LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,729
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

karadeniz 2010 iç,in bütün faaliyetlerimi iptal ettim bu yıl sadece bu geziye katılmayı düşünüyorum 10 gün diyeyim ama tamamlamak isterim.
selamlar

kokteknik' Alıntı:
karadeniz 2010 iç,in bütün faaliyetlerimi iptal ettim bu yıl sadece bu geziye katılmayı düşünüyorum 10 gün diyeyim ama tamamlamak isterim.
selamlar

ciğerim geliyorum sivasa çıkıyoruz samsuna araçlarla karşılaşana kadar istanbula doğru zon gaz gidiyoruz :D sonra onlarla birlikte dönüp karadeniz turumuzu tamamlıyoruz inşallah

ata036' Alıntı:
ciğerim geliyorum sivasa çıkıyoruz samsuna araçlarla karşılaşana kadar istanbula doğru zon gaz gidiyoruz :D sonra onlarla birlikte dönüp karadeniz turumuzu tamamlıyoruz inşallah
anlaşıldı merkez araç hazır sadece 4 tane lastik lazım

sticker ile ilgili yorum yazmıştım bekliyorum bende hadi dostlar motor :( bir şey daha Aklıma gelen çok keskin hatlarıyla değil amma bu gezinin Land Rover ismi ve diğer yapılan 2 gezide olduğu gibi marka -model kısıtlaması olmadan misafirperverliğimiz altında yapılıyor olduğunu bunu yaparkende kimseye marka model üstünlüğü eveylik yada tü kaka çılık yapmadığımızı hatırlatmak istiyorum. Bu gezinin bu sayfada yani off road > Araçlar > Land Rover sayfasında yayınlanmasının bir sebebi var. Sonuçta herkes şunu diyecek land cılar bir gezi tertip etmişler önceki 2 gezide sadece şu model le katılabiliyordunuz bu sene LR nin herhangi bir modeli başta olmak üzere tüm 4x4 araçlar katıla biliyormuş bizde katılsak mı ? yada bizde böyle bir gezi tertip etsekmi ? fakat ben buyrun gelin başımızın üzerinde yeriniz var renk katarsınız bizlerde bu değişik simaları araçları tanımakla müşerref oluruz onur duyarız diyorum. Tüm 4x4 araç kullanan vakti olan rotamız üzerinde kısa sürede olsa eşlik bile etse bize katılcakları mutlaka bu gezide görünmelerini istiyorum jeepciler suzukiciler toyotacılar nivacılar fordcusu nissancısı dodgecisi kamazcısı mercedescisi krazcısı mackcisi mancısı mazdacısı ssangyongcusu mıtsubishcisi kimin 4x4 ü varsa bu konvoyda il bazında yaşadığı şehir içinde dahi olsa bizi yanlız bırakmasın diyorum....

Selamlar bülentcan umarım iyisindir...

Stıckerinizi doldurmadan atayım ..
Birlikte dolduralım

...

GEZENBÄ°LÄ°R KARADENÄ°Z1.jpg

THE FARUK' Alıntı:

evet arkadaşlar yorumlarınızı söyleyin bu stickerin içinde gezimize uygun ne olabilir
faruk abim sanada zahmet veriyoz kusurumuza bakma sizlerin tecrübelerinden faydalanmamız lazım birazda

ata036' Alıntı:
evet arkadaşlar yorumlarınızı söyleyin bu stickerin içinde gezimize uygun ne olabilir
faruk abim sanada zahmet veriyoz kusurumuza bakma sizlerin tecrübelerinden faydalanmamız lazım birazda

ençok bunun için sıkıntı çekiyorum zaten Faruk abimize ayıp olamasın kardeşim, emeğe saygı... bakıyorum birkaç yorum yazmıştım toparlıyım. şimdi abi biz bu gezinin bu kadro ile 3.sünü yapıyoruz 3 rakamı bizim için önemli, bu resimler uluslar arası sitelerde yayınlanıyor Türk Bayrağımız olsun istiyorum ki görsünler bizdede var, land rover markası bu için öncüsü çok baskın olmamakla birlikte ister çizgi karakter ister resim amma bi şekilde discovery kullanan kardeşlerimizi üzmiycek tarzda belki ikisi hafif yan durmuş önden yakın şekilde olur, kamp çadır ve ateş fikri altlık olarak harita ve rota mükemmel fikir, gezenbilirin bu olaydaki katkısı yatsınamaz fakat çok büyük logolara ihtiyaç yok zaten her araç için yönetimden sticker istiycez bize bu konularda yardım etmeliler ;) şuanki sol üstteki yeterli, katılımın herkese açık olduğunu göstermek için üstte bir yerde land arması alt sağda diğer markalardan hatta keşke çizimsel olsa yada logoları ve harita acaba bölgeselmi olmalıydı karadenizden sonrası çok boş kaldı gerci orayıda çadır ve ateş kapamıştı. tamamdır şimdilik benden bu kadar ama çalışcam sizlerede kolaylıklar :smiley:

...

3

GEZENBÄ°LÄ°R KARADENÄ°Z2.jpg

bülent kardeşim benden çok yaşayacaksın bayrağı benden önce söyledin :D faruk abim ellerine emeğine sağlık zaten senin bayrak konusundaki hassasiyetini iyi biliyorum abi bayrak daha canlı renkte ve üste olsa dahamı iyi olurdu diye düşündüm ama

çok karmaşık oldu amma yani aklımdakileri obje olarak ifade etmek istedim. 4x4 araç resmi başka bulamadım aklımdaki ni biliyorsunuz

son.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri