LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,782
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

THE FARUK' Alıntı:
Bu stıcker 10 numara olmuş yapan arkadaşımın eline sağlık..

Sade ve abartısız oluşu çok güzel bence böylece kullanın dostlar..

hepiniz sevgiyle kalın..
yorumunuz için çok teşekkür ederim eğer sizlerinde eklememi istediğiniz bir şey varsa lütfen bana bildirim eklerim sorun değil

febulent' Alıntı:
blacksea advanture yi yeşilin üzerine alıp ikonları açık renk zemine koysak güzel olur belki bakarız. kardeşimiz bir baksın ona bıraktık artık bu yorumlardan bir sonuç çıkartır kanımca
biraz daha farklı bir şeyler denedim sizlerin isteklerini de ekleyerek ana plandan uzaklaşmadan umarım beğenirsiniz.

karadeniz son.jpg

artsanatyildiz' Alıntı:
biraz daha farklı bir şeyler denedim sizlerin isteklerini de ekleyerek ana plandan uzaklaşmadan umarım beğenirsiniz.

bence daha fazlada bir şey ilave etmeden bu sticker her şeyi anlatıyor elinizesağlık her ilave sadeliği yok edecek :smiley:

bu geziye katılamıyorum ama en yakında benim kocaoğlanı toparlayıp bende sizlere karadeniz olmasada ege tarafı gezilerinizde eşlik edeceğim tabi işim el verdiğince malum patron değil işçiyiz :smiley:

egeli 34' Alıntı:
bence daha fazlada bir şey ilave etmeden bu sticker her şeyi anlatıyor elinizesağlık her ilave sadeliği yok edecek :smiley:
katılıyorum amacının dışına çıkacak diye fazla oynamakta istemiyorum

artsanatyildiz' Alıntı:
bu geziye katılamıyorum ama en yakında benim kocaoğlanı toparlayıp bende sizlere karadeniz olmasada ege tarafı gezilerinizde eşlik edeceğim tabi işim el verdiğince malum patron değil işçiyiz :smiley:

egelimisiniz? :smiley:

yarın uzun bir gün olacak marş motorunu sökeceğim eeee kocaoğlanında ilgiye ihtiyacı var değilmi yoksa gezilerin hepsini kaçıracağız :smiley:

artsanatyildiz' Alıntı:
yarın uzun bir gün olacak marş motorunu sökeceğim eeee kocaoğlanında ilgiye ihtiyacı var değilmi yoksa gezilerin hepsini kaçıracağız :smiley:

iyi geceler :smiley:

artsanatyildiz' Alıntı:
çok güzel olmuş ellerinize sağlık kafamda bir iki takılan nokta var arkadaşlarla görüşüp sizle paylaşacağım
selamlar tarık

artsanatyildiz' Alıntı:

Bayrağımız altındaki gezenbilir logosu kendi renk ve karakterinde olursa ve diğer katılımcı arkadaşlarada açık olduğunu ifade eden bir işaret söz cümle bulsak diyorum nedir nasıl olur düşünüyorum, '' For all terrain vehicles '' Bu anlamı yükleye bileceğimiz bir kelime şekil bulmalıyız

genel hatlarıyla güzel olmuş fazla kurcalamanın anlamı yok :smiley: eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR