Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,946
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

motorize06' Alıntı:
ben bi motosiklet almıstım motoru dikişli cıktı cok iyi saklamıslar üzerini macun cekip boyamıslar bana bir sorun cıkarmadı fakat satarken 3..4 bin tl ye yakın zararına verdim aynı motoru ankarada satısa cıkarmıslar malum sitede yazan şu motoru hiç acılmamıs

Ben motoru hiç açılmamış MOTOSİKLET ilanların pas geçerim.Motosiklet 70 binde ,motora anahtar değmedi diyor satan kişi.Tamamda Egzantrik zincirin değişmeliydi ,demekki değişmemişsin,bazı rulmanlar yenilenmeliydi demekki yenilenmemiş,Sübap ayarı üst kapaktan yapılır ona değinmedim.Yani motora anahtar değmedi diyorsa o motosikletten uzak durmak gerek :smiley:

Etiketler

sahibinden sitesi işi paraya döktü artık. çünki bir arkadaşımın aracını koymuştum ikinci olarakta benim aracımı koymak istedim ama ne mümkün hemen 30 tl ücret ödeme sayfası çıkıyor. yuhhhhh diyorum ne deyim. ;D

takomistik' Alıntı:
sahibinden sitesi işi paraya döktü artık. çünki bir arkadaşımın aracını koymuştum ikinci olarakta benim aracımı koymak istedim ama ne mümkün hemen 30 tl ücret ödeme sayfası çıkıyor. yuhhhhh diyorum ne deyim. ;D
artık ücretsiz tek ilan mı verilebiliyor??

umarım bir kere ye mahsus devlet ötv vergilerini karşılar yada başka bir yasayı devreye sokarda ben ozaman ikinci el deki fırsatçıların istedikleri fiyatları tekrar görmek isterdim...öyle arçlar varki araca bakıyorsun fiyata bakıyorsun..o aracın fiyatına daha konforlu araç bulmak mümkün anlamadığım tek nokta nereye kadar böyle gidecek neye kanat getirek insanların düşün anlayışını karıştıyorlar umarım araçlarını satan arkadaşlar tekrar düşünüp öyle araçlarına değer koyarlar fazla abartbanın anlamı yok..ben açık konuşuyorum bazılarına içten ağıt yakıyorum kulakları çınlasınlar :mad:

Malum sitede olsun, piyasada olsun ikinci eldeki fiyat artışlarına bence biraz da hobi olarak ;D araç alım satımı yapan ya da para kazanmak için araç alım satımı yapanlar neden oluyor. Ortalık esnaf olan, memur olan, pazarlamacı olan bir yandan da araba alıp satanlardan geçilmiyor. Arabanın piyasası 15.000 alıyor o fiyata hemen istiyor 17-19 arası pazarlık paylı, 16'dan aşağı hayatta bırakmaz, para kazanacak ya! Bir başkası da ondan 16 ya alıp 20 istiyor. Ne oldu, piyasa yükseldi. Bir ara haber çıkmıştı maliye yılda birden fazla araç alıp satanlardan yüklü miktarda vergi alacak diye, çok sevinmiştim. Böyle birşey olsaydı işte o zaman bu simsarları görürdük piyasada ;D dört dönerken. O zaman ikinci el piyasası normal haline dönerdi. Ama beklediğim gibi olmadı maalesef!

13bine tanıdık birinin vw aracını satılığa çıkardım ki motoru vs sıfır yapılmış bir araç olmasına rağmen piyasasında en düşük ilanlardan biri ve adam 8 bin veriyim diye msj attı . . . sen o paraya git tofaşa bin yazdım ..kardeşim ben alıp satıcıyım binici olsam 12 bin verirdim dedi bide utanmadan . . . şimdi bu adama ne denir ?

kardeş öyle adamlara o fiyata vites topuzunu vereceksin...parası olunca da istediği arabayı alır yada parça parça toplar...

takomistik' Alıntı:
işin aslı çok defender gördüm ama arkadaşlarımın satılık olan defenderlerine çok iyi baktıkları ve defenderden anladıkları için makul fiyatlara sattılar. şimdi aklımda bişi yok.
iyi bir defender buldum aracı ilk baştan tanıyorum bizim arkadaşalar alıp tüm bakımlarını yaptılar..düşünürseniz fiyat 10.000 bırakıyor ama 9500 alınır ve fiyat araca göre oldukça makul....

iyi bir defender buldum aracı ilk baştan tanıyorum bizim arkadaşalar alıp tüm bakımlarını yaptılar..düşünürseniz fiyat 10.000 bırakıyor ama 9500 alınır ve fiyat araca göre oldukça makul....
görsel olarak görbilirmiyom foto veya mail olarak

takomistik' Alıntı:
Konuya maydanoz olmak istemem ama Mustafa bey, aracın detay bilgileri ve fotoğrafları falan var mı acaba?

olmayan bir ürün böyle oluyor,devlet baba biraz izin verse dışarından ithal etmeye böyle olmaz.
1975 model araca 25000 tl istiyor.malum sitede 2000 araca 90000 tl isteniyor.
uzakta değil yunanistanda 2005 model araçlar tl olarak 35000 40000 tl .

TÜRKİYE DE TEK.............DÜNYA DA SAYILI......1988 DİZEL......
vatandaş 44000 tl istiyor 5000 tl masraf yapmış birde ilana 2012 tazmış yuıh yuh beee????

74565142 malum sitede bir ilan 1983 model 45000 tl bu insanlar ne zannediyorlar acaba 45000 tl bunda 20 yaş buyuk land alınıyor

takomistik' Alıntı:

aracın resmini falan görebilme şansımız var mı ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.