Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,969

Etiketler
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

VAP' Alıntı:

Abi kusura bakmayın üstteki mesajım için, bende düşünmüştüm 5 kapılımıdır acaba diye sonradan iki mesaj daha görünce yazdım .:smiley::smiley:
Hani bir dükkana girersiniz bomboştur, siz girince ana baba gününe dönerya .O misal. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
Abi kusura bakmayın üstteki mesajım için, bende düşünmüştüm 5 kapılımıdır acaba diye sonradan iki mesaj daha görünce yazdım . :smiley: :smiley:
Hani bir dükkana girersiniz bomboştur, siz girince ana baba gününe dönerya .O misal. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Estağfurullah, ben de bir anlam arıyordum mesajınıza ama aracı tekrar görmek de fena olmadı, yine de teşekkürler. ;)

arkadaşlar elimde detaylı resim yok satılık olmayınca satılacak ürün gibi resim çekilmedi. ama gezerken çektigimiz resimleri var. onlardan yayınlamaya çalışacagım.

P1040011.JPG

P1030992.JPG

P1030989.JPG

P1030993.JPG

takomistik' Alıntı:

bi umut işte :D o paraya bu devirde dizel verilmez tabi. . .
:D ama benzinli olsada çok uygun fiyat gayet düzgün görünüyor araç. . .

Çok güzel görünüyor, güle güle kullanın... :smiley:

iyi akşamlar aracın sahibi ile nasıl görüşebilriz mustafa by

harung' Alıntı:
iyi akşamlar aracın sahibi ile nasıl görüşebilriz mustafa by
0532 2766689 arkadaşımın adı mehmet aracın sahibi, benim adımı verirseniz sizinle mutlaka ilgilenecektir.

sahibinden com sitesinde 2. araç ilanınız varsa koyamıyorsunuz. ayrıca ilana koydugunuz bir aracı yayından alsanız bile en az 1 ay dolunca başka bir ilan koyabiliyorsunuz bu şu anlama geliyor. eger adam aracını siteye koyamıyorsa diger sitelere yönleniyor anlamına geliyor.

Poyraz' Alıntı:
Malum sitede olsun, piyasada olsun ikinci eldeki fiyat artışlarına bence biraz da hobi olarak ;D araç alım satımı yapan ya da para kazanmak için araç alım satımı yapanlar neden oluyor. Ortalık esnaf olan, memur olan, pazarlamacı olan bir yandan da araba alıp satanlardan geçilmiyor. Arabanın piyasası 15.000 alıyor o fiyata hemen istiyor 17-19 arası pazarlık paylı, 16'dan aşağı hayatta bırakmaz, para kazanacak ya! Bir başkası da ondan 16 ya alıp 20 istiyor. Ne oldu, piyasa yükseldi. Bir ara haber çıkmıştı maliye yılda birden fazla araç alıp satanlardan yüklü miktarda vergi alacak diye, çok sevinmiştim. Böyle birşey olsaydı işte o zaman bu simsarları görürdük piyasada ;D dört dönerken. O zaman ikinci el piyasası normal haline dönerdi. Ama beklediğim gibi olmadı maalesef!
sana katiliyorum arkadas ucmuslar 1994 model 200500km araca 18000tl istiyor .birde hic araziye girmemis diyor arazide lestikler motor bitmis bu nasil bir mantik böyle insanlari ne saniyor bunlar .. ne cikarsa ciksin bu is italat 2ci el olmadan olmaz diyorum bakalim o zaman ne istiyecekler bu araclara avrupada 1.500eroya 5.000arasi neler var neler .bu italat 2ci el izni cikmasi dileyimle ....

eh bizim sitedeki ilanlarda sanırım malum siteden etkilenmişlerki, fiyat olarak hiç aşağı kalmazlar:smiley:

Üç kez araba alan ve satanlar takipte!

Kira gelirini beyan etmeyen 300 bin ev sahibinin peşine düşüp mektuplar gönderen Maliye Bakanlığı şimdi de yılda 3 kez araba alan ve satan kişiye inceleme mektubu gönderdiHaberi KaydetArkadaşına Gönder
04 Mart 2012 14:35 - 0 Yorum - 1,677 Okunma

Yılda 3 kez araba alan satan 623 bin kişiye inceleme mektubu gönderildi. Buna göre internet üzerinden veya şahsi olarak ikinci el araba alım satımı yapanlardan vergi alınacak. Ticari kaydı olmadığı halde çok sayıda araç alıp satanlara vergi cezası uygulanacak.

Söz konusu gelişmeyi Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanı Ekrem Şimşek açıkladı. Şimşek, 2011 yılında galeri, otomobil yetkili satıcısı ve kişilerle birlikte toplam ikinci el araç satışının ise 3 milyon 700 bin olduğunu vurguladı.

Ticaret Kanunu'nda yılda 3'den fazla gayrimenkul alım satımı yapan insanların bunun ticaretin yaptığı muamelesine tabi tutulduğunu kaydeden Şimşek, "Bu işle ilgili ticarethane açması gerekiyor. Demek ki 3'den fazla yapıyorsun vergisini vermek zorundasın. Gelir vergisi, KDV ödemek zorundasın. Gelir İdaresi Başkanlığı da bu konuyla ilgili 623 bin kişiye inceleme mektubu gönderdi." dedi.

Geriye dönük olarak noter kayıtları, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Tescil kayıtlarının TC Kimlik numaraları üzerinden incelemeye tabi tutulduğunun altını çizen Ekrem Şimşek, "Yılda 10 ila 20 adet arası araba alım satımı yapan doktorlar, öğretmenler var." diye konuştu.

Araba alım satımı yapan kişilerin ödemedikleri verginin karşılarına çıkacağını dile getiren Şimşek, mektup gönderilenler içerisinde galericilerin de olabileceğini söyledi.

Geriye dönük kaç yıl inceleme yapılacağı konusunda net bir bilgiye sahip olmadıklarını söyleyen Şimşek, İstanbul'da bir arkadaşlarına 10 bin lira vergi matrahı çıkarıldığını aktardı.................................................................... haber 7 .com dan alintidir .... yorum sizin dir......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR