LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,677
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

bülent senin bıraktığın ikonlar güzel olmuş 3 ibaresini kaldırabiliriz dediğin gibi tasarımcılar yorumlardan faydalanarak güzel bişe çıkaracak diye düşünüyorum

Etiketler

febulent' Alıntı:
umut kısa bir bölümüne gelsende kardeşim valla bu yolculuğa yakışırsınız. mesela hiç gelmiycem desen safranbolu amasra :smiley:
gelecek gelecekkkk ben biliyomm demi kardeşim ;)

febulent' Alıntı:
umut kısa bir bölümüne gelsende kardeşim valla bu yolculuğa yakışırsınız. mesela hiç gelmiycem desen safranbolu amasra :smiley:

Bülent Abi bir kısmına değil hepsine katılmak isterim fakat yaz okulum var, seminerlerim var, toplantılar var. Yunus abiye söz verdim 300 km'lik İzmit'e gidemedim. Okullar kapandıktan sonrada rahat yok anlayacağınız :smiley: Ama mesleğimi çok seviyorum...

sword7' Alıntı:
Bülent Abi bir kısmına değil hepsine katılmak isterim fakat yaz okulum var, seminerlerim var, toplantılar var. Yunus abiye söz verdim 300 km'lik İzmit'e gidemedim. Okullar kapandıktan sonrada rahat yok anlayacağınız :smiley: Ama mesleğimi çok seviyorum...

Allah kolaylık versin bu zamanlar çalışma zamanı ilerde rahat rahat gezmek için bu şartmış vesselam şimdi daha iyi anladım ben den nacizane bir küpe :smiley: işin rast gitsin kardeşim

febulent' Alıntı:
Allah kolaylık versin bu zamanlar çalışma zamanı ilerde rahat rahat gezmek için bu şartmış vesselam şimdi daha iyi anladım ben den nacizane bir küpe :smiley: işin rast gitsin kardeşim

Teşekkür ederim Bülent Abi, aynen öyle ;)

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun(egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. doga_elvan Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar konusunda yardımcı olacak (seyahat sigortası için ciddi bir çalışma yapılıyor trafik ve kaskoda özel indirim sözü var )

artsanatyildiz' Alıntı:
bende sizler için bir sticker tasarladım beğeninize sunuyorum. saygılarımla[attachment=1]

Vaktiniz olunca bir de şapka için daha basit bir tasarım yapabilir misiniz? Amerikan Cap tarzı bir şapkada, örneğin camel sarısının üzerine LR logosu ve Türk bayraklı kısa ve öz bir yazı da hoş durabilir.

edaghan' Alıntı:
Vaktiniz olunca bir de şapka için daha basit bir tasarım yapabilir misiniz? Amerikan Cap tarzı bir şapkada, örneğin camel sarısının üzerine LR logosu ve Türk bayraklı kısa ve öz bir yazı da hoş durabilir.

şapka işiyle ben ilgileniyorum..en kısa zmanda bir numune göreceksiniz...

çok güzel hareketler bunlar çok :smiley:

wolkhan' Alıntı:
şapka işiyle ben ilgileniyorum..en kısa zmanda bir numune göreceksiniz...
valla ne diyim çok teşekkürler volkan hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

arkadaşalr yıllardır isteyipte yapamadığım bi geziyi gerçekleştiriyor olmanız sizin adınıza eni çok mutlu etti o muhteşem güzellikleri lütfen bol bol fotoğraflayın ve siteye atın. bide oranın havasından depolayıp getirin. :D

ata036' Alıntı:
valla ne diyim çok teşekkürler volkan hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

ahhh birde defender im olsa..siz o zaman görün neler yapıcam ama....ahh ahhh.

cidowsky' Alıntı:
arkadaşalr yıllardır isteyipte yapamadığım bi geziyi gerçekleştiriyor olmanız sizin adınıza eni çok mutlu etti o muhteşem güzellikleri lütfen bol bol fotoğraflayın ve siteye atın. bide oranın havasından depolayıp getirin. :D

iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz , birlikte yol alacağımız arkadaşlar ile anı paylaşırken siz bizimle olma fırsatı bulamayan dostlarımız içinde artık güzel bir hatıra olmuş Fotograf karelerini mutlaka buradan paylaşacağız, inşallah start zamanına kar sizin içinde işler değişir katılırsınız olmadı bir daha ki seneye kısmet.

teşekkürler.

wolkhan' Alıntı:
ahhh birde defender im olsa..siz o zaman görün neler yapıcam ama....ahh ahhh.

konusu bile olmaz benim araç emrindedir yeterki geziye gelmek iste sonra bülent var arabamı yok sana alla alla ;D ;D ;D

cidowsky' Alıntı:
çiğdem olmazzz bizim hava depoları bize anca bize yeter ayarla kendini sende gel kaçırma ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
konusu bile olmaz benim araç emrindedir yeterki geziye gelmek iste sonra bülent var arabamı yok sana alla alla ;D ;D ;D

hatta double bulent var volkan kardeşim. Tarık kardeşim haklı anca beraber kanca beraber.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri