Malezya Tayland Singapur Laos

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan badleon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,711
Ynt: Malezya Tayland Singapur Laos

Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel vermekte olduğun bilgiler. Ancak bişey sorucam buralarda terörizm vs. korkusu yokmu rahatmı ? birde hangi mevsim daha gidilebilir olanı musonlara falan denk gelmeyeni yani??

Selamlar
Erhan

Etiketler

erhan110' Alıntı:
Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel vermekte olduğun bilgiler. Ancak bişey sorucam buralarda terörizm vs. korkusu yokmu rahatmı ? birde hangi mevsim daha gidilebilir olanı musonlara falan denk gelmeyeni yani??

Selamlar
Erhan
Terorizm? Turkiyeden daha guvenli o kesin,abicim teror falan hicbisey yok,sinirli insan cok nadir gorursun,ben gece 3 de evime gelirken tirsiyrm ama orda gecem gunduzum bir oldu basima bisey gelmedi,sadece biraz hindu ve bangladeslilerin bulundugu mekanlara girilmezse iyi olur,malezlerden birsey gelmez insana,yagmur konusunda muson ekimde basladi subat in ortalarina kadar devam eder mart dedinmi cok rahat istedigin adaya gidersin deniz yatik olur,ayrica orda yagmur basladiginda korkmaniza gerek yok bir muddet sonra alisirsiniz :smiley:

Gezenbilir arşive yüklediğiniz fotoğrafları en fazla 5 er 5 er yükleyebilirsiniz.

Fotoğraf aralarına yazı yazmak için, önce metin kutusuna yazacaklarınızı yazın sonra aşağıdaki fotoğraf arama butonunun yanındaki "dosyayı metnin içine yerleştir 1/2/3..." e tıklayın

Metnin altında "Attacment 1/2/3..." görünür.

Sonra diğer fotoğrafın metnini yazarak, aynı şekilde fotoğrafı metnin altına koyabilirsiniz.

Keyifle takip ediyoruz, Kolay gelsin.

:smiley: Peki çok teşekkürler.
Bir konu daha dikkatimi çekti, tarifeye baktım şu anda en ucuza 490 E+tax Egyptair uçuyor, sizin bu 260 E olan fiyat hangi havayolu acaba?

Selamlar
Erhan

erhan110' Alıntı:
Bir konu daha dikkatimi çekti, tarifeye baktım şu anda en ucuza 490 E+tax Egyptair uçuyor, sizin bu 260 E olan fiyat hangi havayolu acaba?

Selamlar
Erhan
Malezyaya en uygun malezya airlines ile ucarsiniz,simdi 330 euro falan olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsan,yarin yazmaya devam ederim....

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Resimler harika,yaşadığınız ve gördüğünüz yerlerle ilgili bilgilerde verirseniz daha mutlu oluruz :smiley:
Saygılarımla

Fotoğraflarınız çok güzel.Malezya'nın daha önce hiç dikkatimi çekmemiş bir ülke olduğunu farkettim.İlk fırsatta araştırmaya başlayacağım.Gezileriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim. Paylaşımınız iöçin çok teşekkür ederim.Takipteyim.

erhan110' Alıntı:

Selamlar
Erhan
Merhabalar
Erhan bey yukardakı fotolarda ben bıletı de yayınladım.269 euro vergi dahil agustos ayinda malezya airlines ile direk Kuala Lumpur a ucus.fıyat cok uygun.Ben ilk gittigimde Gulf Air ile gittim Bahreyn aktarmalı o zamanda fiyat uygundu ama çok yorucu oluyo aktarmalı.en iyi malezyaya gitmek icin malezya airlines,siz subat ayı ve ilerisine haftalık bakın ucuz bilet bulursnuz.bazen iyi indirimler oluyor takip etmek lazım.yada ben size haber veririm :smiley:

edebiyatçı' Alıntı:
Fotoğraflarınız çok güzel.Malezya'nın daha önce hiç dikkatimi çekmemiş bir ülke olduğunu farkettim.İlk fırsatta araştırmaya başlayacağım.Gezileriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim. Paylaşımınız iöçin çok teşekkür ederim.Takipteyim.
Malezya super bir yer ve cok ucuz gercekten.hava 33 derecenin altina hic dusmez hayat cok ucuz benzinin litleri 90 kurus.dizel araba nadir gorursunuz.Muala lumpurda ortalama oda fiyati 30 lira.kisi basi para odemezsiniz.oda fiyati alirlar isterseniz 5 kisi kalin :smiley: simdi gitmem lazim zamanim olunca ayrintili bilgi veririm hoscakalin

Ben ordayken F1 Malezyada duzenleniyordu ve bana cok yakindi bende firsati kacirmadim,siralama turlarini izleme bedava :smiley:

1.jpg

2 saattir resim yuklemeye calisiyorum ne yazikki yuklenmiyor,gonder butonuna bastigimda dakikalarca bekliyorum ve sadece beyaz bir sayfa geliyor...

badleon' Alıntı:
2 saattir resim yuklemeye calisiyorum ne yazikki yuklenmiyor,gonder butonuna bastigimda dakikalarca bekliyorum ve sadece beyaz bir sayfa geliyor...

Fotoğrafların boyutlarını küçültün, tekrar deneyin ve bekleyin.

..[attachment=3] bu aracin sesine bayiliyorum,gecerken insanin icini titretiyor...

2.jpg

3.jpg

IMG_1347.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR