Baştan sona okudum, okurken şiştim. Son sayfada "teslim aldım"ı okurum diye ümit ettim. Okuyamadım ama hiçolmazsa bitmeye yaklaştığını resimlerle gördük.
Geçmiş olsun Denizlili hemşerim Ahmet bey.
Teşekkürler, İsmail bey;mdr' Alıntı:Ahmet bey..bu kadar cefaya..bu kadar beklemeye inşallah degecek bir karavan çıkar gönlünüzce gezrsiniz..
Acılar unutulur muş derler...geçmiş olsun..
Ahmet bey Ankarada yapılacak işleriniz için elimden geleni yaparım muayene için 1 gün öncesinden randevumuzu alırız bana çok yakın muayene istasyonu rahatsızlık falanda omaz yardımcı olabilirsem nemutlu kalın sağlıcakla.edessastelio' Alıntı:Teşekkürler, Olgun ve Tugay beyler...
Daha zorluklar var, aracı teslim alsak bile Bir bakımdan geçmesi gerek, 7 aydır atıl duruyor.
Sonra Tuv muayenesi var. Bu işleri orada yaptırmayı düşünüyorum.
Ankara'yı pek bilmediğim için yardımcı olabileceğini belirten arkadaşlarımız var. Onlara fazla rahatsızlık vermeden halledebiliriz İnşaallah.
İlgi ve dileklerinize tekrar teşekkürler.
Selamlar.
Teşekkürler, Bülent bey.bülent usta' Alıntı:Ahmet bey Ankarada yapılacak işleriniz için elimden geleni yaparım muayene için 1 gün öncesinden randevumuzu alırız bana çok yakın muayene istasyonu rahatsızlık falanda omaz yardımcı olabilirsem nemutlu kalın sağlıcakla.
DOLLY KARAVAN
BÜLENT SOYDAŞ
Merhaba, Abdullah bey,abdullah tepe' Alıntı:Abi işin sonu gelsin de, bir gün daha geciksin. Bu arada rahatsızlık ne demek sen aracı bir teslim alda elimizden geleni yaparız.
Saygılarımla