Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan takomistik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,008
Ynt: Malum Sitede Yayınlanan Araç Fiyatları Gerçekleri Yansıtmıyor.

ferhat05' Alıntı:
mustafa abı sen ne yaptın sattın mı senın galloperı ben artık arayamıyorum senı sormak ıcın malum sıte de de yok senın araba kı eger satmadıysan senın arcta degerlenmıstır artık :smiley:
satıldı şimdi malum sitede benim sana dedigim fiyatın 2 katı ama plaka degişik olunca sen tanıyamamısssındır.

Etiketler

takomistik' Alıntı:
satıldı şimdi malum sitede benim sana dedigim fiyatın 2 katı ama plaka degişik olunca sen tanıyamamısssındır.
evt abı tanıyamadım gercekten lınkını atarmısın bana ? hayırlı olsun abı bu arada aldın mı yenı araç ?

bunların hepsi arz talep meselesi üstelik bazı araçlar zor bulunuyor böyle olunca elinde olanda fırsat bu fırsat deyip ha bire şiriyor özellikle land cruıser dizel altn gibi elinde olan kolay kolay satmıyor yurdt dışından bahsetmişiniz kullanılmış araç getirmek malesef mümkün degil isterse bedava olsun faydası yok tek kelimeyle arz talep

arz talep meselesi diyerek konuyu geçiştirmemek daha doğru olur. yurt dışından araba getiriyor olabilsek, hatta sadece araba değil; yedek parça, aksesuar vb. şeyler getirebilsek, fiyatlar gerçek haline dönerdi tabii. rekabet olmaması bu konunun başlıca sorunu. bu her alanda geçerli bir sorun.

Bana kalırsa yine arz talep meselesi.

Aşağıda ilan araması Honda Civic VTI için kontrol edin. Bu araç çok fazla tutuluyor tutulduğu ve özel bir araç olduğu için fiyatı yüksek.
Temiz bir 97 - 98 VTI 25 üzerinden rahatlıkla satılabiliyor. Aynı yaş, daha temiz, aynı donanımlar fakat yürüyen ve motor farklı olduğu için civic ies serisi araçların temizi 15 - 17 bin Tl altına satılabiliyor. Araç az Talep fazla olduğundan fiyat yükseliyor. Fiyatı düşen araçlar yokmu elbette var araca talep olmadığı için fiyatlar sürekli düşüyor.
Arz talep durumunun önüne geçmek için ikinci el araç alınmaması gerekiyor.

=1-6-vti&c=5422]http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=1-6-vti&c=5422

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=1-6-vti&c=5422

yaz başında bir crew cab defender vardı ankarada. Hatta gezenbilirde de paylaşmışlardı. 29ar olmuş. 000 gibi bir fiyattı. Tekrar malum siteye düşmüş. fiyat 32.000dolar olmuş. Tl değil arkadaşlar dolar :D

iyi bilindik bir araç internete düşmüyor el altından zaten satılıyor internet fiyatlaıda yersen şeklinde misal araç 23 bin internet fiyatı git pazarda gör aracı tut adamın elinden 15 bin birazda güreş tut 14 bin

serci07' Alıntı:
yaz başında bir crew cab defender vardı ankarada. Hatta gezenbilirde de paylaşmışlardı. 29ar olmuş. 000 gibi bir fiyattı. Tekrar malum siteye düşmüş. fiyat 32.000dolar olmuş. Tl değil arkadaşlar dolar :D
gecenlerde bende sok oldum malum sitede 23.500istanbulda satilan arac bursaya gitmis yikanmis temizlenmis 32.500 olmus satisa cikmis buneya böyle soktayim ...

maresal' Alıntı:

valla ufak arabadan pek anlamam ama ( küçüklüğümden beri tır kamyon tepelerinde olduğumdan bunlar ufak araba :D )
sizin link verdiğiniz adamlar neyin kafasını yaşıyo ben anlamadım. . . arayıp sövmek geldi içimden. . .

ya böylelikle sitedeki arkadaşları bilgilendiririz.

ortalık artık simsarlar ile dolu, aman dikkat edelim.

örneğin kimse kızmasın ama suzuki, toyota, mitsu gibi japon araçlarını yakından takip ederim, son 2 aydır fiyatlar neredeyse ikiye katladı,

kimse kızmasın kimsenin malının experi değilim ama,

örneğin 90 model vitaraların fiyatı temizliğine göre 8.000 ile 13.000 arası değişirdi. şu anda ise kimileri 18.000 tl fiyat yazmışlar, diğer araçlar da bundan aşağı değil.

bu arada özellikle modelli araçlarda kasko değerlerini araştırın, eğer ki araç kasko değerinin çok üzerinde ise durup bir düşünün veya araştırın.

Fiyatlar yükseliyor ama sıfırlardaki fahiş yükselmelerinde payı çok. Dolar yükseliyor fiyatlar artıyor,dolar düşüyor fiyatlar yine aynı kalıyor. Lokomotif vagon gibi sıfır araç fiyatları 2. eli de yükseltiyor.

yok abi yok kafayı yediriyorlar insana ya . . . arıyorum ama telefonla olmuyo ee şehir dışına araba bakmaya gıtmek de cok masraflı adam yazmıs araba sıfır boya hata bılmemne yok diye geçen gidip bakmıslar ne motor saglam ne kilitler ne şanzıman . . . yapılı ve fiyatı normal araçlar zaten havada kapılıyor. . . şuan bi çağrı bey'in aracı var adam gibi. . . onada ben bakamıyorum zaten. . . bi bakıyorum samu ya 17 bin diyen var 86 ladaya 13 diyen var 86-96 arası hıluxlara ne oldu hiç anlamadım zaten 25-30-35 hepsinin içinde altın şanzıman mı varmış? ???

yaklaşık 9 aydan beri defenderlere malum sitede 2 - 3 saate bir bakarım. fiyatlar gerçekten geçen yıla göre çok uçtu. Arkadaşımızın dediği gibi normal bi fiyata giden araç 3-4 ay sonra fiyatı ikiye katlamış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR