LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,748
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

tarıkı memleketine kadar çeker götürürüm hiç de gocunmam
murat bey gelemiyor olmanıza çok ama çok üzüldüm umarım fikriniz değişir

Etiketler

murat bey gelemeyecek olmanıza çok üzüldüm inşallaj işlerinizi ayarlayıp son anda gelebilirsiniz bizim işler hep öyle oluyor hayırlısı diyelim.

kokteknik' Alıntı:
tarıkı memleketine kadar çeker götürürüm hiç de gocunmam
murat bey gelemiyor olmanıza çok ama çok üzüldüm umarım fikriniz değişir

gardaşım benim biliyorum teşekkürler inşallah hiç birimiz böyle bir problem yaşamayız güzel güzel gezer evlerimize döneriz
selamlar tarık

ata036' Alıntı:
beni çekece araç çok en başta tabi bülent kardeşim ama bu sene geçen seneki gibi son gün karar verip yola çıkmıyorum çiğdem bak 4 ay önceden hazırlıklara başlamışım bile inşallah hiç birimiz aracımızı çektirme gibi bir durumda kalmayız :smiley: :smiley: :smiley: öyle bişe olsada önemli değil bülent beni ığdıra kadar çeker getirir bir kaç günde misafirim olur geri döner hehe demi cigerim

tarık abi tabi çeker hatta tüm karadeniz turunu seni çekerek yapar ona ne şüphe :D bak geçen seneki çekilme olayı bile hala dillerde eğlence kaynağı düşün artık sen bu yılda bu kadar hazırlıga bi çekme işi olursa (OLMAMASINI DİLİYOR VE İSTİYORUM.) 10 yıl dilimizde olur herhalde :D şimdiden bu yolculugun eğlenceli olmasının nedeni sadece katılan herkesin inanılmaz insanlar olması :D bu sitenin hayatıma kattıgı böylesine güzel insanlar için teşekkür ederim GEZENBİLİRE

murat bey katılamayacak olmanıza ne kadar çok üzüldüm çünkü bende kesin olmamamsına rağmen katılamayacak olmama üzülüyorum umarım sizin işleriniz izinleriniz hallolur. katılabilirsiniz

Malesef ayın 24ünde çok önemli işim çıktığı için yolculuğun başında bulunamayacağım. Eğer mümkün olursa 26 gibi yola çıkıp bir iki günlükte olosa size yetişmeye çalışırım. Katılamazsam üzülürüm...

Murat merhaba, katılamayacağına çok üzüldüğümü bir kere daha söylüyorum :( Ayrıca özür için rica ederim, bir daha ki sefere hep birlikte Karadeniz'de oluruz umarım.

VARHUB' Alıntı:
Herkese tekrar merhabalar. Ne yazıkki elde olmayan nedenlerden dolayı, gerçekten çok istemiş olmama ve hazırlıklara başlamış olmama rağmen, geziye katılamayacağım :-[ . Bu sebeple geziye benim arabamda gelmek için hazırlık yapan Zerrin hanımdan da özür dilerim. :-\

Bu durumda sanırım benimde katılmam mümkün olamayacak, hepinize güzel bir Karadeniz turu diliyorum arkadaşlar, bir daha ki sefere umarım hep birlikte olabiliriz.

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

KAYSERİ
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper +2+1çocuk, araç dolmuştur

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...(Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 20 kişi + Eşler ve çocuklar

ceranus' Alıntı:
Murat merhaba, katılamayacağına çok üzüldüğümü bir kere daha söylüyorum :( Ayrıca özür için rica ederim, bir daha ki sefere hep birlikte Karadeniz'de oluruz umarım.

Bu durumda sanırım benimde katılmam mümkün olamayacak, hepinize güzel bir Karadeniz turu diliyorum arkadaşlar, bir daha ki sefere umarım hep birlikte olabiliriz.

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

KAYSERİ
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper +2+1çocuk, araç dolmuştur

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...(Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 20 kişi + Eşler ve çocuklar

benı ankda tek başıma bıraktınız neyse artık sağlık olsun

herşeyin hayırlısı diyelim bakarsınız son anda işleri yoluna girer ve gelebilirler

Herkese çok teşekkür ederim. İşte bu sebeple böyle güzel bir ekiple bu tura çıkmayı çok istemiştim, hem LR'lerle seyahat edecek hemde güzel Karadeniz'imin her noktasına gidecektim. Ama kısmet değilmiş... Neyse en azından şimdi belli oldu, birde sondakikada olsaydı herhalde kafayı ekmek arası yapar yerdim. Ama bütün iyi dileklerim sizlerle, inşallah kazasız belasız GEZENBİLİR ruhuna uygun güzel bir gezi yapar, sayfa sayfa harika fotolarla bizleride oralara götürürsünüz. :smiley:

VARHUB' Alıntı:
Herkese çok teşekkür ederim. İşte bu sebeple böyle güzel bir ekiple bu tura çıkmayı çok istemiştim, hem LR'lerle seyahat edecek hemde güzel Karadeniz'imin her noktasına gidecektim. Ama kısmet değilmiş... Neyse en azından şimdi belli oldu, birde sondakikada olsaydı herhalde kafayı ekmek arası yapar yerdim. Ama bütün iyi dileklerim sizlerle, inşallah kazasız belasız GEZENBİLİR ruhuna uygun güzel bir gezi yapar, sayfa sayfa harika fotolarla bizleride oralara götürürsünüz. :smiley:

Herkese selamlar,

Murat öncelikle katılamıyor olman için üzüldüğümü amma senin için en hayırlısının olması temennisinde bulunduğumu bilmeni isterim. Listede ismini görmemek eksiklik hissettirdi doğrusu, iyi dileklerin için teşekkürler.

umarım herkes işini gücünü ayarlayabilir (şahsen 22 temmuz a açılışı olan bir şantiye de görevliyim ve stresim hat safhada 6 ay oturduk veteslim için verilen tarihlere bir bakın:( )

ceranus' Alıntı:

Zerrin hanım, bence acele karar vermeyin siz gelmek isterseniz son bir iki haftaya kadar bir yol mutlak bulunur diye düşünüyorum.

bam bam' Alıntı:
benı ankda tek başıma bıraktınız neyse artık sağlık olsun

Sağlık olsun.... belli olmaz daha zaman var bir bakmışsın Ankara 3 araç olmuş..... olurmu ? olur inşallah

arkadaşlar merhaba batum geçişi için bugün öğrendiğim bi bilgiyi aktarmak istiyorum günü birlik giriş çıkışlarda pasaport istenmiyormuş :D konunun başında geçiş için çocuklara pasaport çıkartılmasından bahsediliyordu ve bende kendime çıkarmaktan bahsetmiştim :D

Bülent bey, acele karar vermek istemiyorum ancak araç durumu sıkıntılı, umarım bir yol bulunur, teşekkür ediyorum..

febulent' Alıntı:
Zerrin hanım, bence acele karar vermeyin siz gelmek isterseniz son bir iki haftaya kadar bir yol mutlak bulunur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri