Malezya Tayland Singapur Laos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan badleon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,707
Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos

...

IMG_0114.jpg

IMG_0122.jpg

IMG_0127.jpg

Etiketler

Bu arada bir DEFENDER sevdalısı olduğunu öğrendim ve Mersin li olduğunu öğrendim.

Bizim Mersinde ki Bora kardeşimizle tanışmanı tavsiye ediyorum.

pancarmotorcu' Alıntı:
Aramız hoşgeldin,gerçekten güzel bir tur olmuş fotolar ve anlatımın için teşekkürler
Tesekkurler :smiley: fotolari eklemesi gercekten cok zaman aliyor hepsini teker teker kucultmek ugrastiriyo,bende gunluk zamanim oldugunca yukliyecem detayli bi sekilde anlatmaya calisiyorum

sertem41' Alıntı:
Bu arada bir DEFENDER sevdalısı olduğunu öğrendim ve Mersin li olduğunu öğrendim.

Bizim Mersinde ki Bora kardeşimizle tanışmanı tavsiye ediyorum.
aslen Malatyaliyim ama Mersinden ikame ediyorum,defender a sevdam askerde basladi :smiley:

sertem41' Alıntı:
Tşekkürler fotolar için.

Her zaman DEFENDER için yarıdma hazırım... ;)
tesekkurler yardiminiz icin,insallah alma imkanim olurda sizlerden yardim isterim,iyi geceler,fotolarin devami gelecek...

badleon' Alıntı:
tesekkurler yardiminiz icin,insallah alma imkanim olurda sizlerden yardim isterim,iyi geceler,fotolarin devami gelecek...

Bizlerde her zaman yardıma hazırız, teşekkürle fotolar için, sizede iyi geceler.

[attachment=1] yine balik tutamadim[attachment=2] ve yagmur basladi...[attachment=3] yagmurdan sonra[attachment=4] veee bu kadarlik Malezya fotosu yeterli :smiley: hep bayragimi cantamin uzerine takardim belki bir turk ile tanisirim diye ancak gittigim yerlerde hic denk gelmedi,asyada en cok Tayland da gorebiliyorsunuz.....

P2180200.jpg

P4250022.jpg

P4250024.jpg

P4260080.jpg

Veee Bangkok dan baslayalim,Tayland da yemek cesidi daha bol,Street food heryerde,butun sokaklarda mutlaka mangalini yakmis birseyler yapip satan insanlar gormeniz mumkun,mangalda balik tavuk deniz urunleri bortu bocek ne ararsaniz var :smiley: burda Malezyadaki kadar yemek konusunda sikinti cekmedim.cesit daha fazla,direk ucabilirsiniz yada Malezyada otobusle ister ucakla gecebilirsiniz Tayland a...[attachment=1]ve tapinaklar,her kosede bir tapinak gormek mumkun,buraya giris ucretsiz :smiley:[attachment=4]tapinagin girisinde bekleyen askerler (bu arada taylnd da ayaklanmalar basladiginda ben ordaydim )

P3010040.jpg

P3010071.jpg

P3010079.jpg

P3010090.jpg

P3010098.jpg

[attachment=1] Tayland in para birimi baht,1 lira 20 baht,siz siz olun ne alirsaniz alin mutlaka pazarlik yapin ben sort aldim 800 baht dedi 250 ye aldim,800 dedi 100 verdim arayi bulduk,kimse sinirlenmez,bir defasinda kolye sordum adam 600 baht dedi pahali dedim hemen 200 e indi yinede almadim :smiley:) [attachment=3] sokak saticilarindan yemek alabilirsiniz ancak kiyma turu seyleri kesinlikle almayin Mc donalds olsun burger olsun,hicbirinin garantisi yok,en saglami tavuk ve balik urunleri[attachment=4] ananas ve mango hergun yerdim 20 baht buz gibi,cogu zaman karnimi bunlarla doyurdum..

P3010102.jpg

P3010148.jpg

P3010176.jpg

P3010179.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR