Malezya Tayland Singapur Laos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan badleon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,701
Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos

Son dönemde açılan konular arasında en keyiflilerinden biri oldu bu.
Hem güzel anlatımınız hemde fotoğraflar konuyu çok renkli kıldı.
Devamını bekleriz.

Etiketler

Ferhat bey, yola çıkmadan önce bir rota çizdinizmi? konaklanacak yerler ve ulaşım rezervasyonları v.b. yaptınızmı? Yoksa herşey yolda mı netleşti?

hsbasar' Alıntı:
Ferhat bey, yola çıkmadan önce bir rota çizdinizmi? konaklanacak yerler ve ulaşım rezervasyonları v.b. yaptınızmı? Yoksa herşey yolda mı netleşti?
Sedat bey merhaba,ben Singapurda calisdigim icin turkiyeye donuz rotam yokdu,yani canim skilana kadar gezdim,Tayland icin bir program yaptim nerde kalinir nerelere gidilir nasil gidilir ne yenir icilir hepsini araastirdim notumu aldim ve otel rezervasyonlarini yaptim sonra yola ciktim,malezya icin hic plan proje yapmadim,sadece nereye gidilir yuzeysel arastirdim,cunku zaman sorunum yoktu ve Malezyada 90 gun vizesiz kalabilir tekrar Singapur tarafina gecip bir 90 gun daha kalabilirsiniz..bazen gittigim yerlerde pisman oldugum durumlar oldu programi degistirmek zorunda kaldim,cogu seyi gormeden bilemiyorsunuz ve ozellikle Tayland da hicbirsey internette yada acentalarda gordugunuz ve anlatildigi gibi degil,Tayland da bu yuzden biraz daha dikkatli olmak lazim,ben bi aksiklik olmazsa yine bir Malezya turu dusunuyorum,o Tioman adasini birdaha gormezsem gozum acik gider...

badleon' Alıntı:
Sedat bey merhaba,ben Singapurda calisdigim icin turkiyeye donuz rotam yokdu,yani canim skilana kadar gezdim,Tayland icin bir program yaptim nerde kalinir nerelere gidilir nasil gidilir ne yenir icilir hepsini araastirdim notumu aldim ve otel rezervasyonlarini yaptim sonra yola ciktim,malezya icin hic plan proje yapmadim,sadece nereye gidilir yuzeysel arastirdim,cunku zaman sorunum yoktu ve Malezyada 90 gun vizesiz kalabilir tekrar Singapur tarafina gecip bir 90 gun daha kalabilirsiniz..bazen gittigim yerlerde pisman oldugum durumlar oldu programi degistirmek zorunda kaldim,cogu seyi gormeden bilemiyorsunuz ve ozellikle Tayland da hicbirsey internette yada acentalarda gordugunuz ve anlatildigi gibi degil,Tayland da bu yuzden biraz daha dikkatli olmak lazim,ben bi aksiklik olmazsa yine bir Malezya turu dusunuyorum,o Tioman adasini birdaha gormezsem gozum acik gider...

Ferhat bey bilgiler icin tesekkur ederim. Aslinda hepimizin icinde olan ozgurce dolasma arzusunu siz gerceklestirmissiniz. Sanal da olsa bizlerde sizin sayenizde gezmis olmus.
Bir sey daha rica edecegim. Rotayi sirali bir sekilde listelermisiniz, haritadan takip edelim. Veya harita uzerinde isaretledinizse o da olur.

hsbasar' Alıntı:
Ferhat bey bilgiler icin tesekkur ederim. Aslinda hepimizin icinde olan ozgurce dolasma arzusunu siz gerceklestirmissiniz. Sanal da olsa bizlerde sizin sayenizde gezmis olmus.
Bir sey daha rica edecegim. Rotayi sirali bir sekilde listelermisiniz, haritadan takip edelim. Veya harita uzerinde isaretledinizse o da olur.

Sedat ben ben tesekkur ederim,omrumde hic unutamayacaim 2 aydi,guzel gunler cabuk geciyor, Rota konusunda ben Malezyada ucakla bangkok a gectim ordan Bangkok-Chiang Mai-Chiang Rai-Pattaya-Koh Samui-Phuket-Phi Phi Island-Bangkok burada phi phi adasi fotolari yok cunku resimleri bulamadim,Koh samui ye gidipde bosuna vakit gecirmeyin derim,eger sizin icin dogallik onemliyese hic supesiz Malezya

Gerçekten belgesel tadında bir gezi olmuş.Her fotoğrafta kıskançlık damarım biraz daha kabardı.Artık oralara gitmek şart oldu. Ellerinize sağlık.Yolunuz hep açık olsun.

Bu güzel paylaşım için teşekkürler Ferht bey.
Zevkle seyrettik, okuduk, düşündük vede güldük.
İki adet hılux fotonuda toyota bölümünde paylaştık SAYGILAR.

öncelikle fotolar ve yazdıklarınız için teşekkürler.
ben geçen şubat taylanda gitmiştim.
bu şubat mart gibi de malezya tayland birlikte düşününüyorum.
asıl amaç komple g asya ama daha fazla zaman gerekli.

[font=Verdana]
yagmur konusunda muson ekimde basladi subat in ortalarina kadar devam eder mart dedinmi cok rahat istedigin adaya gidersin deniz yatik olur,ayrica orda yagmur basladiginda korkmaniza gerek yok bir muddet sonra alisirsiniz[/font]

muson için bunları yazmışsınız.
tayland içinde sezon ekim şubat sonu arası , daha sonrası muson derler.ben şubat sonu gittim çok çok güzelsi hava
bu kadar fark olurmu iki ülke arasında net bilginiz varmı

corrado41' Alıntı:
öncelikle fotolar ve yazdıklarınız için teşekkürler.
ben geçen şubat taylanda gitmiştim.
bu şubat mart gibi de malezya tayland birlikte düşününüyorum.
asıl amaç komple g asya ama daha fazla zaman gerekli.

[font=Verdana]
yagmur konusunda muson ekimde basladi subat in ortalarina kadar devam eder mart dedinmi cok rahat istedigin adaya gidersin deniz yatik olur,ayrica orda yagmur basladiginda korkmaniza gerek yok bir muddet sonra alisirsiniz[/font]

muson için bunları yazmışsınız.
tayland içinde sezon ekim şubat sonu arası , daha sonrası muson derler.ben şubat sonu gittim çok çok güzelsi hava
bu kadar fark olurmu iki ülke arasında net bilginiz varmı
ben tesekkur edrim,yagmur konusunda Malezyali arkdasimin verdigi bilgileri yazdim,ben gecen sene subatta gittigimde Singapurda devamli yagmur vardi sonlarinda kkesildi,ancak Tayland in daha kurak oldugunu gordum

ANKARA' Alıntı:
Bu güzel paylaşım için teşekkürler Ferht bey.
Zevkle seyrettik, okuduk, düşündük vede güldük.
İki adet hılux fotonuda toyota bölümünde paylaştık SAYGILAR.
Ben tesekkur ederim.Hilux u koydugunuza iyi yapmissiniz

perhentian adası hakkında bir bilginiz varmı.
gezgin faruk budak çok meth ediyor bu adayı.
muhtemelen benim vaktim yine kısıtlı olacak.bu adada malezyanın doğusunda olduğundan bir langkawi kadar ulaşımı kolay değil.
hangisini listeye alsam diye düşünüyorum.
ne dersiniz.

herşey maximumda.... galiba bunun akıl hocası maymun amca ..bunu bir görsünler. bankacı zevatı .milletin nasıl maymuna döndüğünü reklam yapayım derken.

corrado41' Alıntı:
perhentian adası hakkında bir bilginiz varmı.
gezgin faruk budak çok meth ediyor bu adayı.
muhtemelen benim vaktim yine kısıtlı olacak.bu adada malezyanın doğusunda olduğundan bir langkawi kadar ulaşımı kolay değil.
hangisini listeye alsam diye düşünüyorum.
ne dersiniz.
perhantian adasi hakkinda bi bilgim yok,bana soracak olursan ben Tioman adasina gitmenizi oneririm,cunku dunyanin en iyi 10 adasindan biri,internetten arastirin bakin,hem ulasim cok kolay hem adada konaklama fiyatlari ucuz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR