Ancak bir öğretmenim ve beni olduğum yerlere bağlayan konular var, Örneğin sağlık gibi konular. Bu nedenle şimdilik daha çok yazları ve tatillerde yapabildiğim kadarıyla kampçılık yapıyorum. Bu da bana yetiyor açıkçası...
Elbette ben bir kampçıyım, Güzel kampların yapılmasında rol oynamak, En azından güzel etkinliklerde ben de var olmak istiyorum. Bunun için de üç tane farklı derneğe üyeyim. İstediğimin istediğim etkinliğine de katılırım. Kimse de beni ayırmayı, Bana farklı davranmayı, pislik yapmayı aklından bile geçirmiyor biliyorum.
Bir gün emekli olduğum günleri görebilirsem ben de uzun süreli kampçılık ve karavancılık deneyebilirim. Bu konuda bazı çalışmalar yapıyorum. Hiçbir şey yapmıyorsam güzel bir karavan yaptırabilmek için kıyıya köşeye bir şeyler koymaya çalışıyorum. Ama yine de hayat çok pahalı. Çok yüksek miktarlar biriktirmem yine de olası gözükmüyor. Bu nedenle orta halli bir karavancılık hayatına devam edeceğim gibi görünüyor...
Yine de ben sevdiği ilgilendiği konuda insiyatif alan birisiyimdir. Üç derneğe üye olmak bunu yeterince gösteriyordur kanaatindeyim...