LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,718
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

bundan sonra fikir beyan etmek yok
DEFENDERİME BİNERİM KARADENİZİME GELİRİM
;D ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
;D ;D ;D

nerde buluşuyoruz cigerim yer ve mekan bildir arabanda tavla getirmeyi unutma :D

kokteknik' Alıntı:
;D ;D ;D

:smiley: logoyu geçtik, diğer konularda fikirlerin olduğunda söyle okadar da değil :smiley:

gözüme çarpan bir konu oldu sizlerde bir bakın derim SİSDAĞI

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54894.msg659725#msg659725

febulent' Alıntı:
estağfurlah, orhan abi hoş geldin. :smiley:

Hoşbuldum,herkese kocaman merhaba ,bulunduğum yer yüzünden mecburi ayrılıklar yaşıyorum,bu akşam tekrar ayrılacağız,logo işini kimseyi üzmeden sonuçlandırmanıza sevindim, (aklın yolu birdir ) istanbuldan katılacak arkadaşlar nereden yola çıkacak,biraz yol ve katılım bilgilerine ihtiyaç var,ben zaman sorununu çözdüm,biraz defenderimle uğraşıyorum,haziran gibi hüseyin ustayla bakım ve ilave işlerine başlıyacağız ,sizlerle olabilmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.iyilikle kalın.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Hoşbuldum,herkese kocaman merhaba ,bulunduğum yer yüzünden mecburi ayrılıklar yaşıyorum,bu akşam tekrar ayrılacağız,logo işini kimseyi üzmeden sonuçlandırmanıza sevindim, (aklın yolu birdir ) istanbuldan katılacak arkadaşlar nereden yola çıkacak,biraz yol ve katılım bilgilerine ihtiyaç var,ben zaman sorununu çözdüm,biraz defenderimle uğraşıyorum,haziran gibi hüseyin ustayla bakım ve ilave işlerine başlıyacağız ,sizlerle olabilmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum.iyilikle kalın.

İstanbul katılımcısı için buluşma yeri kadıköy olacak daha sonra samsun a kadar devam orada diğerleri ile buluşaçağız ankaradan katılacak arkadaşlar isterlerse onlarla safranboluya gelebilirler. (ankara safranbolu 220 km ankara samsun 417 km tabiki ankara grubu safranboludan sonra amasra ve sinop yolunu unutmasınlar 600 km yakın yolları var ki bu ankaradan samsuna geçmek yerine safranbolu amasra abana sinop samsun yaparsanız 400 km fazladan yol alırsınız ) istanbulda olduğunuzda hüseyin abinin atölyeye geçtiğinizde zamanlar uyarsa görüşürüz bende istanbuldayım hatta bir ara istanbul katılımcıları bir araya gelelim diyorum...

febulent' Alıntı:
İstanbul katılımcısı için buluşma yeri kadıköy olacak daha sonra samsun a kadar devam orada diğerleri ile buluşaçağız ankaradan katılacak arkadaşlar isterlerse onlarla safranboluya gelebilirler. (ankara safranbolu 220 km ankara samsun 417 km tabiki ankara grubu safranboludan sonra amasra ve sinop yolunu unutmasınlar 600 km yakın yolları var ki bu ankaradan samsuna geçmek yerine safranbolu amasra abana sinop samsun yaparsanız 400 km fazladan yol alırsınız ) istanbulda olduğunuzda hüseyin abinin atölyeye geçtiğinizde zamanlar uyarsa görüşürüz bende istanbuldayım hatta bir ara istanbul katılımcıları bir araya gelelim diyorum...

Bence çok mantıklı bir yer belirleyip oradan konvoy olarak kalkış yapmak daha eğlenceli,olur.

herkese günaydın bişey sorabilirmiyim bu rotaya binek araçlarla gelinemiyor değilmi

febulent' Alıntı:
Bu bilgiler ışığında

1 Geziye en son katılım 10 temmuz 2010 saat 17 : 00 a kadar yapılabilinir, daha sonrasında kişi yada araç kayıt edilmeyecektir.
2 geziye katılan arkadaşlarımızın Araç bilgileri (Marka Model Plaka Renk ),
3 Araç içinde gelen listesi (Ad Soyad kan grubu devamlı kullanılan ilaç adı tekrarlı hastalıkları hastalığın adı müdahale şekli bilgisi ),
4 İrtibat - haberleşme ( amatör telsizciler için ulaşım kısa kod, araç içinde bulunanların telefon numarası, gerekli halllerde ulaşılacak (anne baba kardeş eş vs.) kişi bilgileri ve telefonları.
5 Araçsız katılacaklar için ; nereden kaç günlüğüne katılacakları konusunda bilgisi yanında yukarıdaki bilgileri vermeleri
6 araç sahiplerinin Örn. Katılım sıralamasının yapılması, kontenjan ve katılım listesinin hızlı güncellenmesi için Bülent demir 110 def 4 kişi 2 kişilik yerim var gibi bir bilgi ulaştırabilirlerse araçsız katılımcılar için de rahat olur.

bu bilgilerin 10 temmuz öncesi mutlak ulaştırılması son güne sıkışmaması adına iyi olacaktır. ( Listeyi katılımcı listesi formatında devam ettirelim sayıları isimleri yazalım fakat kişisel bilgileri mail aracılığı ile ulaştıralım ) ilave bilgiler oldukça paylaşacağız.

Can Hatırlatma için teşekkürler, birilerinin dikkatinden kaçmaması güzel....

cidowsky' Alıntı:
herkese günaydın bişey sorabilirmiyim bu rotaya binek araçlarla gelinemiyor değilmi

Çiğdem merhaba sorunun cevabını bilmiyorum ama muhtemelen hayır'dır sen iyisimi misafir takıl.eğer katılabilirsem hanımla'da tanışmış olursun . :D :D

valla bende öle tahmin ettimde genede bi sormak istedim. ee ben zaten gelirsem misafir gibi olacak senin hanımla tanışmak şeref verşr bana orhan abi :D

Bir fikir.... Katilimcilari bulusma noktasindan en azindan Istanbul sınırına kadar Gezenbilir ailesinin yolcu etmesi... :smiley:

cidowsky' Alıntı:

çiğdem amaç 4X4 araçlarla yolculuk ve doğada dolaşmak binek oto gideceğimiz çoğu yerde bizle gelemeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri