LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,718
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

teşekkürler ilgi için bizim aileden karadeniz turu yapacak olan vardı onlara anlattım bu geziyi ama işte sorun binek araç olması :D

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
herkese günaydın bişey sorabilirmiyim bu rotaya binek araçlarla gelinemiyor değilmi

Malesef Hayır diyoruz gezinin teması 4x4 araç üzerine kurulu .... amma 4 tane 235 80 16 bf lastik + 4 inç yükseltme ve 4x4 modu eklersen aracaına neden olmasın :smiley: araç arıyorsan çigdem başından beridir arkadaşlara söylüyorum araçlarında yolcu isteyen olursa yazsın diye, ben 1 kişi daha alacağım 1 kişide rezervli belkide(istanbul katılımlı tam gün turlu olması tercihimdir ) bazılarımız için 4500 km harcama tek başına ağır olcak belkide 2 aracı birleştireceğiz sırf bu yüzden katılamayan (kamyonet tip ve ambulans olduğu için ) bana mailli gelen 2 aracımız var izmir ve antalyad an belkide isteyip bu yüzden katılamayan kişilerde vardır araç sahibi olup yanlız yol almaktan hoşlanmayan lar için önerim yanınıza aracınıza göre 2 kişi daha alın ekonomik olur yanlız kalmazsınız ekip olursunuz birbirinize faydanız olur aracı olmayanlarda bir 4x4 araç ile böyle bir gezi yapmış olurlar deneyimli olanlar ile uygunda görülürse ekip içinde değiştirilerek kullanılır araç kişiler için yorucu olmaz (fotograf çekmek ve etrafı izlemek için fırsat olur:smiley: vb. ) , gönül isterki bayan katılımcımız olsun 4 lü bir ekip kursunlar güzel olurdu... araç başına 3 kişi (aileler hariç ) ideal 4 iyi üzeri biraz sıkıntı yaratır ekibe kalmış bir durum ben yola 3 - 4 kişi ile çıkacağım.

bülent bey tarık abi evet dediğiniz gibi misafir olarak gitmek herkes için daha avantajlı masraflar açısından ve araç kullanımında şöför değişimi nedeniyle ben kendimin gelebilme durumunda misafir olacağım masraf paylaşımı dahil olarak :D 3 kişilik bir aile var karadeniz turu yapacak onlarrada bahsettim bu geziden ama aracın yetersizliğinden katılamayacaklar sanırım

katılımcı listemizin son hali

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

KAYSERİ
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Opel Frontera

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (jan) Hyundai Galloper (şimdi adı yazıyorum ama duruma göre de silebilirim)
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + (Opel ) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 13 kişi + Eşler ve çocuklar

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + 1 (Opel ) + (Diğer)

[/quote]

opeli hep yiyosun tarık :smiley: çiğdem merak etme bir yol bulunur.4x4 Araç donanımı ile ilgili bir şey şu ana kadar yazmadık bulunması yedeklenmesi gerekli malzemeler hakkında konuştuk yinede böyle bir gezi için aracın en azından c + olması güzel olurdu bununlailgili şu topikteki kuralları anahatları ile kabul edebiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

avlika' Alıntı:
Bir fikir.... Katilimcilari bulusma noktasindan en azindan Istanbul sınırına kadar Gezenbilir ailesinin yolcu etmesi... :smiley:

hareket günü geldiğinde inşallah yanlız olmayacağız :smiley:

Arkadaşlar ben şuanlık aracımda 4 kişilik yer bulunmakta ama geçmiş bi gezimizde kötü anılar yaşadımda ondan şimdilik bilemiyorum

tanımadığım insanı arabama almam açık açık sölüyorum ama gezenbilir ailesinden olursa ne mutlu yanı

bam bam' Alıntı:
Arkadaşlar ben şuanlık aracımda 4 kişilik yer bulunmakta ama geçmiş bi gezimizde kötü anılar yaşadımda ondan şimdilik bilemiyorum

tanımadığım insanı arabama almam açık açık sölüyorum ama gezenbilir ailesinden olursa ne mutlu yanı

can sana kesinlikle katılıyorum bu forumun neden 3 ay önce açıldığı hep soruluyor çok erken diye nedeni 1 planlamanın doğru olması 2 eksik yer kalmaması 3 gelecek insanların birbirlerine alışması bu bir turistlik kültürel gezi aslında bir otobüs yolculuğu gibi olmayacak ve kimse bu performansı bu rahatlığı bekleyemeyecek, bir aracın kaptanı herşey demektir bir konvoy seyrin tüm kurallarına uymak zorunda ise araç içindekilerde şöföre uycaklar. hepsi bu

febulent' Alıntı:
can sana kesinlikle katılıyorum bu forumun neden 3 ay önce açıldığı hep soruluyor çok erken diye nedeni 1 planlamanın doğru olması 2 eksik yer kalmaması 3 gelecek insanların birbirlerine alışması bu bir turistlik kültürel gezi aslında bir otobüs yolculuğu gibi olmayacak ve kimse bu performansı bu rahatlığı bekleyemeyecek, bir aracın kaptanı herşey demektir bir konvoy seyrin tüm kurallarına uymak zorunda ise araç içindekilerde şöföre uycaklar. hepsi bu
teşekkürler Bülent abi katılımcı listesinde gerekliği değişikliği yapıcam ;D

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
2-Memet KARABULUT

KAYSERİ

YOZGAT

SİVAS

IĞDIR
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper (şuan 2 kişilik boş yerim)
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + (Opel ) + (Diğer)

bam bam' Alıntı:

Katılımcı Listesi

İSTANBUL
2-Memet KARABULUT

KAYSERİ

YOZGAT

SİVAS

IĞDIR
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper (şuan 2 kişilik boş yerim var )
2-Murat (VARHUB) 97 ZJ

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + 1 (Jeep) + 1 (Opel ) + (Diğer)

merhaba herkese, hazıklarınızda kolay gelsin, hep derler ya birini yakından tanımak için onunda seyahat edeceksin diye, yol arkadaşı çok önemli, boş boş konuşup kafanı şişiren türden olmamalı, eğlenceli, esprili ve hoşsohpet olmalı, şoför arkadaşın dikkatini dağıtacak el kol hareketlerinden kaçınmalı, bu tür kalabalık ve birbirini tanımayan insanların katıldığı seyahatte elbetteki ilkbaşta bazı anlaşmazlıklar tatsızlıklar olurn, herkesin huyu bir olmaz,ama sanırım yolculuk boyunca herkes birbirini tanıdıkça bu sorunlarda otadankalkar, dönüş yolu herkes birbirini daha iyi tanıdığğı için daha keyifli olur yol boyunca kamp alanlarında yakılan ateşetrafnıda toplanılıp, keyifle içilen çaylarla yapılan sohpetler yolculuk boyuna yaşananların , gezileen yerlerin .ilginç olayların anlatılıp paylaşılması , ömür boyu unutulmazz sanırımmm, yeni arkadaşlıklar ve dostlklar kurulur, çep telefonumuza yeni isim ve numaralar eklenirr, yaşanılan bütün aksiliklerrr unutulurrr, umarım sizler içinde böyle olur, naçizane daha önce yaşadığım bu duyguları paylaşmak istedimmmm

aahhkatibim_34' Alıntı:
merhaba herkese, hazıklarınızda kolay gelsin, hep derler ya birini yakından tanımak için onunda seyahat edeceksin diye, yol arkadaşı çok önemli, boş boş konuşup kafanı şişiren türden olmamalı, eğlenceli, esprili ve hoşsohpet olmalı, şoför arkadaşın dikkatini dağıtacak el kol hareketlerinden kaçınmalı, bu tür kalabalık ve birbirini tanımayan insanların katıldığı seyahatte elbetteki ilkbaşta bazı anlaşmazlıklar tatsızlıklar olurn, herkesin huyu bir olmaz,ama sanırım yolculuk boyunca herkes birbirini tanıdıkça bu sorunlarda otadankalkar, dönüş yolu herkes birbirini daha iyi tanıdığğı için daha keyifli olur yol boyunca kamp alanlarında yakılan ateşetrafnıda toplanılıp, keyifle içilen çaylarla yapılan sohpetler yolculuk boyuna yaşananların , gezileen yerlerin .ilginç olayların anlatılıp paylaşılması , ömür boyu unutulmazz sanırımmm, yeni arkadaşlıklar ve dostlklar kurulur, çep telefonumuza yeni isim ve numaralar eklenirr, yaşanılan bütün aksiliklerrr unutulurrr, umarım sizler içinde böyle olur, naçizane daha önce yaşadığım bu duyguları paylaşmak istedimmmm

iyi dilekleriniz için teşekkürler...

aahhkatibim_34' Alıntı:

teşekkürler öznur söylediklerini inşallah bir bir yaşayacağız ;D

Can eğer geziye katılacak olursam bana aracında şimdilik gelecekmiş gibi kabul edip yer ayırırmısın beni aracına kabul edersen söz dilsiz olurum hatta 3 maymunda olurum :D seni rahatsız ettiğimi düşündüğün her anda da araçtan atabilirsin. arkadaşlar daha önce aracında misafir olduklarım özellikle herhangi benimle ilgili bir sıkıntılı durumla karşılaştıysanız ya şimdi konuşun yada sonsuza dek susun ;D ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri