LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,698
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

cidowsky' Alıntı:
Can eğer geziye katılacak olursam bana aracında şimdilik gelecekmiş gibi kabul edip yer ayırırmısın beni aracına kabul edersen söz dilsiz olurum hatta 3 maymunda olurum :D seni rahatsız ettiğimi düşündüğün her anda da araçtan atabilirsin. arkadaşlar daha önce aracında misafir olduklarım özellikle herhangi benimle ilgili bir sıkıntılı durumla karşılaştıysanız ya şimdi konuşun yada sonsuza dek susun ;D ;D ;D ;D

Arabadan atma iyi fikirmiş ;D ;D olur konuşalım yine.

Etiketler

veteran' Alıntı:
o tarihe kadar aracım olursa cidden çok katılmak isterim ben de

çigdemin yaptığı gibi aracı ve yeri musait olan biri ilr konuşabilirsin takip et buradan çıkar ben can ve bir iki araç daha müsait olabilir...

aracında yer olan arkadaşlar lütfen şimdiden yolcularınızı ayarlayın ucaklarımızın kalkışına kısa bir süre kaldı yolcular lütfen yerlerine oturup emniyet kemerlerini bağlayıp macera için hazır beklesinler :D

ata036' Alıntı:
aracında yer olan arkadaşlar lütfen şimdiden yolcularınızı ayarlayın ucaklarımızın kalkışına kısa bir süre kaldı yolcular lütfen yerlerine oturup emniyet kemerlerini bağlayıp macera için hazır beklesinler :D

Hadi bakalım kolay gelsin.. ;)

Ankara'dan Murat'ın aracında misafirim, daha önce gezdiğim Karadeniz'i sizlerle bir kere daha gezmek çok keyifli olacak.Sis Dağı muhteşem bir yer, program içinde olursa çok mutlu olacağım bir Trabzon'lu olarak :smiley:

Bu arada misafir olanlara sticker vercekmisiniz?

katılımcı listemizin son hali

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

KAYSERİ
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Opel Frontera

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper (şuan 2 kişilik boş yerim)
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ
3-Zerrin Yiğiter (ceranus) Misafir (Murat (VARHUB) 97 ZJ)

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + (Opel ) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 13 kişi + Eşler ve çocuklar

zerrin hanım aramıza hoşgeldiniz. sticker araç sayısından fazla bastıracağım o konuda sıkıntı yok isteyene hatıra saklaması için veya evinde bir yere yapıştırması için sticker verebiliriz.
selamlar tarık

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
2-Memet KARABULUT

KAYSERİ

YOZGAT

SİVAS

IĞDIR
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper (şuan 2 kişilik boş yerim)
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + 1 (Opel ) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 17 kişi + Eşler ve çocuklar

Hoşbuldum Tarık, hoşbuldum, uzun zamandır takip ediyordum ve katılmayı planlıyordum, listeye yeni ekleyebildim adımı :smiley:

Sticker için teşekkür ederim şimdiden ..

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
2-Memet KARABULUT

KAYSERİ

YOZGAT

SİVAS

IĞDIR
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper +2+1çocuk, araç dolmuştur
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + 1 (Opel ) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 20 kişi + Eşler ve çocuklar

Bende zerrin hanıma hoşgeldiniz demek isterim. Fikir ve yorumlarınız karadeniz deneyiminiz bizim için çok faydalı olacak buna inanıyorum. Tüm katılımcılar için şimdiden eğlenceli bir gezi dilerim.

selam herkese, inanın paylaşımlarınızı okudukça sanki bende seyahate gidecekmişim gibi heyecanlanmaya başladım, bir an önce yola çıksalar diye bekliyorum, her yazılanı okuduğumda, keşke keşke gidebilseydimdeyip duruyorum, gerçekten keyif alacağınız, unutulmaz anılarla ayırlacağınız bir seyahat olacağından eminim, inşallahhh birdahaki seyahatinize katılma şansııı bulurummmmmm

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam herkese, inanın paylaşımlarınızı okudukça sanki bende seyahate gidecekmişim gibi heyecanlanmaya başladım, bir an önce yola çıksalar diye bekliyorum, her yazılanı okuduğumda, keşke keşke gidebilseydimdeyip duruyorum, gerçekten keyif alacağınız, unutulmaz anılarla ayırlacağınız bir seyahat olacağından eminim, inşallahhh birdahaki seyahatinize katılma şansııı bulurummmmmm

en önemli destekcilerimizden olmanız nedeniyle bizde siz yanımızdaymış gibi hissedeceğiz, keşeke gelebilseydiniz ve inşallah bir daha ki sefere katılabilirsiniz.

selam bülent bey, bu siteye olduğum gündenberi, sadece Cumhuriyet Bayramı kortej etkinliğine katıldım, çekinerek gitmiştim kimseyi tanıyorum diye ama, kortejin başından başlıyarak yürüdükçe her baktığım kişi gülümseyerk içten ve samimi merhaba deyişi ile hiç yabancı hissetmedim kendimi, bütün üyeler sanki yıllardır birbirini tanıyormuş gibiö hoş sohpet , sıcak kanlı ve samimiydi, eski kayıtlardaki kamp ve seyahat görüntülerini izleyince gerçekten böyle biretkinliğe katılmayı çok arzuladım, ama olmadı, karadenizliyim ama görmediğim bilmediğim o kadar çok yer varki, şu ötobüslerle yapılan ve otellerde kalınan özel turlar hiç bir zaman ilgimi çekmedi, süreli oluyor çarçabuk aceleyle nereye bakacağgınızı bilemeden ayrılma saatiniz geliyor, o nedenle arkadalar katıldı ama ben katılmak istemedim, hep kendi aracımla konaklıya konaklıya istediğimyerde durarak gitme hayalim vardı, ama bu sitedeki turları görünce böylebirtura katılmayı daha çok arzular oldum, öncden bilgisayarı pek açmazdım, şimdi fırsatbuldukça açıp eski seyahete gidilenyerlere ait resimlere paylaşımlara bakıyorum, keyif alıyorum, inşalah sizinde çekeceğiniz görüntüleri de büyükbir keyifle izleyip oralara gitmiş kadar olaacağımm,,ve inşallah birdahaki sefere ben kendimin çekeceği resimleri gidemeyen diğer arkadaşlarla paylaşaağımm inaşallhhhhh (bir şey hatırlatabilirimimiyimmmm parmak kaldırdımmm,,,,Hopa Sugören Köyüüüü resimmmm bu kadarcıkkkk efendim gidene kadar daha bir kaç kez daha söyler , saç baş yoldurabilirimmmmmiyimm, :smiley: :smiley: :smiley:

aahhkatibim_34' Alıntı:
selam bülent bey, bu siteye olduğum gündenberi, sadece Cumhuriyet Bayramı kortej etkinliğine katıldım, çekinerek gitmiştim kimseyi tanıyorum diye ama, kortejin başından başlıyarak yürüdükçe her baktığım kişi gülümseyerk içten ve samimi merhaba deyişi ile hiç yabancı hissetmedim kendimi, bütün üyeler sanki yıllardır birbirini tanıyormuş gibiö hoş sohpet , sıcak kanlı ve samimiydi, eski kayıtlardaki kamp ve seyahat görüntülerini izleyince gerçekten böyle biretkinliğe katılmayı çok arzuladım, ama olmadı, karadenizliyim ama görmediğim bilmediğim o kadar çok yer varki, şu ötobüslerle yapılan ve otellerde kalınan özel turlar hiç bir zaman ilgimi çekmedi, süreli oluyor çarçabuk aceleyle nereye bakacağgınızı bilemeden ayrılma saatiniz geliyor, o nedenle arkadalar katıldı ama ben katılmak istemedim, hep kendi aracımla konaklıya konaklıya istediğimyerde durarak gitme hayalim vardı, ama bu sitedeki turları görünce böylebirtura katılmayı daha çok arzular oldum, öncden bilgisayarı pek açmazdım, şimdi fırsatbuldukça açıp eski seyahete gidilenyerlere ait resimlere paylaşımlara bakıyorum, keyif alıyorum, inşalah sizinde çekeceğiniz görüntüleri de büyükbir keyifle izleyip oralara gitmiş kadar olaacağımm,,ve inşallah birdahaki sefere ben kendimin çekeceği resimleri gidemeyen diğer arkadaşlarla paylaşaağımm inaşallhhhhh (bir şey hatırlatabilirimimiyimmmm parmak kaldırdımmm,,,,Hopa Sugören Köyüüüü resimmmm bu kadarcıkkkk efendim gidene kadar daha bir kaç kez daha söyler , saç baş yoldurabilirimmmmmiyimm, :smiley: :smiley: :smiley:

Evet gerçekten dediklerinize katılmamak mümkün değil. Bizler hepimiz siz değerli grup üyeleri ve grubun kendi yapısı içimize siniyor uyuşuyor olduğumuz için düzenli seviyeli bir çizgisi bulunduğu için buradayız, en azından bizler memnunuz ki şuan bu alanda konuşmamıza devam ediyoruz. Tabiyatın kendisi ve doğal yaşam hep ilgi alanımızda kalmıştır, çok ilerici teknolojilerin hayata sıkıştırılma çabası yoğun bir geçim çabası buyuk kent sitresi artık yeter dedirtmiştir insanlara şahsen ben artık şehrin kalabalık ve gürültüsünden araç ve insanların üstüne üstüne gelişinden sıkılmış durumdayım Allah tan bu gezilerimiz var ki arada bir reset tuşu görüvi görüyor bizim için. Hopa sugören köyü umarım sizde en kısa sürede gidersiniz ve hasretiniz diner merak edenler için bir link verelim :
hopa sugören köyü : http://artvin.biz/koy_resimleri-476-Hopa-Sugoren-koyu-resimleri.html

( bu arada son zaman sayfa sesssiz kalmış - benim işlerim çok yoğunlaştı şu aralar )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri