Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,008
yasakşehir07 gittiğiniz araçların gördüğünüz hatalarını yazarsanız eminim pekçok hayır duası alırsınız.

telefonla onlarca kez konuşup üstat araçta sıkıntı var mı varsa söyle boşa gelmiyelim zaten ekspertize sokacaz diyerek bir arkadasa araç bakmaya gittik sadece aracta asılı duran nazarlıkta sıkıntısız çıktı adam pişkin pişkin banada süpriz oldu diyordu:S

Etiketler
hepinizin düşüncelerine saygı duyuyor ve sonuna kadar destekliyorum.sitenin 3-4 aylık üyesi olarak ve son 1 yıldır arazi aracı araştırmasında olan biri olarak bahsettiğiniz değişimleri gerçekten şiddetle kınıyorum.o fahiş fiyatları gördükçe insanı şevki hevesi kırılıyor valla.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Butür fırsatçılarada insaf eylesin.

arkadaşlar,

bende de eklemek istediğim birkaç konu var.

Örnek olarak; 1 ay önce 1996 model suzuki samurai için görüşmüştüm 13.000TL'den 10.500 TL'ye kadar inildi ve hata darbe yok deniyordu !.
Kemere gittim araca bakmaya, fena değil ama kaporta boya yapılmış.. 2 hafta sonra aracı bir başkası almış ve üstüne bin türlü masraf yaptıklarını söyledi.. halbuki kemer gibi küçük 1 yerde neler yapıldığını hemen öğrendim elde var sıfır.. ancak fiyatı gene 13.000TL'ye fırlamış.
Veya tam donanımlı arazi aracı ilanları ; 5000lpb vinç ( ismi yok), MT lastik, telsiz, hoparlör ve kıytırık yükseltmeler ile standart fiyatından 10.000TL yukarı çıkan araclar var. sorduğun zaman aracı öve öve bitiremiyorlar ancak aracların üzerinde kayda değer hiçbirşey bulunmuyor.

Kısacası yalan dolan ve şişirilmiş fiyatlar oluşuyor..

Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

Benim başıma gelen bi olayı anlatayım. Arkadaş 110 defender tdı diye satılık yazmış. Fiyatta uygun geldi. Antalya da işim vardı zaten. Aradım arkadaşı bi bakayım diye. Buluştuk. Bi baktım Benzinli / tüplü defender. :D Sitede diğerleri nasıl yazılmışsa buda bakarak yazmış.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Chevrolet alın , bunların fiyatları istikrarlı. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
yavuz bey siz benim aracı kimden nasıl aldıgımı kaça aldıgımı biliyorsunuz sanırım. şimdi benim araç sitede ilanda 2 kat artmış fiyatıyla ;D

takomistik' Alıntı:
yavuz bey siz benim aracı kimden nasıl aldıgımı kaça aldıgımı biliyorsunuz sanırım. şimdi benim araç sitede ilanda 2 kat artmış fiyatıyla ;D
:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:Rütbesi kıdemi arttı tabi kayseriye gelince, Erciyese çıkınca; fiyatıda artmış demekki.:smiley::smiley:

Merhabalar,
Arkadaşlar işi bilenler zaten tufaya düşmeden adam gibi araba alıyorlar genelde bildikleri arabaları alıyorlar bunda hemfikiriz değilmi?
Ha birde diğer alıcılar var, onlar kimler mi? Onlar bu ilanları verenlerin yemleri, onlar aldıkları mal nekadar pahalı ise okadar iyi olduğuna inanan kişilerdir.
Birde (yukarda ilanda olduğu gibi) 4x4 araç, yükseltilmiş, gösterişli hale getirilmiş ilanda yazana bakın "arazi yüzü görmemiş, kapalı garaj arabası" buna kim inanır.
Arkadaşımız çok doğru yazmış,
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Kesinlikle katılıyorum . Son 3 aydır XL-7 2.0 dizel bakıyorum. İnanın ilk baktığımdan beri fiyatlar tamamen artıyor. Hani ikinci elde düşme falan olur hak getire... Hele bir de pazarlık yaptığım 300-500 için almadığım bir araç vardı ki G.antep ilanlıydı . 30 bine satıldı. Bir de baktım ki haftası dolmadaqn başka bir yerde başka bir galeri 36 fiyat yazarak satışa çıkarı . Kimbilir hangi gariban aldı. Neredeyse altın-döviz yerine bunlara yatırım yapılacak.
Aynı şekilde Adana'dan satılan v6 pajero . 18 civarı satıldı. Şimdi malum sitede 23 mü ne ? Aradan bir de sene geçti üzerine ... Ne yaptın da fiyat yükseldi ???...
Ya da Ghost nikli arkadaşın ilanı hem de aracı km'sini azaltarak satmışlar....

Neler var neler... Ben ciddi alıcı olarak aramaya başladığımda anladım... Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin....

arkadaşlar,

ben hepiniz ile hemfikirim. beni en çok üzen ve kızdıran, aracların üzerine yapılan uyduruk kitler ve bunlara biçilen fiyatlar...
samurai'ye yay koyan kit koydum diyor, amortisörü kısa, yol tutuşu berbat, ama kendisine söyleyince "abi ben kullanıyorum 1 şeyi yok çok iyi" gibi korkusuca cahil cevabı alıyorum. sonra fiyatına 1 bakıyoruz 5-10 bin artmış !!!!

sevgiler,

Güzel konu
etmeyecek araçlara ucuk rakamlar isteniyor
valla kaç aydır bakıyorum
bütçeme göre bir şey bulamadımbulduklarımda ucuk rakamlar
sonuç olarak herkes birbirinde görüp piyasa suni olarak yukseliyor ???

takomistik' Alıntı:
hele birde 1985 - 1995 suzuki samurai sj lere istenen fiyatlara açıklama bile yapmak istemiyorum. bu araçlar bulunmaz hint kumaşımı. onlara verilecek 15- 20 binlira paralara inanılmaz kalitede ve inanılmaz offroad başarılarına imza atmış araçlar var. ve konfor en üst düzeyde. örnegin hundai galloper.. ;) .. ama son zamanlarda bakıyorum hundailer de aldı başını gitti. aracın asıl fiyatları malum sitedeki gibi degil.
mustafa abı sen ne yaptın sattın mı senın galloperı ben artık arayamıyorum senı sormak ıcın malum sıte de de yok senın araba kı eger satmadıysan senın arcta degerlenmıstır artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR