LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,712
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

sizin yüzünüzden kurtlar vadisini kaçırdım be olacak işmi :p

arka plandaki araç resimlerinide logoya göre uyarlayacağız inşallah şimdilik elimden gelen bu kadar

Etiketler

logo koymayin olsun bitsin abi :smiley:

Tempus' Alıntı:

buda bi fikir ;)
pazar günü logo işi kesin bitiyor eminim sonuçta herkesin gönlüne göre güzel bir şey çıkacak

Tempus' Alıntı:

katılıyorum zaten bu logo en favori olandı tek rahatsız edici yanı LR arması olmuştu Kaldıralım olsun bitsin kalan boşluğa geçiceğimiz şehir plakalarını yada direkt isimlerini hatta semtlerine kadar yazsak hatta dağınık dağınık o bile olur bilmem anlatabildim mi ?

bülent kardeşim merhaba hayırlı yolculuklar size katılmayı çok isterdi ama seneye inşallah özelden mail attım lütfen kusuruma bakma bir hata yaptıysak affola

olur olur :D
ya etmen eylemen bari arka plandaki araç dursun ona dokundurtmam kimseyi söyliyim kürşad abi sende accık arkamda dur ya sahip çık logoya alla alla sana büyü yaptılar ben biliyom cihan abinin yüzünden sen böyle oldun

markadan cok, 4x4 , expedition, macera, dostluk vs leri one cikartmakda fayda var, marka mevzusunda birbirimize cok takiliyoruz, egleniyoruz ama sonucda o isin sakasi amaclarimiz ayni, 1 ay icinde 3 farkli arac kullanan biri olarak soyluyorum, onemli olan arazide ve yolda olmak, 4x4 olmak, ve sag saglim geri donmek dostlarla

:smiley:

evet kürşad bey dostlarınızla birlikte sağ salim , sağlıkla sıhhatle geri dönmeniz, yol boyunca aldığınız zevk ve keyfi satırlarla, ve fotoğraflarla, birlikte gezenbilir ailesiyle paylaşmanız, her şey gönlünüzce olur umarım,

itfaiyeci' Alıntı:
bülent kardeşim merhaba hayırlı yolculuklar size katılmayı çok isterdi ama seneye inşallah özelden mail attım lütfen kusuruma bakma bir hata yaptıysak affola

estağfurlah, kusur yok abi mailini aldım bende sana yazdım. Dediğim konularda dikkatli ol evet bu sene gelemiycesin bir sözün var amma seneye yine burada olacağız dahada büyümüş bir halde, isteriz ki o gün sende bizimle ol bizimle yol al...... sizlerede hayırlı yolculuklar.

ata036' Alıntı:
olur olur :D
ya etmen eylemen bari arka plandaki araç dursun ona dokundurtmam kimseyi söyliyim kürşad abi sende accık arkamda dur ya sahip çık logoya alla alla sana büyü yaptılar ben biliyom cihan abinin yüzünden sen böyle oldun
merhabalar uzun zamandır takip etmiyordum ama isterseniz biraz yardımcı olayım logo konusunda. gezi planlaması yapılırken ilk baş lr diye söylenince bende bir defender sahibi olarak sticker çalışmasını yaparken arkaya defender temasını koydum. bence kaldırmayalım derim. ama sol üst köşedeki logoları katılımcı araç sahiplerinin araçlarına göre değiştirmek daha mantıklı olacaktır. bu arada fon resmini özellikle yeşil olarak planladım karadenizin yeşilliğini yansıttığı için. dediğim gibi üzerinde çok fazla oynama yaparak logo karmaşık ve anlaşılmaz hale gelecek. yok arkadaş illa güzergah da olsun logoda diyorsanız onun çözümüde araçlarınızın kapılarına yol haritası (folyo ile )noktalarla belirtilirse çok iyi olur.istenirse onuda sizler için tasarımını yaparım.

Tempus' Alıntı:
markadan cok, 4x4 , expedition, macera, dostluk vs leri one cikartmakda fayda var, marka mevzusunda birbirimize cok takiliyoruz, egleniyoruz ama sonucda o isin sakasi amaclarimiz ayni, 1 ay icinde 3 farkli arac kullanan biri olarak soyluyorum, onemli olan arazide ve yolda olmak, 4x4 olmak, ve sag saglim geri donmek dostlarla

:smiley:

Tarık resim aynen kalsın bu süliyet hali resim 4x4 ü genel manasıyla toplar fazla kurcalamayalım kapansın konu.... Kürşad ın düşüncelerine tamamen katılıyorum daha öncede kardeşlik resminde bunu dile getirdim. yola devam edelim çok oyalandık.... :smiley: bir iki rutuş logo bu şekli ile markalar olmadan tamamdır.....

bende dış kapının dış mandalı olarak bir şeyler söylemiştim ama kaale alınacak gibi gelmedi sanırım, haklısınız, arkadaşlar
halk dilinde argoda derler ya eşşek hoşaftan ne anlarrrr, sadece şunu söyliyeyim, diğer arkadaşların dediği gibi logonuzda yeşil rengin her tonu ağırlıkta işlenirse göze güzel görünür sanırımmm, herşeyyy gönlünüzceee olsunnnn,

yeri gelmişken sponsor firma arayışınıza bence biraz yoğunlaşın derim. zira mali külfeti olan bir gezi olacak. içecek firmaları ile temasa geçin reload enerji içeceği bir Türk firması isterseniz onunla temasa geçebilirsiniz hiç olmazsa katılımcı adeti kadar günlük enerji içeceği sağlarlar. efespilsen - petrol ofisi - total gibi büyük şirketler sizlere mutlaka yardımda bulunacaktır.en az 10-15 araç üzerinde 20 gün logolarının il il gezmesi ve böyle bir organizasyonu desteklemeleri onlar için sdece şirketlerin reklam masrafı olarak kabul edilir ve iştirak ederler. redbull bu gibi aktivitelere hat safha da katılım göstermektedir.sadece bu şirketlere bir mail atın yeter. nacizane fikirlerimi sunuyorum.

febulent' Alıntı:
Tarık resim aynen kalsın bu süliyet hali resim 4x4 ü genel manasıyla toplar fazla kurcalamayalım kapansın konu.... Kürşad ın düşüncelerine tamamen katılıyorum daha öncede kardeşlik resminde bunu dile getirdim. yola devam edelim çok oyalandık.... :smiley: bir iki rutuş logo bu şekli ile markalar olmadan tamamdır.....

tamam bülent kardeşim kürşat abiyle ne yapıp edip logoyu yediniz bitirdiniz :D

artsanatyildiz' Alıntı:
yeri gelmişken sponsor firma arayışınıza bence biraz yoğunlaşın derim. zira mali külfeti olan bir gezi olacak. içecek firmaları ile temasa geçin reload enerji içeceği bir Türk firması isterseniz onunla temasa geçebilirsiniz hiç olmazsa katılımcı adeti kadar günlük enerji içeceği sağlarlar. efespilsen - petrol ofisi - total gibi büyük şirketler sizlere mutlaka yardımda bulunacaktır.en az 10-15 araç üzerinde 20 gün logolarının il il gezmesi ve böyle bir organizasyonu desteklemeleri onlar için sdece şirketlerin reklam masrafı olarak kabul edilir ve iştirak ederler. redbull bu gibi aktivitelere hat safha da katılım göstermektedir.sadece bu şirketlere bir mail atın yeter. nacizane fikirlerimi sunuyorum.

fikirler için çok teşekkürler logo konusunda yardımlarınızı bekleriz zaten yazılanları gördünüz artık yarına güzel bişe çıkar diye düşünüyorum :D
selamlar tarık

aahhkatibim_34' Alıntı:
evet kürşad bey dostlarınızla birlikte sağ salim , sağlıkla sıhhatle geri dönmeniz, yol boyunca aldığınız zevk ve keyfi satırlarla, ve fotoğraflarla, birlikte gezenbilir ailesiyle paylaşmanız, her şey gönlünüzce olur umarım,

elbete satırlar ve görsellerle burada paylaşacağız bi 50 - 60 sayfada döndükten sonra laflarız biz kim bilir belki 100 sayfayıda geçeriz ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri