Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,969
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

sisdagili61' Alıntı:
Arkadaşlar,
Ülkemizde kaçak yakıtın hangi istasyonlarda satıldığını hep biliyoruzda ne yapalımki bilmesi gerekenler de biliyor fakat birşey yapamıyorlar.
Vergi toplama işi için rahmetli dedemin sınav sorusunu buraya yazayım,
Rahmetli dedem TAHSİLDAR olacak sınava girer ve tek soru sorarlar.
Komisyon sorar: ....... köyüne, ....... oğlu ... nın evine gittin vergiyi istedin fakat evde kimse yok ne yaparsın?
Dedem yanıtlar: Kapıyı çalar vergiyi alırım,
Komisyon sorar: ....... evde yok nasıl alırsın?
Dedem :Ben alırım.
Komisyon :Dedikya kendisi evde değil nasıl alırsın?
Dedem :Seve seve alırım, ben gittimmi parayı alırım.Der ve atlı tahsilder olur.
İşte rahmetli dedem gibi vergiyi kaçırandan o vergiyi seve seve alacak eleman bulduğumuz gün sadece yakıt değil her şey normal fiyatına gelir.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

hocam işte biz istasyonda vergiyi vatandaştan seve seve alıyoruz komisyon görevi bizlere devretti hatta atlı felanda değil kimsenin ayağına gitmeden ayağımıza tıpış tıpış herkes gelip deposunun kapağını açıyor .... bizde vergiyi alıyoruz...

saygılar

Etiketler

Bu iş "kaçak benzinden vergi alınamıyor bu yüzden benzin pahalı" durumu değildir, bu iş "benim insanımın ağzından ekmeğinl al laf etmez" durumudur.benim memleket rize blzlm orda hemen herkes benzini mazotu Batumdan alıyor, neden çünkü 2.5 lira.şimdl soruyorum size bizlm ülkemizde akaryakıt fiyatları ortalama 2.5 lira olsa yada 3 lira olsun kim kaçak yakıt kullanır?kaçak işi yapanlar yapmaya devam eder mi?asıl soru şu, kaçak akaryakıt işini hasan emmi mi yapıyor,hayır yapanlar yine zengin sözü geçen patronlar,peki bu işten rant sağlayan atronlar akaryakıt fiyatlarının düşmesini ister mi?

maresal
Bu iş "kaçak benzinden vergi alınamıyor bu yüzden benzin pahalı" durumu değildir, bu iş "benim insanımın ağzından ekmeğinl al laf etmez" durumudur.benim memleket rize blzlm orda hemen herkes benzini mazotu Batumdan alıyor, neden çünkü 2.5 lira.şimdl soruyorum size bizlm ülkemizde akaryakıt fiyatları ortalama 2.5 lira olsa yada 3 lira olsun kim kaçak yakıt kullanır?kaçak işi yapanlar yapmaya devam eder mi?asıl soru şu, kaçak akaryakıt işini hasan emmi mi yapıyor,hayır yapanlar yine zengin sözü geçen patronlar,peki bu işten rant sağlayan atronlar akaryakıt fiyatlarının düşmesini ister mi?

Arkadaşım,
Şöyle bir çevremize bakarsak görürüz, dünyadaki petrol yataklarına en yakın ülke bizim ülkemiz değilmi.En ucuz nakliye yi biz yapıyoruz olmalıyız.
Bakın sizlere birşey söylüyorum buna inanın en basit sınır komşumuz olan petrol üreten ülke deseki "komşu sen rafineri yarırımını durdur ben sana işlenmiş petrol ürünlerini hibe gibi 0 kuruştan vereyim sende ülkende kullananlara ucuz yakıt sat benden ham petrol al işle ihraç et" emin olunki bizim siyasiler kesinlikle kabul etmezler hemde hiç bir siyasimiz kabul etmez.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

bende onu diyorum niyazi bey...

32.000TL ye almadığım araç satılmış. 1 ay olmadan 39.500 olmuş. İyi kar dönüyor bu işlerde

Tam bu konuyu okuduktan sonra malum sitede bu ilan 83833831 karşıma çıktı. Güleyim mi? Ağlayayım mı bilemedim? Adam (afedersiniz) ya saf veya tatlı su çakalı, ona da karar veremedim. Ama şu var ki bu ilan sahibi bu dünyayı aşmış başka alemlerde dolaşıyor kesin.

m_ertemur' Alıntı:
Tam bu konuyu okuduktan sonra malum sitede bu ilan 83833831 karşıma çıktı. Güleyim mi? Ağlayayım mı bilemedim? Adam (afedersiniz) ya saf veya tatlı su çakalı, ona da karar veremedim. Ama şu var ki bu ilan sahibi bu dünyayı aşmış başka alemlerde dolaşıyor kesin.
o fiyatı istediğine göre soyismi gibi yürek varmış adamda...

bu konuyu açalı 1 seneden fazla oldu. şu an gelinen noktamız ise daha vahim. araç fiyatları yükselmeye devam ediyor. bende hala mal gibi araç bakmaya devam ediyorum vazgeçemiyorum bu sevdadan.

mustafa bey daha bir hafta 13.5 olan patrole adam 16.5 yazmış bende aradım 11 verdim kapattım telefonu.nasıl ama.öyle saça böyle tarak :D

MUHAHAHAAAAAA ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR