LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,729
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

sonunda gezinin anlam önem ve içeriğine göre bişeyler çıkacaktır, sizlere güveniyoruz. Yalçın dağların bir başka vaz geçilmez konuğu kartallardır. ayakları 4 tekerli bir kartal figürü olurmu acaba ? tam inişe geçen ucak gibi lastiklerini açmış konmak üzereyken resmedilmiş BİR ACEMİCE ÇİZİM YAPAYIM BİR DAKİKA heycan yaptım

2010 KARTAL.jpg

Etiketler

kabul ediyorum berbat oldu :smiley: yinede bir fikir verir tamamdur ben bu konuda düşünmüyorum... :smiley: öbür işlere yoğunlaşayın bir de hazırlamam gereken teklif var ki bu işi almalıyım da yoksa nasıl çıkacağız tatile malum tamamen duygusal

bülent iş faruk abide bi dur ya benim KIRAT ı koyacaz :D :D ;) ;)

heycan yaptım bir an :smiley: faruk abi yukardaki metinde doğru yere temas etmiş bu gezi her nekadar land rover sayfasında yayınlanmış ve geçen 2 sene defender araçlar ile yapılmış olsada bu sene tüm LR ve diğer tüm 4x4 lere açık sınırlaması olmayan bir gezi planı teşbihlerimizde bir hata ettikse af ola arkadaşlarımız bizim LR sevgimize versinler yoksa içinde bir gram dahi doğa sevgisi 4 teker 2 teker fark etmez motorlu araçlar tutkusu olan herkes katılabilir.

Faruk abicim sizde bize bakmayın bazen benim gibi tez canlar çıkar 2 resimle bitirmeye kalkarlar işi ben kötünün örneği olarak kıssadan hisse veriyorum :smiley: amma hep derler ya kaplansın aslansın bir hayvan figürü ve 4x4 bir araya gelirmi diye düşünmedim değil hani.

Biz size güveniyoruz ne derdik küçükken 1 2 3 TIP bu konuda senden başka konuşanın :smiley:

yokmu hic kackarlarin eteginde cekilmis 4x4 fotosu yahu :smiley:

Tempus' Alıntı:
yokmu hic kackarlarin eteginde cekilmis 4x4 fotosu yahu :smiley:
bir aç örnek araç fotosu bırakayım ;) seç beyen al faruk abi gelecek herkes aracını eklesinmi nasıl olur acaba faruk abide onlardan seçip bi şeler ayarlar artık ;)

25645_368279633380_675938380_3581791_4433602_n.jpg

27076_372993693380_675938380_3599271_3265201_n.jpg

27076_373817953380_675938380_3621640_8023044_n.jpg

25685_374876873380_675938380_3642681_5272002_n.jpg

25685_374876878380_675938380_3642682_6020774_n.jpg

25685_374928308380_675938380_3644009_2452896_n.jpg

yokmu hic kackarlarin eteginde cekilmis 4x4 fotosu yahu

Var ama skystar ve broadway ile :smiley: çekilmiş. Rize deki konaklama rehberlik organizasyonunuza yardımcı oluruz. Ve Batum gezisi yaparsanız eşlik ederiz... . Ve bol miktarda defender görebilirsiniz.. Ayrıca Batum'a geçmek ekonomik anlamda karlıdır..

cirakoglu' Alıntı:
yokmu hic kackarlarin eteginde cekilmis 4x4 fotosu yahu

Var ama skystar ve broadway ile :smiley: çekilmiş. Rize deki konaklama rehberlik organizasyonunuza yardımcı oluruz. Ve Batum gezisi yaparsanız eşlik ederiz... . Ve bol miktarda defender görebilirsiniz.. Ayrıca Batum'a geçmek ekonomik anlamda karlıdır..

teklifiniz için teşekkürler batum konusunda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alarak geziye batumuda ekleme gibi bir düşünce var bilgilerinizi paylaşırsanız memnun oluruz.
selamlar tarık

Batum yunanlılardan perslere oradan ruslar ve osmanlı imparatorluğu ingilizlere sorada gürcülere miras kalan bir liman kenti... petrol rafinesi gemi yapımı vb. gidilebilinir artvinden sonra ne kaldıki zaten fakat konuşmak ta yarar var. batum demek pasoport demek ucuz yakıt demek ülke dışında şehir demek orta cami ve müze güzel bahçeleri ile ünlü ya nasib görmek isterizde mevlam kısmet ederse.

200px-Batum.jpg

200px-Batumi.jpg

200PX-~1.jpg

Arkadaşlar buyurun stıckeriniz..Yorumlarınıza..

GEZENBÄ°LÄ°R KARADENÄ°Z.jpg

İstanbul

A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4-

Yozgat
A-Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
1- Ahmet Kızılkaya
2-

Sivas
A- Defender 110
1- Bülent Kök
2-
3-
4-

Igdır
A- Defender 110 (KIRAT)
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 )
2-
3-
4-

Faruk abi eline sağlık renkler ve anlatım tarzı çok güzel olmuş. herşey var yanlız bu gezi bir uzun soluklu gezi kültür macera yolculuğu off road olarak isimlendirmesek olmaz mı ? kültürel ve gezi ağırlıklı trustlik bir aktivite sonuçta ağır şartlarda bişey olmayacak. sağ alttaki gezenbilir logosu yerine tüm 4x4 araçların logolarını atsak sol üst yeterli arac arkalarındada olacak sonra belki sponsorlar içinde ufak tefek demeden ikon ilavesi yapmamız gerekebilir. bu sağ alt alan işe yarar ayrıntıları netleriz birde bayrak ve 3 rakamı olursa mükemmel bu haliyle güzel olmuş tekrar teşekkürler.

THE FARUK' Alıntı:
Arkadaşlar buyurun stıckeriniz..Yorumlarınıza..

abi ellerine sağlık harita biraz daha nez olabilirmi bide bakalım diğer arkadaşların yorumları ne olacak
hani benim arabanın resminide koyacaktın abi :D

febulent' Alıntı:
Batum yunanlılardan perslere oradan ruslar ve osmanlı imparatorluğu ingilizlere sorada gürcülere miras kalan bir liman kenti... petrol rafinesi gemi yapımı vb. gidilebilinir artvinden sonra ne kaldıki zaten fakat konuşmak ta yarar var. batum demek pasoport demek ucuz yakıt demek ülke dışında şehir demek orta cami ve müze güzel bahçeleri ile ünlü ya nasib görmek isterizde mevlam kısmet ederse.

Affınıza sığınarak ufak bi düzeltme yapayım,
Değişik zamanlarda el değiştirmiş olsa da Batum 2 bin yıldan fazla zaman hep "Gürcülerin yaşadığı bir şehir" olmuştur.
Ayrıca Batum şehri Misak-ı Milli de ilk kaybedilen Vatan toprağıdır.

suatti' Alıntı:
Affınıza sığınarak ufak bi düzeltme yapayım,
Değişik zamanlarda el değiştirmiş olsa da Batum 2 bin yıldan fazla zaman hep "Gürcülerin yaşadığı bir şehir" olmuştur.
Ayrıca Batum şehri Misak-ı Milli de ilk kaybedilen Vatan toprağıdır.

Kaynak : http://tr.wikipedia.org/wiki/Batum

MÖ 8. yüzyıla ait Urartu yazıtlarında bahsedilmiştir. Kolhis adından Eski Yunan ve Roma tarihçileri de "Colhida" ve "Colchis" adiyla sıkça söz etmiştir. çeşitli bölgelerde olmakla birlikte kendi dillerini 2500 yıl boyunca koruyan güçlü bir millet, zaten bu zamanlarda topraklarının eğemenliği el değiştirmiş olsada ufak tefek göçler dışında gürcülerin o bölgede yaşamadığını yada gürcülerin olmadığını kast ederek bilgilendirmemiştim. yanlış bir anlaşılma olmasın milleti ile değil batum şehriyle ilgili söyledim.

BKNZ. Türkiye cumhuriyeti ve gürcistan arasıdaki siyasal tarih.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Batum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri