ata036' Alıntı:evet arkadaşlar beklenen gün geldi artık gün değil benim için saatler kaldı elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştık umarım kimseyi kırmadık üzmedik. bülent kardeşimle geceleri çok uğraştık çok yorulduk ve beklenen gün geldi çattı yarın yollar bizim artık forma pek fazla giremeyebiliriz ama her fırsata foto eklemeye çalışacağım şimdiden bize destek veren iyi niyetlerini bildiren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. HAYDE KARADENİZ yolumuz açık olsun
PajeroCat' Alıntı:Evet geri Sayım bitmek üzere..
SON 1 GÜN = 24 SAAT
HAYIRLI YOLCULUKLAR ARKADAŞLAR
;D : :-*
aozturk' Alıntı:Sevgili Tarık ve diğer arkadaşlarım,
Yolunuz açık neşeniz bol olsun . Tadını çıkarın bizede bol malzeme gönderin.
Hayırlı yolculuklar, keyfli sürüşler diliyorum...
simurg2' Alıntı:yolunuz açık olsun kazasız yolculuklar dilerim takiptekiz her sabah haberlerinize bakıcaz bizi habersiz bırakmayın
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Herkese keyifli .. kazasız... sağlıcakla .. bol görseli olacak bir gezi diliyorum ... hala size biryerlerde katılma şansım var pzts kesinleşecek..
ata036' Alıntı:ahmet abicim iyi dileklerin için teşekkürler malzeme konusunda sıkıntı yok yarından itibaren malzemeleri özel kargo şirketimle buraya göndereceğim
gönül isterdiki toyoto camiasından da arkadaşlarımızda bu geziye katılsın bir çok kere davet etmeme rağmen harhalde galiba sanursam araçları bu geziye hazır olmadığından veya yetersiz kalacağını düşündüklerindeeeen kimseler gelmedi bunuda bir yere not ettim unutmayın 1-0 öndeyiz şaka şaka sizleri çok seviyorummmm
cihanülker' Alıntı: