LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,770
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

ya bülent şu lastik resimlerini bırakıp aklımızı çelme şimdi alla alla :D

Şuraya bir işaret koyayım bu sayfayı takip etmem gerekiyor :smiley:

ata036' Alıntı:
bundan sevindirici bir haber olamaz bu gün teşekkürler hüseyin abiiii ;D ;D duydunmu bülenttt artık bu gezinin sırtı yere gelmez yolmu dayanır bize :D :D

benim kanka amasraya kadar demiş ama ben onu çeke çeke götürüm tüm geziye ;D ;D ;D

egeli 34' Alıntı:
benim kanka amasraya kadar demiş ama ben onu çeke çeke götürüm tüm geziye ;D ;D ;D

valla düz dizelle td5 i ne kadar çekebilirim bilmiyorum ama gerekirse hüseyin abinin td5 i zincirle bağlarım benim külüstüre araba yanana kadar çekerim :D tabi çekebilirsem bi geri vites yapıp gazlarsa şaseyle kupa ayrılır herhalde :D :D :D

ahmet abi o konuda artık destekcinim sonuna kadar gelecek başka çaresi yok bu işin :D

ata036' Alıntı:
valla düz dizelle td5 i ne kadar çekebilirim bilmiyorum ama gerekirse hüseyin abinin td5 i zincirle bağlarım benim külüstüre araba yanana kadar çekerim :D tabi çekebilirsem bi geri vites yapıp gazlarsa şaseyle kupa ayrılır herhalde :D :D :D

ahmet abi o konuda artık destekcinim sonuna kadar gelecek başka çaresi yok bu işin :D

benim araba ile beraber çekeriz veya birasına uyku ilacı atıp amasradan devamını sağlarız ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
ya bülent şu lastik resimlerini bırakıp aklımızı çelme şimdi alla alla :D

Kul Bana bir karış yaklaşırsa, Ben ona bir arşın yaklaşırım, Bana bir arşın yaklaşırsa, ona bir kulaç yaklaşırım. Bana yürüyerek gelirse, Ben ona koşarak gelirim, diyen yaratıcıya iman etmişim :smiley: Bu hadisi şeriften feyz alarak Katkıda bulunana aynı karşılığı göstermek bize yakışmazda kime yakışır tarıkcım. + bundan herkes memnun kalacaksa ne güzel ah ne güzel başka güzel biey yok yardım etmek gibisi, yardımın yerini bulması gibi, temiz ticaret gibisi :smiley:

hem çelmek değil bizim kisi hatırlatma notu :smiley:

febulent' Alıntı:
Kul Bana bir karış yaklaşırsa, Ben ona bir arşın yaklaşırım, Bana bir arşın yaklaşırsa, ona bir kulaç yaklaşırım. Bana yürüyerek gelirse, Ben ona koşarak gelirim, diyen yaratıcıya iman etmişim :smiley: Bu hadisi şeriften feyz alarak Katkıda bulunana aynı karşılığı göstermek bize yakışmazda kime yakışır tarıkcım. + bundan herkes memnun kalacaksa ne güzel ah ne güzel başka güzel biey yok yardım etmek gibisi, yardımın yerini bulması gibi, temiz ticaret gibisi :smiley:

hem çelmek değil bizim kisi hatırlatma notu :smiley:

valla ne diyim kardeş yardımcı olabilen veya olmak isteyipte olamayan herkesden allah razı olsun bizim rotamız belli artık bu geziyi yapacağız ve dönüşte bir sene boyunca unutulmayacak anıları fotoları, videoları tekrar burada paylaşacağız inşallah. şimdiden yola çıkmak için sabırsızlanmaya başladım bile :D

bende sizler için bir sticker tasarladım beğeninize sunuyorum. saygılarımla[attachment=1]

PAPER.jpg

artsanatyildiz' Alıntı:
bende sizler için bir sticker tasarladım beğeninize sunuyorum. saygılarımla[attachment=1]

bu benim hoşuma gitti ;D

bende çok beğendim
bu arada benim mt lastiklerim vaar ben normal yok lastiği alıcam onuda sivastan temin ederim
teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri