LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

sticker bi kaç düzenlemden sonra daha güzel olacak gibi ;)

Etiketler

Merhaba,
Bu akşama belli olacak ama eğer yapabilirsek ben ve bir arkadaşım Discovery TD5 ile 5 günlük gelmeyi isteriz. Yarına haber veririm.

irimi' Alıntı:
Merhaba,
Bu akşama belli olacak ama eğer yapabilirsek ben ve bir arkadaşım Discovery TD5 ile 5 günlük gelmeyi isteriz. Yarına haber veririm.

aramıza hoş geldiniz ;D

Hoş bulduk ;D
Şimdilik forumdan 5 kişi ile tanışık durumdayım umarım hepinizi en kısa zamanda tanırım.

Tarık,
Bir sebepten dolayı ben özel mesaj gönderemiyorum. Fikir ve önerim olursa tabiki paylaşmak isterim. Selamlar

irimi' Alıntı:
Hoş bulduk ;D
Şimdilik forumdan 5 kişi ile tanışık durumdayım umarım hepinizi en kısa zamanda tanırım.

hoşgeldin merak etme tanışırız daha zaman var olur herşey.

Bu akşama belli olacak sanırım ama eğer gidebiliyorsam arabamın bazı eksiklerini tamamlasam iyi olacak. Daha 3 ay var. Herhalde halledilir o zamana kadar.

irimi' Alıntı:
Bu akşama belli olacak sanırım ama eğer gidebiliyorsam arabamın bazı eksiklerini tamamlasam iyi olacak. Daha 3 ay var. Herhalde halledilir o zamana kadar.

inşallah herşeyi yetiştirirsiniz zaman çok daha

febulent' Alıntı:
volkan ilgine çok teşekkürler kardeşim. listeyi düzenliycem sponsor listesini sen bu konuda aklından geçeni istersen yaz istersen araç kaptanına, katılan araç başına katılanlara gibi bir ibareyle kendini listeye dahil et. Katkıda bulunanlara benim ilavem var hepsini bir yapayım

üstad nasıl sponsor olucam anlamadım ya ???..bi aydınletiversen beni... :smiley:...

wolkhan' Alıntı:
üstad nasıl sponsor olucam anlamadım ya ???..bi aydınletiversen beni... :smiley:...

valla volkancım şöyle oluyor şapka yapımı için kullanılan kumaş alınır.......... bundan 30 adet şapka çıkartılır :smiley: sponsor listesini kopyalayarak mesaj kutusuna yapıştırısan ve altına ismini yazarsan bu iş olur, bu kadar kolay işte :smiley: şaka yapıyorum ha takılıyoruz sen yazmışsın ucunuda açık bırakmışsın cümlenin ben tamamladım. içinden ne geliyorsa yap gömlekler kadar güzel olsun her ne yapıyorsan :smiley: ya ben tarık ın ögrencisiyim be volkanım anlamadın mı ? :smiley:

SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )

Bu seneki geziye katılamıyorum geçen sene yapılan akdeniz gezisinide yakından takip etmiştim Güzel bir proje güzel bir tatil planı Katkıda bulunmaktan mutluyum. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

iyi günler dilerim.

febulent' Alıntı:
valla volkancım şöyle oluyor şapka yapımı için kullanılan kumaş alınır.......... bundan 30 adet şapka çıkartılır :smiley: sponsor listesini kopyalayarak mesaj kutusuna yapıştırısan ve altına ismini yazarsan bu iş olur, bu kadar kolay işte :smiley: şaka yapıyorum ha takılıyoruz sen yazmışsın ucunuda açık bırakmışsın cümlenin ben tamamladım. içinden ne geliyorsa yap gömlekler kadar güzel olsun her ne yapıyorsan :smiley: ya ben tarık ın ögrencisiyim be volkanım anlamadın mı ? :smiley:

elimden geldiğince en güzelini yapmaya çalışırım...kendim için bişey istiyorsam namerdim..herşey defender için. ;D ;D ;D..

hele bi katılımcı sayısı netleşsinde bakarız bi hal çaresine...ben katılamıyorum bari benden bişeyler olsun gezide...

elvan_doga' Alıntı:
SPONSORLAR

1. Bülent (Kök Teknik) Araç Başı tornavida takımı
2. Tarık (ata036) Araç Başı 4 gb flash disk veya Notebook Mouse
3. Bülent (febülent) Araç Başı karışık çerez
4. Galip (ada28) Araç Başı fındık
5.Ahmet (Yozgat) Gruba Yeterli Miktarda İlaç (yolculukta karşılaşabileceğimiz güneş çarpması, ishal, ağrı, vb. )

KATKIDA BULUNANLAR

1. Gezenbilir Ailesi
2. 4x4 SüperSport Dergisi (Eylül-Ekim Sayısı )
3. Ahmet Ergun (egeli 34) - İNSA TURBO Lastik alımlarında Ahmet abi yardımcı olacak bilginize.
4. elvan_doga Seyahat sigortası - Trafik sigortası- Kaskolar- sağlık başta olmak üzere sigorta ile ilgili her konuda sizlere elimdeki tüm imkanlarla yardımcı olmaya çalışacağım, Ayrıca seyahat sigortası için bu gezi grubuna özel bir police hazırlatmak niyetindeyim bu yönde çalışmalarımızda sürüyor yine buradan yazarım. (Sigorta ile ilgili her konuda soru sorun elimden geldiğince cevaplarım Not: Anlaşmalı kurum sayımız fazla olduğu için bir çok sigorta şirketinden görüş ve öneri alabiliriz bu konuda da içiniz rahat olsun. )

Bu seneki geziye katılamıyorum geçen sene yapılan akdeniz gezisinide yakından takip etmiştim Güzel bir proje güzel bir tatil planı Katkıda bulunmaktan mutluyum. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

iyi günler dilerim.

elvan hanım değerli katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.
selamlar tarık

wolkhan' Alıntı:
elimden geldiğince en güzelini yapmaya çalışırım...kendim için bişey istiyorsam namerdim..herşey defender için. ;D ;D ;D..

hele bi katılımcı sayısı netleşsinde bakarız bi hal çaresine...ben katılamıyorum bari benden bişeyler olsun gezide...

nasıl katılamıyorsun volkan kardeşim katılırsın katılır demi bülent sen çadırını tulumunu ayarlamaya bak defender çook

cidowsky' Alıntı:
sevgili tarık abi seninle mesajlaşırkende söylediğim gibi eğer iş durumum olumlu bir değişme olursa (işten çıkarılma durumumuz gerçekleşmezse) bütün maddi kaynaklarımı zorlayıp sizinle bu yolculuğa katılma işini gerçekleştireceğim ama yinede bu çıkarılan hesap beni çok aşacak gibi her halükarda bu yolculuk beni aşacak :D

sende bir arabaya takıl işlerini ayarlarsan sanırım misafir olarak katılabilmen mümkün .))

ata036' Alıntı:
nasıl katılamıyorsun volkan kardeşim katılırsın katılır demi bülent sen çadırını tulumunu ayarlamaya bak defender çook

usta tulumunda çadırında kralı var ama defender olmadan neyleyim çadırı tulumu..

''Ve de uyarına gelirse
Tepemde bir de çınar olursa
Taş maş da istemez hani...''

bunu uyarla işte usta defendera...

altımda bir defender olursa
çadır madır da istemez hani....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri