LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,881
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

febulent' Alıntı:
hatta double bulent var volkan kardeşim. Tarık kardeşim haklı anca beraber kanca beraber.. ;)

vay be...yaşasın defender kardeşliği... :D

Etiketler

wolkhan' Alıntı:
vay be...yaşasın defender kardeşliği... :D

daha e gördünkü sen kardeşlik adına hele yola çıkalım akşam olsun kamp atıp çadırlar kurulsun sen ozaman gör ;D ;D

ya bizim hellal olsun sponsoru nirede şükrü TYT :smiley: adına bunları kasadan yazıyorum borcun kabarıyor söylemedi deme şükrü... :smiley: Senin baba TYT ile bir kısa tur at bizimle şükrü en azından safranbolu amasra yapbişey yangın çıkmış sana 6x6 kullandıracaklarmış 20 mt hortum 8 numara veriyorlar sınırsızda sıkmalık su :smiley: gel işte sende :smiley: bari sponsorluğun hakkını ver

birde Kürşad ( Tempus ) kardeşimiz vardı bir türlü yakalayamıyorum online olarak adını listedede göremedim Kürşad buraya kürşad buraya hey .... :smiley: discolar gelsin

helal olsun size helal olsun size helal olsun size heeelaaallllll ollllllsuuuunn siiiiiiiizeeeeeeee HELAL :smiley:

sevgili tarık abi seninle mesajlaşırkende söylediğim gibi eğer iş durumum olumlu bir değişme olursa (işten çıkarılma durumumuz gerçekleşmezse) bütün maddi kaynaklarımı zorlayıp sizinle bu yolculuğa katılma işini gerçekleştireceğim ama yinede bu çıkarılan hesap beni çok aşacak gibi her halükarda bu yolculuk beni aşacak :D

valla zaten az önce bir askeri birlikten geldim..işim dolayısıyla çok sık girer çıkarım...asker arkadaş şuraya park et komutan gelecek dedi...bi baktım 3 tane defender yanyana dizilmiş...bir araçlık yer var..oraya da ben koydum arabayı ama ne yazar...O 2010 transporter bile cılız kaldı defenderların yanında...fotoğraf makinesi yasak olmasa biliyordum ben yapacağımı.. ;D

Bu stıcker 10 numara olmuş yapan arkadaşımın eline sağlık..

Sade ve abartısız oluşu çok güzel bence böylece kullanın dostlar..

hepiniz sevgiyle kalın..

PAPER.jpg

abi sticker bir şekilde halolurda
ben toyotacılar muhabet köşesine burayla iligili bişeler yazdım hiç cevap gelmedi toyota olmayacakmı şimdi bu gezide küseriz valla

Sevgili Gezenbilir dostları;

Bu gibi uzun mesafeli gezilerde önceden bilgilenmek çok önemli. Bu yüzden güzargah üzerinde değerlendirilmesi gereken doğal ve tarihi güzellikleri yaşamak adına çalışma yapmak kadar yörenin insanından ilk elden bilgi almak daha çok önemli.

Rotayı kesinleştirmek adına, Görülecek yerler, konaklayacak ve kamp atılacak yerler konusunda güzergah üzerindeki, şehirlerde yaşayan veya oraları bilen 4X4 sevenlerden bilgi ve yardım bekliyoruz.

Saygılarımla

ata036' Alıntı:
abi sticker bir şekilde halolurda
ben toyotacılar muhabet köşesine burayla iligili bişeler yazdım hiç cevap gelmedi toyota olmayacakmı şimdi bu gezide küseriz valla

Kısmet diyelim tarık kardeşim . ;)

Sticker cok güzel olmuş... fakat sanırım bir yerine gezenbilir.com olsa hani iyi olurdu ;)

moderatör arkadaşlardan henüz bir yazı gelmedi konuya ???
gezi büyük ses getirecek

febulent' Alıntı:
ya bizim hellal olsun sponsoru nirede şükrü TYT :smiley: adına bunları kasadan yazıyorum borcun kabarıyor söylemedi deme şükrü... :smiley: Senin baba TYT ile bir kısa tur at bizimle şükrü en azından safranbolu amasra yapbişey yangın çıkmış sana 6x6 kullandıracaklarmış 20 mt hortum 8 numara veriyorlar sınırsızda sıkmalık su :smiley: gel işte sende :smiley: bari sponsorluğun hakkını ver

birde Kürşad ( Tempus ) kardeşimiz vardı bir türlü yakalayamıyorum online olarak adını listedede göremedim Kürşad buraya kürşad buraya hey .... :smiley: discolar gelsin

helal olsun size helal olsun size helal olsun size heeelaaallllll ollllllsuuuunn siiiiiiiizeeeeeeee HELAL :smiley:

kürşad discoyu sattı suzuki aldı sert off road yapacakmış onun için disco2 bir ben varım şimdilik ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri