LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,699
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Arkadaşlar çok gayret gösterip çok çalıştığınızı , en azından küçücük bile olsa bir organizasyonun düzenlenmesinde bizzat görev almış .. sorumlu olmuş kişiler çok iyi bilirler.. hasılı bizde hasbelkader biraz biliyoruz... zoru başarmanıza 48 saat kalmış ve sizin için zamanın su gibi geçtiği gerçeğinide çok iyi tahmin ediyorum...
tekrar kolaylıklar.. keyifli hazırlıklar bütün katılımcı arkadaşlara :smiley:

Etiketler

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet Karabulut
3.Baran Karabulut

YOZGAT
4- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Kaya ) 15 gün
5- Turgay Yıldız

SİVAS
6- Bülent KÖK Defender 110
7- ESRA KÖK
8- İrem KÖK

9- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol
10- Alimcan ARSLAN

IĞDIR
11- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
12- Neslihan YILMAZ

13- S.Ceren YILMAZ
14- Seden YILMAZ
15- Serkan AYDIN
16- Sevgi AYDIN
17- Ali AYDIN
18- Ferhat AYDIN

son durum 4 defender 1 patrol
18 kişi

Herkese tekrar merhaba,
biliyorsunuzki gerçekten çok istemiş olmama ve hazırlıklara bile başlamama rağmen elde olmayan nedenlerden dolayı katılamıyorum. Şunun şurasında 2 gün kaldı hareketinize. Son saatler hazırlıklar ve tahmin ediyorum müthiş bir heyecan içinde geçeceği için ben şimdiden sizlere iyi yolculuklar dilemek istedim. Arkadaşlar yolunuz açık olsun. Kazasız, belasız, sıkıntısız ama bol keyif, heyecan ve eğlence dolu bir gezi diliyorum. Tabi herkes gibi bol ve güzel fotoğraflar bekliyorum.

İYİ YOLCULUKLAR DİLİYORUM.

bülent bey yolunuz açık olsun sağlıkla gidin sağlıkla gelin, keyifli vetabiki i bol resimli bir seyahat olur
yöre yemeklerine baktımda, Trabzonda pek laz böreği bilmezler, Laz böreği ve hamsili ekmeği, Rizeyi gececeksin Ardeşen, Pazar,FındıklıArahavi ve Hopa da mağti lazlar bilir, hemde en alasını yanında ayrıca burma tatlısı, kahvaltıda muhlama, bol tereyağlı, afiyetle yersiniz, yediğiniz buz gibi içtiğiniz sular sizin olsunda gördüklerinizi gezdiklerinizi bizimle paylaşırsınızzzz

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Arkadaşlar çok gayret gösterip çok çalıştığınızı , en azından küçücük bile olsa bir organizasyonun düzenlenmesinde bizzat görev almış .. sorumlu olmuş kişiler çok iyi bilirler.. hasılı bizde hasbelkader biraz biliyoruz... zoru başarmanıza 48 saat kalmış ve sizin için zamanın su gibi geçtiği gerçeğinide çok iyi tahmin ediyorum...
tekrar kolaylıklar.. keyifli hazırlıklar bütün katılımcı arkadaşlara :smiley:

evet son 48 saate girdik abim zor uğraştırıcı ama bir okadarda zevkli olacak inşallah zaman su gibi geçiyor ve biz bu saate hala çabalıyoruz :smiley:
iyi dileklerin için teşekkürler ertuğrul abim :D :D
şuuurdan bi pas attım sana bakalım son dakka golü atabilecekmisin ;)

arkadaşlar bu son listeye göre seyahat sigortası için :

Seyahat Sigortası

Siz Seyahat Sağlık Sigortası yaptırarak yolculuğun keyfini sürün. Yolculuğunuz sırasında yaşanabilecek olası sağlık sorunlarıyla biz ilgilenelim...
Seyahat Sigortası ile sigortalı, yurt içi ve yurt dışı seyahatleri esnasında karşılaşabileceği ani ve harici kazalar ile hastalıklara karşı teminat altına alınır.

Seyahat Sağlık Sigortası ile alınabilecek teminatlar şunlardır:

Tedavi masrafları
Tıbbi nakil
Tıbbi danışma
Acil ilaç organizasyonu
Acil durumlarda geri dönüş organizasyonu
Vefat eden sigortalının cenazesinin nakli
Elimizde en uygun koşullarda teklif veren sigorta şirketi AXA SİGORTA A.Ş. dir. Poliçe teminat bedelleri aşağıdaki gibidir.

TEDAVİ VE HASTANE HİZMETİ : 1.500 EUR

TIBBİ NAKİL TEMİNATI : LİMİTSİZ

CENAZE NAKLİ : LİMİTSİZ

İKAMETGAHA GER, DÖNÜŞ : LİMİTSİZ ( Taburcu oluşu takiben )

TEDAVİ VE HASTANE HİZMETİ : Sigortalı olduğu süre içinde oluşan aniden hastalanma veya yaralanma durumunda teminat kapsamı altındadır. Sigorta şirketinin Asisstance firması tarafından organize edilen ayakta tedavi ve hastane, ameliyat ve hastane masrafları ve ilgili doktorun yazdığı reçete masraflarını poliçe üzerinde belirtilmiş olan teminat limitine kadar karşılar. Poliçe üzerinde belirtilmiş limit kişi başı ve poliçe süresi sonuna kadar toplam 1.500 EURO dur. Herbir hasarda 30 EURO muafiyet uygulanacaktır.

TIBBİ NAKİL TEMİNATI : Sigorta süresi içinde oluşan sigortalının ani hastalığı veya yaralanması ve 24 saat içinde müdahele edilmezse sigortalının hayatını tehlikeye sokacak durumlarda sigorta şirketinin Asisstance firması tarafından ambulans veya refakatçı doktor ve Asisstance firmanın doktoru tarafından en uygun kabul edilen herhangi bir nakil aracıyla ( hava ambulansı veya kara ambulansı ) uyun olan en yakın tıbbi merkeze veya tıbbi merkezden diğerine veya taburcu olduktan sonra Daimi İkametgahına nakli için gerekli tüm giderler için teminat verilmiştir.

CENAZE NAKLİ : Sigortalının poliçe süresi içinde ve seyahat esnasında vefatı durumunda sigorta şirketinin Asisstance firması tarafından cenazenin ikamet yerine naklinin organize edilmesine teminat verilmiştir. Cenaze töreni ve defin masrafları kapsam dışındadır.

İKAMETGAHA GERİ DÖNÜŞ ( TABURCU OLUŞU TAKİBEN ) : Sigortalının tedavisinin bitiminde daimi ikametgahına naklini sağlayacak ve ilgili giderleri karşılayacaktır. Türkiye sınırları içersinde verilecek Tıbbi Nakil hizmeti Kara Ambulansı ile sınırlıdır. Ancak Hava Ambulansı ile nakli gerek görğlmesi durumunda sigorta şirketinin Assistance firması tarafından Hava Ambulansı organizasyonu yapılacaktır. Tıbbi nakil gerekli olmadığı durumlarda geri dönüş 500 Km ye kadar Kara Yolu ile 500 Km ve üzeri mesafeler için de Hava Yolu ile ( ekonomik sınıf ) sağlanacaktır.

Kişi Başına 15 TL düşmektedir. sizler için elimden bu kadarı geldi fiyat ve kapsamda iyi bir çalışma yapmak için çok gayret sarf ettik. Bir sigortacı olarak değil arkaqdaşınız sizleri düşünen birisi olarak söylüyorum yapılması gerekli bir police grup adına düzenlenmiş bir teminat değerlendirmenizi şiddetle tavsiye ederim. şimdiden hayırlı yolculuklar bol bol eğlenin kazasız belasız sorunsuz gidin gelin...

sevgiyle kalın

Tarık sen gönder resimleri sıcak sıcak merak etme elimiz yanmaz bakarken, içimiz ısınır işte ne güzel , arkadaş iyi yolculuklarrr, heyecanla bekliyorum resimleriniiii,videolarını, gözlerimiz baktıkça yeşile doysunnnn,

VARHUB' Alıntı:
Herkese tekrar merhaba,
biliyorsunuzki gerçekten çok istemiş olmama ve hazırlıklara bile başlamama rağmen elde olmayan nedenlerden dolayı katılamıyorum. Şunun şurasında 2 gün kaldı hareketinize. Son saatler hazırlıklar ve tahmin ediyorum müthiş bir heyecan içinde geçeceği için ben şimdiden sizlere iyi yolculuklar dilemek istedim. Arkadaşlar yolunuz açık olsun. Kazasız, belasız, sıkıntısız ama bol keyif, heyecan ve eğlence dolu bir gezi diliyorum. Tabi herkes gibi bol ve güzel fotoğraflar bekliyorum.

İYİ YOLCULUKLAR DİLİYORUM.

iyi dilekleriniz için çook teşekkürler fotoğrafları hemde sıcak sıcak göreceksiniz inşallah ;)

aahhkatibim_34' Alıntı:
Tarık sen gönder resimleri sıcak sıcak merak etme elimiz yanmaz bakarken, içimiz ısınır işte ne güzel , arkadaş iyi yolculuklarrr, heyecanla bekliyorum resimleriniiii,videolarını, gözlerimiz baktıkça yeşile doysunnnn,
benden pazar akşamı gelir ilk resimler arhavi şenliklerinden :D ;) çok iyi bir fotoğrafcı değilim ama mehmet abi ve bülent iyidirler o konuda merak etmeyin çok güzel görüntüler olacak bu sayfada pazar gecesinden itibaren ;)

elvan_doga' Alıntı:
arkadaşlar bu son listeye göre seyahat sigortası için :
Seyahat Sigortası
Siz Seyahat Sağlık Sigortası yaptırarak yolculuğun keyfini sürün. Yolculuğunuz sırasında yaşanabilecek olası sağlık sorunlarıyla biz ilgilenelim...
Seyahat Sigortası ile sigortalı, yurt içi ve yurt dışı seyahatleri esnasında karşılaşabileceği ani ve harici kazalar ile hastalıklara karşı teminat altına alınır.
..........
.............
Kişi Başına 15 TL düşmektedir.
.................
şimdiden hayırlı yolculuklar bol bol eğlenin kazasız belasız sorunsuz gidin gelin...
sevgiyle kalın
Elvan hanim benim katilma ihtimalim çok az olsada genel için bazı sorularım var.. ( baktım kimse sormuyor :smiley: )
1- yukarıda işaretlediğim gibi Yurtdışında da ( en azından Gürcistan-Batum gibi ) geçerli olduğunu anlıyorum.
2- sigorta başlangıç bitim tarihlerini net olarak ne aldınız.
3- yetişkin Kadın-erkek-cocuk eşit riskli ve teminatda anladım..
4- bu gezi organizasyonunun kısmen off road kapsamlı olduğunun kabulu ve katılımcılar için sakatlanma teminatıni listenizde göremedim.
5- benim gibi olaki hariçten gazel okuyup son anda katılacak birileri olursa kapsam içinde olacakmı .. :-\

bizler için uğraşlarınız ve yardımlarınız için kendi adıma gerçekten teşekkür ederim..
selamlar.

arkadaşlar cümleten hayırlı yolculuklar.benim de heyecanım tavan yapmış durumda.sinopta buluşmak aranızda olmak için sabırsızlanıyorum.
sayılı gün tez geçer deyüp kendimi avutmaktayım..biliyorum ki tüm arkadaşlar benimle aynı heyecanı taşıyorlar.tarık abim sinop kampımızın tarihi kesinleşti mi?
veee deee kalann 2 :smiley:

bülent hocam festivalde vakit bulup sohbet edemedik,bu gezi bunun için fırsat olacaktır:smiley:ve tabi diğer arkadaşlarla tanışmak için de...

SON 2 GÜN = 48 SAAT

Sevgili LR Karadeniz macerası katılımcıları;
İşlerimden dolayı katılamayacak olsamda en azından Düzce - Safranbolu istikametinde sizlerle tanışabilmek çok ama gerçekten
çok istiyordum..Bununla ilgili defalarca msj yazdım..Bülent bey ve Tarık beyi rahatsız ettim ve en azından Safranbolu kampınızda
bir günlük de olsa sizlerle tanışabilmek adına işlerimde bazı değişiklikler planladım..
Fakat haftasonu Karadeniz Ereğliden ayrılmamam gerektiğinden çok üzülerek yanınıza gelemeyeceğim..
Tüm ruhum ve kalbimle yaklaşık 5000 km. lik bu 15 günlük gezinizde size ve sizleri taşıyacak o ruh dolu araçlarınıza hayırlı yolculuklar diliyorum..
3 ay 2 gün önce ilanını duyurmuş olduğunuz bu gezinizde emek, özveri, paylaşım ve koşturmaca ile hazırlıklarınızın sonuna geldiniz sayılır..
Ve artık DOĞA İLE BAŞBAŞA olacağınız o heyecan dolu anlara saatler kaldı..
RUHUM SİZLERLE...
SU GİBİ GİDER, SU GİBİ GELİRSİNİZ İNŞALLAH..
ÇOK GÜZEL BİR GEZİ TEMENNİSİ İLE..
Karadeniz Ereğliden sevgi ve saygılarımla
Murat AYRAL

PajeroCat' Alıntı:
SON 2 GÜN = 48 SAAT

Sevgili LR Karadeniz macerası katılımcıları;
İşlerimden dolayı katılamayacak olsamda en azından Düzce - Safranbolu istikametinde sizlerle tanışabilmek çok ama gerçekten
çok istiyordum..Bununla ilgili defalarca msj yazdım..Bülent bey ve Tarık beyi rahatsız ettim ve en azından Safranbolu kampınızda
bir günlük de olsa sizlerle tanışabilmek adına işlerimde bazı değişiklikler planladım..
Fakat haftasonu Karadeniz Ereğliden ayrılmamam gerektiğinden çok üzülerek yanınıza gelemeyeceğim..
Tüm ruhum ve kalbimle yaklaşık 5000 km. lik bu 15 günlük gezinizde size ve sizleri taşıyacak o ruh dolu araçlarınıza hayırlı yolculuklar diliyorum..
3 ay 2 gün önce ilanını duyurmuş olduğunuz bu gezinizde emek, özveri, paylaşım ve koşturmaca ile hazırlıklarınızın sonuna geldiniz sayılır..
Ve artık DOĞA İLE BAŞBAŞA olacağınız o heyecan dolu anlara saatler kaldı..
RUHUM SİZLERLE...
SU GİBİ GİDER, SU GİBİ GELİRSİNİZ İNŞALLAH..
ÇOK GÜZEL BİR GEZİ TEMENNİSİ İLE..
Karadeniz Ereğliden sevgi ve saygılarımla
Murat AYRAL

murat bey iyi dilekleriniz için çok teşekkürler bu sefer tanışmak her ne kadar mümkün olmadı isede emin olun bir gün bir yerde mutlaka tanışıp görüşeceğiz.
selamlar tarık

evet arkadaşlar beklenen gün geldi artık gün değil benim için saatler kaldı elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalıştık umarım kimseyi kırmadık üzmedik. bülent kardeşimle geceleri çok uğraştık çok yorulduk ve beklenen gün geldi çattı yarın yollar bizim artık forma pek fazla giremeyebiliriz ama her fırsata foto eklemeye çalışacağım şimdiden bize destek veren iyi niyetlerini bildiren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. HAYDE KARADENİZ yolumuz açık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri