LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,664
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Bir deneme Yaban keçisi malum inadıyla ünlüdür ve asla durmaz bizim gibi daoğayı özellikle normal yoldan değilde genelde taş toprak çamur yolu sever dağı tepeyi kayayı sever bu yaban keçiside ülkemizde anadolu yaban keçisi diye geçiyormuş daha çok karadeniz ve akdeniz tabiatında yayılmış geliştirebilirsiniz bir basip powerpoint sticker ı oldu bu sticker da değil afiş gibi belki ilham verebilir aynı karakterde boz ayıda kullanılabilir

deneme.jpg

faruk abim tasarım konusunda deteklerini bekliyoruz

ata036' Alıntı:
faruk abim tasarım konusunda deteklerini bekliyoruz

Ne demek kardeşime bak.. Karalarız birşeyler.. ;)

harikasın abim benim karalamanın dışında katılma konusunuda bi gözden geçir istersen senle bir daha yol gidebilmek müthiş zevkli olur benim için

Süper bir proje, inşallah tarihleri uydurabiliriz :D

katılmak isteyenler listeye isimlerini ekleyebilirler

İstanbul

A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3-
4-

Yozgat
A-Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
1- Ahmet Kızılkaya
2-

Sivas
A- Defender 110
1- Bülent Kök
2-
3-
4-

Igdır
A- Defender 110 (KIRAT)
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 )
2-
3-
4-

Sevgili Arkadaşlar.

2008 ve 2009 da olduğu gibi 2010'da da Bülent ve Eczacı Ahmet ile birlikte bu gezideyiz. Bir farkla; bu kez Ahmet kendi aracıyla katılıyor.
Şimdiden geçen yıl bizimle birlikte olan İzmirli LR aşıkları (Ahmet Şahin ve diğer dostlar) Iğdırdan Tarık Yılmaz'ı gezi heyecanı sarmış durumda.
Kendileri ile gezinin programlanması konusunda sürekli görüşmekteyiz.
Akdeniz turunda olduğu gibi Karadeniz turunda da diğer şehirlerden arkadaşların katılımlarıyla bu gezimize destek vermelerini bekliyoruz.

Gerek parkurun tamamına katılım, gerek herhangi bir noktasından kendi belirledikleri süre içinde birliktelik ve gerekse şehirlerine geldiğimizde (Ayancıktan Azmi Timur Gencali gibi) tanışma buluşması şeklinde katılımlarınızın gezimize güç vereceğinden emin olabilirsiniz. Parkur üzerindeki yörelerde es geçilmemesi gereken noktalar konusundan değerli görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

Diğer yıllar olduğu gibi konvoy kuralları - ki ilerleyen günlerde açıklanacaktır - çerçevesinde katılım ücreti olmayan bir gezi olan bu LR. Karadeniz Macerası; doğayı, gezmeyi, yeni dostluklar kurmayı, kampçılığı, paylaşmayı, dayanışmayı seven kişilerin ortak kararlarla gündemini oluşturarak gerçekleştireceği optimuml masraflı biz gezi olacaktır.

Gezinin; oluşum, gelişim, gerçekleşme ve keyifli son aşamalarını buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla

hoş geldin mehmet abim durmak yok hazırlıklara son sürat devam bir sponsordan cevap bekliyorum yakın zamanda açıklayacağım buradan katılacak arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz diyorum hayatınızdaki en güzel en heyecanlı süper dostluklar kuracağınız bir tatile davet edildiniz imkanı olan paylaşımı, doğayı, off roadı, özgürlüğü, fotograf çekmeyi v.s sevenler kaçırmayın bu rotayı..
biz rotamızı ortaya koyduk ve gelmek isteyen değerli gezenbilir dostlarımızı çağırdık gelen yaşar gelemeyenler buradan takip eder mehmet abinin dediği gibi çerçevesinde katılım ücreti olmayan bir gezidir
selamlar tarık

ata036' Alıntı:
hoş geldin mehmet abim durmak yok hazırlıklara son sürat devam bir sponsordan cevap bekliyorum yakın zamanda açıklayacağım buradan katılacak arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz diyorum hayatınızdaki en güzel en heyecanlı süper dostluklar kuracağınız bir tatile davet edildiniz imkanı olan paylaşımı, doğayı, off roadı, özgürlüğü, fotograf çekmeyi v.s sevenler kaçırmayın bu rotayı..
biz rotamızı ortaya koyduk ve gelmek isteyen değerli gezenbilir dostlarımızı çağırdık gelen yaşar gelemeyenler buradan takip eder mehmet abinin dediği gibi çerçevesinde katılım ücreti olmayan bir gezidir
selamlar tarık

memet abi hoşgeldin... Tarıkcım araçlardaki yerlerden bahsetmek istiyorum bende benim gibi kendi başına katılacaklar için söylüyorum eğer onlar içinde sakınca yok ise aracı olmayıp bu geziye gelmek isteyen kişileri alabilirler (yol arkadaşı ) böylece maliyetleride düşürmüş olurlar canları sıkılmaz birbirlerine yardımcı olurlar hem araba kullan hem bak hem resim çek hem yemek hem içicek hem pusula hem harita illa bir kaç kişi olmalı araçta ben 3. talep çok olurda dışarda kalan olursa 4. arkadaşımın listeye adını yazmasını beklerim.

sticker konusunda anlaşılan ha pu geçinin boynuzlarından hoşlanmadınız uylemi uşaklar :smiley: evet bu resme bir 4x4 ilavesi şart fakat benim adım hıdur elimden gelen budur ahanda ha puraya yazayorum da uşaklar sticker a kazma kürek sokmayın işten uzak kalmaya çalışıyorum, haçen bunun içinde iş yoktor sitires yok idir tamammidur (malum bölgeye alışma calışmaları daa ) (sürçi lisan ettikse aff ola off ta arabamıza taş komayalar bizim uşaklar :smiley: )

deko hoşgeldin abi gözler seni aradı hep bu yıl yine bomba gibiyiz patlatalım abi :smiley:
1 mayısa kadar 2-3 günde bi yazarım şu eczaneyi bi açayım emirlere amadeyim grupp ;)
bülent poster güzel olmuş keçili meçili :smiley: ilk gün için güzel bi çlışma tebrik ediyorum senii ama keçi yerine 4X4 ler arasında horon çeken uşakların bi fotosu yapıştırılabilir.
Birde bizim araştırdığımız sticker galiba hemen büyüyoruz poster olmuşuz ha uşak ? ;)

Bu arada geçen 2 yıl boyunca yolculuğumuz deko ve ben bülent kardeşimin arabasında sürdürdük sağolsun misafirpervelikte eksik etmedi :smiley:
bu sene kendi aracımla katılcam nasip olursa olmadı başımı önüme eğip bülentin kapısına gidecem :p
yozgattan katılacağım aracıma yol arkadaşı alabilirim arkadaşlar bilginize.
görüşmek üzere saygılar...

ozcour' Alıntı:
iyi güzel de karadeniz uzak abi ya :smiley:
paraları toplamaya şimdiden başla 2 de sağlam arkadaş al yanına oldu bitti :D karadeniz turundasın
bak mesela ben şimdiden kaçak mazotları biriktirmeye başladım bile :D

ozcour' Alıntı:
iyi güzel de karadeniz uzak abi ya :smiley:

yakınlaştırırız özgürüm.... :smiley: ula uşağım hep sizin köyemi gelcez kalkında birazda siz gelin da ayup olmimi ki haçen buralara bi gelin bida gitmezsiniz nefis hem senin dedeye de iyi gelir havası :smiley: al yanınada okuldan bir iki kişi tamam da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri