LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,725
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

KAYSERİ
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper +2+1çocuk, araç dolmuştur
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ
3-Zerrin Yiğiter (ceranus) Misafir (Murat (VARHUB) 97 ZJ)

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 20 kişi + Eşler ve çocuklar

Etiketler

bu arada hep katılımcılara şunu yapın şunu yapmayın diyoruz bizimide sizden isteklerimiz olucak
yazıyorum diğer arkadaşlarımda eklesinler

1- bu gezi dostluk gezisi kimse patron lider değil kimse kimseye emir veremez emrivaki konuşamaz
2- benim dediğim dedik davranışlarda bulunamaz
3- kararlar ortak verilir enküçük fikir ayrılıkları bile değerdirilecek en ortak yol bulunacak
4-

kokteknik' Alıntı:
bu arada hep katılımcılara şunu yapın şunu yapmayın diyoruz bizimide sizden isteklerimiz olucak
yazıyorum diğer arkadaşlarımda eklesinler

1- bu gezi dostluk gezisi kimse patron lider değil kimse kimseye emir veremez emrivaki konuşamaz
3- kararlar ortak verilir enküçük fikir ayrılıkları bile değerdirilecek en ortak yol bulunacak
4-

bulentcim katılımcı - organizasyoncu gibi bir tabir aramızda gelişmedi yinede 3 5 arkadaşın bir araya gelerek yaptığı bir planı ortaya koyduk katılmak isteyen katılır tüm sorumluluk kendine ait bizler sadece zaman ve rotayı belirledik. gerisi katılacak arkadaşlar ile aramızda halledilecek bişeydi bu amaçla bu forum sayfası açıldı yinede bende listeye bir katılımcı olarak devam etmek isterim.

4- Karmaşıklığı engellemek için araç içi ortak karar kaptanlar arasında onay alalım.
5- fikirleri olanlar bu alanlara yazsın kafasında sorusu takıntısı bulunanlar açıkça dile getirsin, sonrasında miyiz muş miş cek cak meli malı mastarları kullanılması hoş olmaz
6- olaylar sorunlar çıktıktansonra ben böyle düşünmüştüm söylememe fırsat olmadı olmasın ya şimdi ya hiç konuşmasın hoş değil olduktan sonra anlamsız kalır
7- ne olmalı ne olmamalı araçlar kişiler ve rota herkes fikrini belirtsin
8- her ne sebep olur sa olsun kişisel tedbirsizliklerin tüm grubu etkilemesine izin vermiycek önlemler alın ( araç evrakları, ekipman, yedekler vb.)
9- her nekadar gruptan kararlar ortak çıkacaksada birileri bu bilgileri alt alta toparlamalı çok dağınık bir piknik planı hazırlığı değil bu fark edilmeli
10 -Kişi kendinden mesul sonra aracından sonra aracı içinde bulunandan sonra arkasındaki araçtan sonra önündeki araçtan sonra tüm araçlardan, bu yazılıp çizilmeli
11- her nekadar bizler şunu bunu yapın alın hazırlayın denmesinden hoşlanmasakta sizler bir gezi bilgisi formu oluşturun, araç bakım kartı oluşturun, malzeme listesi formu oluşturun , kişisel malzeme listesi oluşturun, konaklama ve kamp gereçleri listesi oluşturun, acil durum planınız olsun, konvoz düzen listesi oluşturun, irtibat listesi oluşturun ( daha önce ben bir kaç madde yazmıştım)
12 - yazılı görsel basınla temas kurun özellikle yakıt sponsorluğu için bişeyler yapılabildimi ( ben shell BP Opet PO ile görüşüyorum. çok olumlu değil ) şahsi fikrimdir ki sponsor dediğin eli kolu bağlar şaka maka tornavida kuruyemiş düdük bunlar işin renkli kısmı kimse on yerde dur resmimi çek yerken çek giyerken çek kullanırken çek demez ve hiç kimse gelin size yakıt vereyim doldur doldur geç te demez bunun bir sabit bacağı olmalı maden bu gezi dostluk gezisi bir başı bir dayanağı yok kurumsal o halde sponsora biz 5 arkadaş gezmeye çıktık yakıt verin diyemezsiniz. kaldıkı buda benim için önemsiz kaldı zira birine bağlı kalacağıma cebimdeki param kadar konuşurum)
13- Herşeyi sığdırmaya çalışmayın herkesin zevki sefası ayrı olabilir zaman ve mekanlara riayet edin başka bişey istemez istemsiz yersiz değişiklikler yapmayın teklif edip akıl karıştırmayın.
14- bilmiyorsanız bilmiyorum değin ayıplamayız hepimiz katılımcıyız bizim için bişeyler yapıyor olmanız takdir edici bizede sorun bizde bilmiyorsak hep birlikte araştıralım gezinin tüm yükünü üstlenmeyin paylaşın isteyin söyleyin
15- hepimiz aynı teknede aynı suyun üzerindeyiz birimizin başına gelen hepimizin başına gemiştir.
16-Rotanın gün gün programı nedir? nerelere ugranacak
17-Arada katılacaklar için ara duraklara buluşma noktaları nereleridir?
18- Bölgesel etkinlikler ile çakıştığımız kalmaya değecek eğlence festival varmı varsa bizim programı etkilermi gün kaybedermiyiz kaybedersek nereleri görmeden geçeriz vs.

teşekkür ettim
kafama takılanı söyledim ben yana yatıp çamura batmam kıvırmam
ayrıca şu sözünü de beğendim
kaldıkı buda benim için önemsiz kaldı zira birine bağlı kalacağıma cebimdeki param kadar konuşurum
(kimseden yakıt dilenmem)

kokteknik' Alıntı:
teşekkür ettim
kaldıkı buda benim için önemsiz kaldı zira birine bağlı kalacağıma cebimdeki param kadar konuşurum

hehe ya bülentler ikinizinde aracı malesef benzinli dizel olsaydı kaçak mazot soponsorunuz olmayı düşünürdüm valla :D sonra şartlar koşardım biriniz önde biriniz arkada gideceksiniz felan hehe he

kokteknik' Alıntı:
teşekkür ettim

anlaştık adaşım :smiley: ayrıca bende falso yapcak adamlarla yolaçıkmam, senle güle oynaya her yola gelirim... kardeşim :smiley:

ata036' Alıntı:
hehe ya bülentler ikinizinde aracı malesef benzinli dizel olsaydı kaçak mazot soponsorunuz olmayı düşünürdüm valla :D sonra şartlar koşardım biriniz önde biriniz arkada gideceksiniz felan hehe he

Tarık,

Şu kaçak mazotun euro dizel olanı var mı? bir iki toncuk alayım senden :D malum kriz.

edaghan' Alıntı:
Tarık,

Şu kaçak mazotun euro dizel olanı var mı? bir iki toncuk alayım senden :D malum kriz.

Dikkat dinleniyoruz :smiley: konvoya birde ikmal romorku mu taksak herkesin arkada 1 ton luk depo remork batum yolundayız biz :smiley: organize suçtan ömür boyu yeriz :smiley:

beyler mazot çokta oralara gelmez :D gelmez gelin burada depolarınızı benden fulliyim hehe

kokteknik' Alıntı:
hala uslanmadın dimi sen
ELEMAN KESİYOR RRRRR

len ne eleman kesmesi onu mazotan yapmamıştı bi kere mazota karışan kireç sökücü yüzünden olmuştu hehe hala kaçak kullanıyorum niye bişe olmuyo RRRRR

bülent sanırım tarık karadenizdede kendini sana çektirecek :D

cidowsky' Alıntı:
bülent sanırım tarık karadenizdede kendini sana çektirecek :D

beni çekece araç çok en başta tabi bülent kardeşim ama bu sene geçen seneki gibi son gün karar verip yola çıkmıyorum çiğdem bak 4 ay önceden hazırlıklara başlamışım bile inşallah hiç birimiz aracımızı çektirme gibi bir durumda kalmayız :smiley: :smiley: :smiley: öyle bişe olsada önemli değil bülent beni ığdıra kadar çeker getirir bir kaç günde misafirim olur geri döner hehe demi cigerim

Herkese tekrar merhabalar. Ne yazıkki elde olmayan nedenlerden dolayı, gerçekten çok istemiş olmama ve hazırlıklara başlamış olmama rağmen, geziye katılamayacağım :-[ . Bu sebeple geziye benim arabamda gelmek için hazırlık yapan Zerrin hanımdan da özür dilerim. :-\

Güncel listeyi ekliyorum.

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

KAYSERİ
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper +2+1çocuk, araç dolmuştur
2-Zerrin Yiğiter (ceranus) Misafir

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...(Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 20 kişi + Eşler ve çocuklar

teşekkürer bülent bey, jestiniz çok güzel olmuş memlekete gitmiş kadar oldum,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri