LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

febulent' Alıntı:
Arkadaşlar nacizane haddimi aşmak istemeden de olsa bi konu üzerinde durmak istiyorum. Bu fotografa iyi bakın Ben çektim Benim aracım ve başka bir yerde yok taklitlerinden sakının.... ( Açtırmasınlar kutuyu söyletmesinler kötüyü ) Yeter diyorum...

açmayalım bülent kutuyu :D :D

Etiketler

Bülent maşallah çok güzel gözüküyor. Allah kaza bela vermesin.

Yeni bir sticker huzurlarınızda.. :D

sticker.jpg

özgür bey bence gayet hoş ve güzel olmuş ama şu macera 'kaldıgı yerden devam ediyor' cümlesinin rengini değiştirsek kaybolmuş resmin içinde sanki gibim

Arkadaşlar bu forum 20 Nisan tarihinde açılmış.. Gezinin planlanan başlangıç tarihi 24 Temmuz olduğuna göre zamanın üçte birinden fazlasıda geçmiş... şu ana kadarda 6782 kere üyeler tarafından görüntülenmiş... 35 sayfada 691 yanıt yazılmış.. bu istatistikleri herkesin görebildiğini vede haliyle bildiğinizide biliyorum ... :smiley: yinede hatırlatmak gereği duydum çünkü bu LOGO konusu heralde 35 sayfalık paylaşımın 30 sayfasında konuşuldu ve halada devam ediyor.... Lütfen artık Gezi organizasyonundaki arkadaşlar ya aralarında LOGO seçeneklerden birisine kendileri karar versinler yada forumda en çok 3 ihtimalli bir anket açsınlar çoğunluk kararını uygulasınlar ama birşekilde bence artık bu konuyu geçerek enerjimizi " Katılımcı profilleriydi... güzergah detaylarıydı... güzergahta geziye destek veren kişi yada gruplardı... nerde denize girecez ... nerde fındık veya çay topluyacağız..Batumda gece ne yapılır ::smiley: şimdiden gezi paylaşım platformunda 7 000 e yakın Rating alan bu Foruma Gezenbilir derneğininde desteğiyle hangi ciddi firmalar SPONSOR olabilir ::smiley: .... " gibi konularda yoğunlaştırmayı ÖNERİYORUM ... ;D

cidowsky' Alıntı:
özgür bey bence gayet hoş ve güzel olmuş ama şu macera 'kaldıgı yerden devam ediyor' cümlesinin rengini değiştirsek kaybolmuş resmin içinde sanki gibim
[/quote
Sıfırdan düzeltildi umarım bu sefer olmuştur ;D

ST?CKER 2.jpg

Off_Road' Alıntı:
Arkadaşlar bu forum 20 Nisan tarihinde açılmış.. Gezinin planlanan başlangıç tarihi 24 Temmuz olduğuna göre zamanın üçte birinden fazlasıda geçmiş... şu ana kadarda 6782 kere üyeler tarafından görüntülenmiş... 35 sayfada 691 yanıt yazılmış.. bu istatistikleri herkesin görebildiğini vede haliyle bildiğinizide biliyorum ... :smiley: yinede hatırlatmak gereği duydum çünkü bu LOGO konusu heralde 35 sayfalık paylaşımın 30 sayfasında konuşuldu ve halada devam ediyor.... Lütfen artık Gezi organizasyonundaki arkadaşlar ya aralarında LOGO seçeneklerden birisine kendileri karar versinler yada forumda en çok 3 ihtimalli bir anket açsınlar çoğunluk kararını uygulasınlar ama birşekilde bence artık bu konuyu geçerek enerjimizi " Katılımcı profilleriydi... güzergah detaylarıydı... güzergahta geziye destek veren kişi yada gruplardı... nerde denize girecez ... nerde fındık veya çay topluyacağız..Batumda gece ne yapılır ::smiley: şimdiden gezi paylaşım platformunda 7 000 e yakın Rating alan bu Foruma Gezenbilir derneğininde desteğiyle hangi ciddi firmalar SPONSOR olabilir ::smiley: .... " gibi konularda yoğunlaştırmayı ÖNERİYORUM ... ;D

ertuğrul abi sana katılıyorum bu hafta sonuna kadar şu logo işini kapatmış katılımcılar ve güzergahlar konusuyla devam edeceğiz ;) zaman azalıyor

Off_Road' Alıntı:
Ertuğrul Bey... Üzerime vazife değil ama verdiğiniz fikire katılmadan edemeyeceğim. Çünkü yol detayları ve katılımcı sayısı gidilecek yerler kalınacak yerler vs gibi takip etmek istiyorum ama konu bence çok dağılmış gibi.oku oku bitmiyor.Gezi katılımcısı olmasam da okuyucu olarak ve fikir edinmek açısından size katılıyorum .

selamlar aslına bakarsak rotamız tarihimiz zaten belli bu fikir alışverişi seansının uzun sürmesinin nedeni bence en estetik logoya ulaşmak için herkesin çabasıda bu yüzden kanımca. bi kaç güne bu loga kesinleşir stickerlar kesinleşir yolumuza devam ederiz :smiley:

ben sadece biseyin netlesmesini istiyorum bu gezi bir Land Rover gezisimi? eger oyleyse mesele yok, ama oyle degilse gezinin adini afislerini Land Rover a endekslemeyelim bu kadar

Tempus' Alıntı:
ben sadece biseyin netlesmesini istiyorum bu gezi bir Land Rover gezisimi? eger oyleyse mesele yok, ama oyle degilse gezinin adini afislerini Land Rover a endekslemeyelim bu kadar

??? ??? ??? ??? ??? ???

MKG' Alıntı:
??? ??? ??? ??? ??? ???

abi geziye baska marka araclarda katilabilir dendi, hatta listeye adlari yazildi ama afisler ve gezi mevzusu LR olarak devam ediyor. bende gelmek istiyorum ama durum ne boyle kafam karisti.

abim bu gezi evet Land Rover DEFENDER gezisi ama diğer araçlarlada katılabilirsiniz ana tema defender araçlar ile idi ama baktıki diğer marka araçlara sahip doslatımızda böyle bir geziye katılmak istiyor bizde neden olmasın gezi herkese açık her araç gelebilir dedik ve halande aynı durum geçerli ve logo problemini pazar gününe kadar netleştirip bu konuyu kapatacağız emin olabilirsiniz :D
selamlar tarık

peki tesekkurler :smiley:

son kez tüm gruba duyururum ki ; bu gezi ilk çıkış noktasında LR gezisi olarak düzenlenmiştir, fakat gelen istekler doğrultusunda ve içinde bulunduğumuz forum un etik kuralları cercevesinde bir ayrım yapmanın doğru olmayacağını düşünerek tüm 4x4 lere açtık. Logo İçin herkesi tatmin edecek Bir çözüm ürettik yakında huzurlarınızda olacaktır. Mutlu son diyeceksiniz :smiley:

bu nasıl olur şimdilik logoları değiştirebildim her markanın stickerinde kendi logosu kimsenin gönlü kalmasın herkesin istediği olsun diye yeterlimidir arkadaşlar :D :D siz yeterki isteyin

GÖNÜLLERİMİZ BİR OLUNCA BATAKLIKLAR OTOBAN OLUR BİZE ;D ;D ;D

28567_393289753380_675938380_4089348_2758690_n.jpg

28567_393289713380_675938380_4089345_4329222_n.jpg

28567_393289733380_675938380_4089347_2610000_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri