LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

sağlıkcımız ahmet bunları not al bir yerlere ona göre malzeme ve ekipmanı hazır bulundur :D

Etiketler

helal olsun aslansın kaplansın sponsorumuz da belli olmuş durumda aynı zamanda tulumba ....... tulumba tatlısını sever aynı zamanda o bir gönüllü itfaiyeci helal olsun helal olsun aslansın kaplansın bunlarda sermayeden ortak havuzdan gitti sağlık olsun

nordic1903' Alıntı:
Bülent ;

Mazisinde 17 Lahmacun , 12 porsiyon döner , 16 Dilim ( Pizza Hut ) Pizzası olan biri olarak bu geziye katılırsam muhtemelen Kastamonu'yu göremem..Umarım sağlık ekibiniz sağlamdır..

Cenk

DR yok fakat ECZ.Ahmet var :smiley: sanırım ilk müdahaleyi yapar :smiley:

isim listesini oluşturmaya başlayalımmı bülent açılışı yap bence ben ve sivasdaki bülenti de yaz hemen :D

ilaç listesi oluşturacağım tarık abi...:smiley:
elimden ne gelirse sponsoruuyum bende :smiley:

eczahmet' Alıntı:
ilaç listesi oluşturacağım tarık abi...:smiley:
elimden ne gelirse sponsoruuyum bende :smiley:

ondan eminim kardeşim saolasın yalnız geçen seneki gibi tekrar diyorum sineklere karşı çocuklara sinkov vb ürünleri aman eksik etme bu sene kalabalık olacaz gibi

illaki herşeyi hazır bulundurcam ilaç konusunda kim ne ihtiyacı olursa yazsın buraya :smiley:

tarık abi eve gireli 5 dakika oldu landı aldım kayseriden bugün
bu sefer tse belgesi ve tesciliyle birlikte :smiley:))) cumartesi muayneye gircek paartesi plakayı takcaz sonrası yollardayız inşallah :smiley:

bu sene adımızı ne koycaz abi?

eczahmet' Alıntı:
illaki herşeyi hazır bulundurcam ilaç konusunda kim ne ihtiyacı olursa yazsın buraya :smiley:

tarık abi eve gireli 5 dakika oldu landı aldım kayseriden bugün
bu sefer tse belgesi ve tesciliyle birlikte :smiley:))) cumartesi muayneye gircek paartesi plakayı takcaz sonrası yollardayız inşallah :smiley:

hayrılı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
adımızı bence katılımcılar biraz daha belli olsun sonra birlikte karar verelim diyorum.
bu arada benim deko abim nerelerde hiç yazmıyor

deko'nun rotadan tarihten haberi var ama nerlerde şimdi hiç haberim yok vallla sesi filanda çıkmıyo ...:smiley:

Katılımcı listesini oluşturmaya başlayalım ozaman (lütfen adınızı ekleyip kopyalayarak devam ediniz.)

İstanbul

A- Defender 110 (Emir ) 15 gün
1-Bülent Demir
2-Memet Karabulut
3-
4-

Yozgat
A-Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün
1- Ahmet Kızılkaya
2-

Sivas
A- Defender 110
1- Bülent Kök
2-
3-
4-

Igdır
A- Defender 110 (kırat)
1- Tarlk Ata
2-
3-
4-

eczahmet' Alıntı:
deko'nun rotadan tarihten haberi var ama nerlerde şimdi hiç haberim yok vallla sesi filanda çıkmıyo ...:smiley:

deko cekimde evden bağlanamıyor......... ahmet senin defender a durumunuda düşünerek Atıf Kaya ismini buldum amma daha iyi bişey bulursak değiştirirsin aceleye gerek yok hayırlı uğurlu olsun resim koy da görelim son halini

görüştüm deko ile işleri var biraz oda forumda değerli bilgilerini kısa zamanda paylaşacaktır.

kokteknik' Alıntı:
tur boyunca yenilecek kuruyemişler arkadaşa yükleyebiliriz misal 10 araç 1 kğ lık karışık kuruyemiş 10 kğ kilo fiyatı 7-9 tl den ;D ;D ;D
AZINI VEREN AZMAZ bu sözü tarıka da yazmıştım ;D ;D
ben demiştim bu bülent bişeler bulur diye demi hadi hayırlısı olsun bakalım evet yokmu başka arkadaşlar ben tanıdığım büyük firmalardan birine yazdım cevap bekliyorum oda olursa süper olacak.
bu arada geziye bir an önce isim bulup sticker çalışmalarını başlatalım bence gezimizin stickerlerini görsel olarak hazırlayacak birisi varmıdır aramızda sadece temayı oluştursun hazırlatma işini ben hallederim ikinci sponsorluğuda üstlendim bakalım nereye kadar gidecez :D

ata036' Alıntı:
ben demiştim bu bülent bişeler bulur diye demi hadi hayırlısı olsun bakalım evet yokmu başka arkadaşlar ben tanıdığım büyük firmalardan birine yazdım cevap bekliyorum oda olursa süper olacak.
bu arada geziye bir an önce isim bulup sticker çalışmalarını başlatalım bence gezimizin stickerlerini görsel olarak hazırlayacak birisi varmıdır aramızda sadece temayı oluştursun hazırlatma işini ben hallederim ikinci sponsorluğuda üstlendim bakalım nereye kadar gidecez :D

bölgesel bir haritanın olduğu 4x4 aracı ve doğa kültür gezisini ima eden, gezenin daha çok bildiğini gösteren bir sticker olmalı düşünün düşünün düşünün çocuklar 23 nisan kutlu olsun :smiley:

.... İşaretleyeyim bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri