Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)
selam bütün arkadaşlar, ben ayağımı yerden kesen bir araç sahibi olmaya çalışırken, ne çıok çeşit araçlardan bahsediyorsunuz, gerçi iyi oluyor, bilgi sahibi oldum, buraya takılarak, motorlar konusunda da tecrübe kazanıyorum, arkadaşlara takılıyorum 40 ından sonra emekli olunca insanlar ev alır ben motor alırsam şaşmayın diye, motor fuarına gidince gerçekten de ilgimi çekti, şimdi birde sizin bahsettiğiniz araçların fuarı olsada oraya gitsem anlattığınız modelliri tanıyacağım sanırım,
hala logoda bir seçim yapamadınız sanırım
çay ve fondık toplayan karadeniz kızları , alabalık tutan karadeniz uşaklarının, çoşkunakan derelerinin, yayla şenliklerinin,resimleri konularak, köy yollarında giden bir tarafı yeşillik bir tarafı masamavi ince uzun bir yollda giden değişik araçların veya motosikletlerin egzozz gazından çıkan dumanlarla, Karadeniz macerası, Land Rover yazılabilir, veya kemençe ve tulumdan çıkan nağmelere de değişik yazı karakterinde Haydi Karadenize gibi yazılar yazılabilir naçizane fikrim, siz ustalara tavsiyede bulunmak haddim değil ama ilk etapta aklıma gelenler bunlardı paylaşmak istedim, görüşmek üzereee