LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,712
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

bundan eminim Tarık bey fotoğraf makinenizi bırakamıyacaksınız elinizden, bırakmayın da tabiiii :smiley:

Etiketler

ata036' Alıntı:
tamam bülent kardeşim kürşat abiyle ne yapıp edip logoyu yediniz bitirdiniz :D

fikirler için çok teşekkürler logo konusunda yardımlarınızı bekleriz zaten yazılanları gördünüz artık yarına güzel bişe çıkar diye düşünüyorum :D
selamlar tarık
güzergahı tam netleştirin kapı haritalarını hazırlayayım ama logo dediğim gibi artık oynanmasın amacını kaybetmesin :smiley:

aahhkatibim_34' Alıntı:
bundan eminim Tarık bey fotoğraf makinenizi bırakamıyacaksınız elinizden, bırakmayın da tabiiii :smiley:

burada binlerce fotoğraf paylaşacağımıza emin olabilirsin görsel bir şölen olacak inşallah

artsanatyildiz' Alıntı:
güzergahı tam netleştirin kapı haritalarını hazırlayayım ama logo dediğim gibi artık oynanmasın amacını kaybetmesin :smiley:

o zaman kararlaştırdığımız gibi araç logosu olmayacak yeşil plan kalacak araçla birlikte :D araç logosu yerine plaka veya gideceğimiz illerin adlarını yazacağız bu konun uzmanı sizsiniz artık tasarım logo tasarım sponsoru diyelim size ;D

ata036' Alıntı:
o zaman kararlaştırdığımız gibi araç logosu olmayacak yeşil plan kalacak araçla birlikte :D araç logosu yerine plaka veya gideceğimiz illerin adlarını yazacağız bu konun uzmanı sizsiniz artık tasarım logo tasarım sponsoru diyelim size ;D
her araca ayrı logolu olacak artı olarak kapı haritaları güzergah ve gidilecek yerlerin olduğu :smiley:

yorum sizin

land.jpg

jeep.jpg

hyundai.jpg

opel.jpg

artsanatyildiz' Alıntı:
yeri gelmişken sponsor firma arayışınıza bence biraz yoğunlaşın derim. zira mali külfeti olan bir gezi olacak. içecek firmaları ile temasa geçin reload enerji içeceği bir Türk firması isterseniz onunla temasa geçebilirsiniz hiç olmazsa katılımcı adeti kadar günlük enerji içeceği sağlarlar. efespilsen - petrol ofisi - total gibi büyük şirketler sizlere mutlaka yardımda bulunacaktır.en az 10-15 araç üzerinde 20 gün logolarının il il gezmesi ve böyle bir organizasyonu desteklemeleri onlar için sdece şirketlerin reklam masrafı olarak kabul edilir ve iştirak ederler. redbull bu gibi aktivitelere hat safha da katılım göstermektedir.sadece bu şirketlere bir mail atın yeter. nacizane fikirlerimi sunuyorum.
bencede çok doğru teşhisler... yalnız ilgili şirket ve/veya onların reklam şirketlerinde tanıdık kişi bulunamaz ise taleplerin 1 e-maille yeterince ciddiye alınacağı kuşkulu....

Off_Road' Alıntı:
bencede çok doğru teşhisler... yalnız ilgili şirket ve/veya onların reklam şirketlerinde tanıdık kişi bulunamaz ise taleplerin 1 e-maille yeterince ciddiye alınacağı kuşkulu....

haklısın ertuğrul abi gezi ile ilgili dosyamız kısa bir süre sonra hazır olacak o zaman dediğin gibi başvurularda bulunacağız ilgilenecek bir kaç firma çıkar umarım çıkmasada şansımıza ;D

artsanatyildiz' Alıntı:
her araca ayrı logolu olacak artı olarak kapı haritaları güzergah ve gidilecek yerlerin olduğu :smiley:

gördüm ve doğruda buldum... böylece tarık ın ve herkesin dediğide oldu mutlu son olacak demiştim :smiley: :smiley: konuyu bu şekliyle sonuca bağladığımızı kabul ediyorum.
logo ile yan yana kullanacağımız bir harita olabilir mi ?

kapıların üzerine yapıştırma fikride güzel olabilir her araca bir numara veririz ve bu kapı üzerindede yazar + logoyuda tamamlar onun la birlikte bile kullana biliriz

:smiley:

karadeniz_logo_27.05.2010.jpg

''AKILLI DÜŞÜNÜP KARAR VERENE KADAR DELİ YOL ALIRMIŞ ''
Başkan mustafa arslan

kokteknik' Alıntı:
''AKILLI DÜŞÜNÜP KARAR VERENE KADAR DELİ YOL ALIRMIŞ ''
Başkan mustafa arslan

sanki bir brezilya dizisi çekiyoruz, alt tarafı 24 temmuza kadar beyin jimlastiği yapacağız o yeşil logo yu ortaya atıpta bundan yapsak daha eyudur uşaklar deyen sen değilsen bülent yahu :smiley: :smiley: Deliler yolu alsın düşünen akıllılar da kestirme bir yol bulur onların önüne geçerler biz avans veriyoruz.... :smiley: :smiley: hem sonlandı artık logo için düşünmek yok :smiley: şimdi biz başka şeyler üzerine konuşuyoruz.....

artsanatyildiz' Alıntı:

abi logo konusuna noktayı koyduk artık gerisi sana kalmış :D sen çizimleri yap bana mail at gerisini ben hallederim ;) logo tasarım sponsorluğu senin çıkartırıp dağıtma işide benim yarı yarıya :D

ata036' Alıntı:
abi logo konusuna noktayı koyduk artık gerisi sana kalmış :D sen çizimleri yap bana mail at gerisini ben hallederim ;) logo tasarım sponsorluğu senin çıkartırıp dağıtma işide benim yarı yarıya :D
sorun değil halledeceğim

Logo çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri