BBOYTED' Alıntı:http://www.sahibinden.com/cok_duzgun_1984_model_70_014_km_de_unimog_421-63WQQaXQQ11015659WQQpXQQdisplayitem?
Aradığın tam olarak bu olabilirmi abi
deveci' Alıntı:arkadaşlar unimog almak istiyorum.
telekomdan çıkma olan kısa tip dizel unimoglar favorim.
çift kabinli de olabilir.
sahibinden.com u sürekli takip ediyorum ama yüksek fiyatlar yazıyorlar o fiyatlar verilmez.
başka biryerlerde bildiği olan varsa bildirsin.
evet buda telekomdan çıkma ama fiyat yüksek istiyorlar.BBOYTED' Alıntı:http://www.sahibinden.com/cok_duzgun_1984_model_70_014_km_de_unimog_421-63WQQaXQQ11015659WQQpXQQdisplayitem?
Aradığın tam olarak bu olabilirmi abi
evet fikirlerinize değer veriyorumbberksan' Alıntı:Ben de makine muhendisiyim ve unimog sahibiyim. Bir arkadasimla beraber ortak aldik 84 model dizel. Oldukca teknolojik bir makine. Eski kasalarda motor kabin icinde oluyor ve kabin oldukca dar sıkıcı oluyor. Ayrica hersey mekanik oluyor eski kasalarda. Bizim arabada da hersey mekanik ama hava takviyel cas cus..
Benim unimog'u sevmemin sebebi en saygiduyulmasi gereken mekanik arazi araclarinin basinda. Bir cok inovatif yonu var. Bana heyecan veriyor. Ama ne yazik ki vakitsizlikten cok fazla kullanamiyoruz. Neyse insanin bir unimog'Unun olmasi cok guzel cunku devamli hayallerin olyuro.
Neyse konuyu dagitmadan bu araclarin olusu olsa 13.500'e alamazsiniz. 10 milyara bi arac alip toplamak isteseniz 50 milyar masraf edersiniz yine olmaz. Bi kere bu araclar sanayide yaptirilamiyor. Normal ustalar bu arabalardan anlamaz. Bu araclar agir sanayi makineleri . Otobus kamyon yapanlar da bilmez ise yapamaz daha berbat hale getirirler. Unimog ihtisas isi bilmeyen dagitmayan ustaya emanet edemezsiniz. Bi sanzimanin inmesi kalp ameliyati gibi devasa bir istir.
En guzeli size tavsiyem mumkunse orjiinal (Imkansiz bisey gibi) yoksa cok paralar harcanip toplanmis ve yurudugunu kullanildigini bildiginiz bir araci paraya kiyip almaniz yonundedir. Yalniz 50 milyar da harcanmis olsa yurumeyen gezmeyen araca yaklasmanizi tavsiye etmem. Genelde insanlar alip cok paralar harcayip bi turlu istikrarli yurur hale getiremiyorlar. Sonunda da bikip buyuk zararlar ile satiyorlar.
Yalniz bi 4x4 almak sizi biraz uzer zarar ettirir. Ama yanls bir unimog almak insani arazi dedinmi kusacak hale getirir.
Cok cok dikkatli olun
gerçekten harika bir araçmergen' Alıntı:Hayalimdeki mog'a benzer bulduğum bazı resimleri paylaşmak istedim.
byted1' Alıntı:Engin bey merhabalar, Daha ucuz birşey arıyordunuz, üst mesajım ilginizi çekmediyse bir de aşağıda yeni açtığım konunun linki var, bir bakın isterseniz.
Biliyorsunuz sizinle daha önce konuşmuştuk, bir Orman ihalesi olsa da UNİMOG kapsak diye, ben bu ara farklı bir yatırım yaptığım için sıkışığım, ama aşağıdaki linkten emin olmamakla birlikte, belki birşeyler çıkarabilirsiniz.
Kolay gelsin...
Saygılar...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47653.new#new
evet konuşmuştuk hatırlıyorum
saolun murat bey göz atarım
mrb berksan beybberksan' Alıntı:3500'e ihaleye cikmasi en iyi ihtimalle 5-6 bin TL'ye alinmasi demek. Cekme belgeli plakasiz araclar. Bunlarin sadece evrak masraflari (harclar pLaka ruhsat muayene) bi dunya para tutuyor. Sonra bunlar yuruyemeyen 5 ton'luk devasa araclar cekmesi tasimasi bile mesele , calistirmasi ufak tefek eksikler (4 lastik alayim desen 5-6 milyar zaten) derken ...o 3500 oluyor 15-20 bin ve sonucta hala o ilandaki gibi metruk vaziyette oluyorlar.
3500'e arac alip toplamak insanin kulagina hos gelse de sonucun toplanmis araclardan daha pahaliya gelecegini bilin diye yaziyorum.