Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[attachment=1] burasida Mynamar in girisi,ben Laos a tur ile gittigim icin buraya giris firsatim olmadi..orasi da eksik kalsin [attachment=3] bebege dikkat
[attachment=1] bu adamda bambu dan bardak yapiyor tanesi 10 baht yani 50 kurus,bir bardak ine kadar cok emek veriyor... Taylandlilar el isinde bir numarallar,ozellikle tahta islemeciligi..olur olmadik seylerden sanat yaratiyorlar..[attachment=2] Tayland da bir koy ismini hatirlamiyorum,bu halkalarin hikayesini anlatayim,bana anlatilan bu,seneler once aslanlar koylulere saldirip hep bogazindan yakalarmis ve bu sekilde cok insan hayatini kaybetmis,koylulerde onlem olsun diye boynuna halka takmaya baslamis,zamanla bu bir kultur olmus ve halen devam etmekte...[attachment=5] gercekten Tayland halki cok sakin ve guler yuzlu,
[attachment=1] Tom yam Corbasi ve Papaya salatasi,mutlaka deneyin,bu hazir corbadan cok yedim bizim eriste corbasinin biraz acilisi ve icinde karides olani.[attachment=2] Chiang Rai tren istasyonu,Bangkok a dogru gidiyorum.yatakli tren,giderken manzara super..[attachment=5] o kadar yez gezdim yanimda ayni dili konusacagim biri olsa daha farkli olurdu,hic turk denk gelmedi,zaten ben singapurdan isten ayrilip bu tur a ciktim ordada hic turk yoktu
ve Koh Samui den sonra Pattaya ya geciyorum,bosuna zaman harcamisin burda,gunah sehri Pattaya,normalde planim 5 gundu ancak 2 gun kalip bangkok a gectim,pattaya dan fazla foto yayinlayamiyorum....[attachment=3] bunlarda evrim gecirmis adamlar [attachment=4] shemale[attachment=5] bu fotolar pattaya alkazar show dan giderseniz mutlaka izleyin..
[attachment=1]bortu bocek [attachment=2] ve walking street in girisi,butun dunya zamparalarinin vazgecilmez mekani[attachment=5] buda bir rus barinin girisinden...pattayada gercekten cok sayida rus turist var...
[attachment=2]walking street in girsindeki donerci,kuru fasulye ve pilavda var ve ayrannnnn [attachment=3] ve rus barinin girisi,turkleri cekmek icin bayragimizi koymuslar... bu kadar tayland fotolari yeterli sanirsam,birazda Singapur a gecelim...