Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
zamanımı ayarlayabilirsem katılmayı cok isterim...
zamanımı ayarlayabilirsem katılmayı cok isterim...
sen istersen o imkanı yaratırsın ahmet abiiiaozturk' Alıntı:Arkadaşlar süper bir organizasyon bu aksiyon kendisini belli etmiş şimdiden keşke imkan yaratabilsek de gelebilsek, kısmet
pandipieri' Alıntı:zamanımı ayarlayabilirsem katılmayı cok isterim...
bsayil' Alıntı:fikir çok hoş ama zaman ters hadi hayırlısı diyelim bakalım
ata036' Alıntı:katılacak tüm dostlara gönlümüzde açık yolumuzda bu iki günlük gittiğimiz gezilerden çok farklı iyi düşünün arkadaşlar özellikle t*y*t camiası sizleride aramızda görmek istiyoruz cihan abiyede haber edelim onun neye sponsor olacağını ben söyleyeceğim ;D ;D ;D ;D
aozturk' Alıntı:Tarık senin sponsor olacağın konu kaz olmalı , o tadı hala unutmadım , evde her fırsatta anlatıyorum . Yani kısaca araç başına 1 adet kurutulmuş kaz. ;D ;D
ata036' Alıntı:abi benim başım üstüne istediğin kaz olsun ama kaz kar yağıdıktan sonra olur kar yağınca gelin bi ziyafet çekelim yine tüm ekibi bekliyorum
ata036' Alıntı:katılmayı düşünen veya düşünmeyen gezide isminin yer almasını isteyenler sponsor listesine kendini ekleyebilir kendimi dilenci gibi hissetim bir anda yaa
SPONSORLAR
1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )
egeli 34' Alıntı:karadenizi bu sene bende düşünüyorum tarihte denk gelirse neden olmasın bende indirimli uygun fiyata lastik verebilirim ihtiyacı olanlara insa turbo marka görmek için servisler bölümüne baka bilirsiniz selamlar