LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,785
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

sen varya elime geçme bülent o resimindeki gömlek ne öyle uleyn bana yapılırmı bu :'( :'( senin tabirinle dibim düştü ona göre

kokteknik' Alıntı:
wolkan bunun tekstil ürünleri yapıp hazırlayacak herhalde

noktanoktanokta koymuş :smiley:

he he he ..şapka şu an makinanın altında usta...hemşerim anlıyor benim dilimden.... ;D ;D..

ne yapayım üstad ..baktım sticker filan uğraşıyor millet..bende bişeyler yapayım dedim.. ;).

artsanatyildiz' Alıntı:
bende sizler için bir sticker tasarladım beğeninize sunuyorum. saygılarımla[attachment=1]

eline sağlık kardeşim :smiley: güzel

artsanatyildiz' Alıntı:
bende sizler için bir sticker tasarladım beğeninize sunuyorum. saygılarımla[attachment=1]

faruk abinin kamp ateşi ve çadırıda bıraksak nasıl olur sizce ::smiley:

ata036' Alıntı:
faruk abinin kamp ateşi ve çadırıda bıraksak nasıl olur sizce ::smiley:

onları ikon olarak sanki hani sitenin alanın özelliklerini şeklen gösterirler ya bu var buda var gibi (resturant için çatal bıçak koymak gibi ) sol yada sağına altına artık kardeşimiz nereye uygun görürse sıralaya bilir 1 kamp lı gezi bu 2 4x4 araçla yapılıyor 3 3.sünü (ege akdeniz den sonra) düzenleniyor, 5 defender için söylüyorum bu sticker lar camlara yapışacaksa arka yan camlar (sürme olanlar 50 cm x 39 cm h - sabitleri 48 cm x 39 cm h 2 adet ) orta yan camlar (sadece kelebek dik ince olan alan 10 cm x 39 cm h 2 adet ) En üst tavandaki yan yassı cam 75 cm x 10 cm h 2 adet ) Ön camurluk üzerlere ( 75 cm x 10 cm h 2 adet ) bu ölçülerde bir sticker olmayacak zaten benim fikrim bir ebat belirlenecekse bunlar göz önünde tutulsun yuvarlak olcaksa 10 12 cm - dikdörtgen olcaksa 10x15h yada 12x17 h ki bu ölcüler basımda daha netleşir amma daha büyük olmasın katılınan bir sürü aktivite oluyor her bir sticker aynı zamanda bir katılım belgesi

aynı fikirdeyiz kardeş küçük ama belirgin ikonlarla muhteşem olur diye düşünüyorum faruk abinin bıraktığı kamp ateşi ve çadırı küçültüp yapabilirmiyiz acaba onlar çok hoş görünüyor

ata036' Alıntı:
aynı fikirdeyiz kardeş küçük ama belirgin ikonlarla muhteşem olur diye düşünüyorum faruk abinin bıraktığı kamp ateşi ve çadırı küçültüp yapabilirmiyiz acaba onlar çok hoş görünüyor

blacksea advanture yi yeşilin üzerine alıp ikonları açık renk zemine koysak güzel olur belki bakarız. kardeşimiz bir baksın ona bıraktık artık bu yorumlardan bir sonuç çıkartır kanımca

PAPER.jpg

wolkhan' Alıntı:
ne yapayım üstad ..baktım sticker filan uğraşıyor millet..bende bişeyler yapayım dedim.. ;).

volkan ilgine çok teşekkürler kardeşim. listeyi düzenliycem sponsor listesini sen bu konuda aklından geçeni istersen yaz istersen araç kaptanına, katılan araç başına katılanlara gibi bir ibareyle kendini listeye dahil et. Katkıda bulunanlara benim ilavem var hepsini bir yapayım

febulent' Alıntı:
blacksea advanture yi yeşilin üzerine alıp ikonları açık renk zemine koysak güzel olur belki bakarız. kardeşimiz bir baksın ona bıraktık artık bu yorumlardan bir sonuç çıkartır kanımca

Sanki orjinal haliyle daha iyiydi.

edaghan' Alıntı:
Sanki orjinal haliyle daha iyiydi.

düşününce aynı fikirdeyim çünki atladığımız bişey var bu sticker bir 4x4 araç üzerinde olacak plakadan gezgin olduğu anlaşılacak içindeki insanlardan ve malzemeden bunlar doğa sever campcı dağcı dencek fazla kurcalamaya gerek yok hatta 3 ten bile vaz geçtim sanki fakat çalışmaya devam faruk abinin son gönderisi ve memet abiden gelcek var
ilgi gösteren çalışan fikirlerini paylaşanlara çok teşekkürler.

artsanatyildiz' Alıntı:

Güzel... ;)

sword7' Alıntı:

umut kısa bir bölümüne gelsende kardeşim valla bu yolculuğa yakışırsınız. mesela hiç gelmiycem desen safranbolu amasra :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri