Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,010
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Ben 1 yıldır istikrarlı bir şekilde sabit tuttum gene olmadı ;D
Artırmak şöyle dursun fiyat indirdik yine yok.
Askeriyeden çıkan haşat 110 lara 10.000 ambulans kasalara 17-20000 yazılıyor - satılıyor.
Bizimkisi mundar oldu.
En iyisi hurdaya çıkarıp parça parça satmak. o zaman 25.000 eder ;D

Etiketler

ncmsrn' Alıntı:
Ben 1 yıldır istikrarlı bir şekilde sabit tuttum gene olmadı ;D
Artırmak şöyle dursun fiyat indirdik yine yok.
Askeriyeden çıkan haşat 110 lara 10.000 ambulans kasalara 17-20000 yazılıyor - satılıyor.
Bizimkisi mundar oldu.
En iyisi hurdaya çıkarıp parça parça satmak. o zaman 25.000 eder ;D

hilux'ü mü satıyorsunuz?

hilux u ailece çok sevdik. :D
Haylaz evlat def 130 u satıyorum. :(

serci07' Alıntı:
ya böylelikle sitedeki arkadaşları bilgilendiririz.
??? ??? ??? ??? ??? ??? baya bilgilendikde deisen birsey yok fiyatlar ucuyor bakalim....

sehzata' Alıntı:
ortalık artık simsarlar ile dolu, aman dikkat edelim.

örneğin kimse kızmasın ama suzuki, toyota, mitsu gibi japon araçlarını yakından takip ederim, son 2 aydır fiyatlar neredeyse ikiye katladı,

kimse kızmasın kimsenin malının experi değilim ama,

örneğin 90 model vitaraların fiyatı temizliğine göre 8.000 ile 13.000 arası değişirdi. şu anda ise kimileri 18.000 tl fiyat yazmışlar, diğer araçlar da bundan aşağı değil.
aynen katiliyorum ..

Malum serbest piyasa dedikleri arz talep meseleside olsa, satıcı mümkün olan en yüksek fiyata, alıcı ise en düşük fiyata almayı ister.
Ancak; unutmayınki satıcı kaç isterse istesin, malın fiyatını alıcı belirler. Bu fiyatlara da alan varsa yapacak bir şey yok demektir ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-turkiye-de-tekkkkkkkkkkkkk-74354453/detay

allah akıl fikir versin. . .

herkese merhaba aracım dıye değil aynı özellıklere sahip aynı temizlıkte ne bu sıtede nede TÜRKİYE de benzerı yok bende yurt dısından getıren bır arkadasdan aldım üzerınde orjinal KLİMA VAR sorunsuz çalışıyor ÇEKI DEMİRİ ve römork için elektrık pirizi var ruhsata işli LPG var yenı ruhsata işli orjinalMİKALAJLI CELIK JANTLARI HIC KULLANILMAMIŞ SIFIR YEDEK LASTIĞİ PAİNIR MÜZİK SETI MEVCUT MHANESI 2013 6 AYINA KADAR VAR PLAKASI AÇÇIK İSTEDIĞİNİZ GİBİ SORGULATABİLİRSİNİZ

aynen kopyaladım. . . yazık hangi alemde yaşadığını sanıyor acaba ?

klima varmış +5bin
yurtdışından gelmiş (bende bu samu'lar aksaray'da yapılıyo sanıyodum) + 5bin
mikalajlı çelik jant ve hiç kullanılmamış lastik +5bin
painır ! müzik seti ve muhanesi 2013 e kadar ! ! ! buda +5 bin eder ! ! !
bence mantık bu ! ! !

Fiyatların akıl izanla açıklanır yanı yok.

merhaba mustafa bey ,
çok doğru bir konuya değindiniz kendi adıma teşekkür ederim.
bu sitede fiatlar ve bilgi kirliliği inanılmaz.ilanları hiç kontrol etmeden yayınlıyorlar
ilanda modeli farklı aşıda açıklamalarda model farklı.kimse kontrol etmiyor yöneticilerden.
sadece araçlarda değil tüm ilanlarda aynı hataları görmek mumkun.
bende defender takip ediyorum yaklaşık bir yıldan beri gezi amaçlı off road düşünmüyorum.
fakat aradığım ve aracı görmek için gittiğim yerlerde karşıma çıkan manzara bir felaket.ilanda resim koymuş arac başka .
bu siteden allah razı olsun yapanlardan.belki 7 8 araca bakmaya gittim hiç birisi olmadı adam puma motor yazmış ilana benzinli motor çıkıyor .
bildiğiniz DEFENDER var ise paylaşavilirseniz çok sevinirm.
iyi günler

harung' Alıntı:
merhaba mustafa bey ,
bu sitede fiatlar ve bilgi kirliliği inanılmaz.ilanları hiç kontrol etmeden yayınlıyorlar
ilanda modeli farklı aşıda açıklamalarda model farklı.kimse kontrol etmiyor yöneticilerden.
bende defender takip ediyorum yaklaşık bir yıldan beri gezi amaçlı off road düşünmüyorum.
fakat aradığım ve aracı görmek için gittiğim yerlerde karşıma çıkan manzara bir felaket.ilanda resim koymuş arac başka .
bu siteden allah razı olsun yapanlardan.belki 7 8 araca bakmaya gittim hiç birisi olmadı adam puma motor yazmış ilana benzinli motor çıkıyor .
iyi günler
Gezi ve kamp için düşünüyorsanız benim def tam size göre.
İnceleyin ,sterseniz detaylı konuşuruz.

harung' Alıntı:
merhaba mustafa bey ,
iyi günler
işin aslı çok defender gördüm ama arkadaşlarımın satılık olan defenderlerine çok iyi baktıkları ve defenderden anladıkları için makul fiyatlara sattılar. şimdi aklımda bişi yok.

Mükemmel bir başlık ve konu.Ben şu ana kadar aldığım araçların hepsini en az 4-5 bin tl altına sattım ve halende bir aracım satılık.Örneğin ZJ mi 18000 tl ye aldım(ki bana 22 bini buldu şanzımanı yaptırınca),12 tl ye zor sattım.Şimdi malum sitede benden 12 bine alan şahıs 16 ya satıyor...
Mercedes aldım 1975 model alım ve toplatmak 10 bini buldu.şU AN 6500 tl İStiyorum.Fakat öyle mesajlar geliyorki,3000 nakit hemen alayım gibi.Yani alıcılarda "adam" gibi teklif yapmıyorki? PAZARLIK PAYI denen bir kültür var bizde.6500 Yazıyor,ben 4000 e alırım gibi saçma bir düşünce sistemi var.Ben de simdi aracın fiyatını 8500 e çıkardım.Çünki ben 6000 verene vereceğim aracımı ama 6000 yazınca teklifte 4000 oluyor :smiley:

hocam ilginc ilanları burdan yayınlasak suzuki gibi mesala birazda güleriz

ben bi motosiklet almıstım motoru dikişli cıktı cok iyi saklamıslar üzerini macun cekip boyamıslar bana bir sorun cıkarmadı fakat satarken 3..4 bin tl ye yakın zararına verdim aynı motoru ankarada satısa cıkarmıslar malum sitede yazan şu motoru hiç acılmamıs

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR