LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

98 model arac abi defender larin yasina yakin problem olmaz anlasirlar :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:

:smiley: :smiley: başı çekersin kürşad anlaşılmaz .... 98 de gıcır gıcır sayılır aramız da kalsında :smiley:

febulent' Alıntı:
:smiley: :smiley: başı çekersin kürşad anlaşılmaz .... 98 de gıcır gıcır sayılır aramız da kalsında :smiley:

sağol valla... benim araç da 98 model :D

Tempus' Alıntı:
Yalnız Kıyas konusu araç Defender ise bu konuda Dünya Çapında Klasik olmanın getirdiği Ün .. Ünvan nedeni ile DEFENDERların ruhsat YILINA +10.. ( bazı çevrelere göre hatta +15 YIL ) eklenir bu gerçeği gözönünde tutalım lütfen ... ;D ;D ;D

farketmez abi icinde Land olan her arac icindeki suruculeri ayni kafadaysa kardestir ;D

Tempus' Alıntı:
Lexus la gelebiliyoruz dimi ;D

bilmem düşünmemiz lazım LR ciler bir toplantı yapıp sana sonucu bildiririz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

egeli 34' Alıntı:
bilmem düşünmemiz lazım LR ciler bir toplantı yapıp sana sonucu bildiririz ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dusersin elime belgradda ;D

Bu haline mi eklenti yapılacak??

PAPER.jpg

selam bütün arkadaşlar, ben ayağımı yerden kesen bir araç sahibi olmaya çalışırken, ne çıok çeşit araçlardan bahsediyorsunuz, gerçi iyi oluyor, bilgi sahibi oldum, buraya takılarak, motorlar konusunda da tecrübe kazanıyorum, arkadaşlara takılıyorum 40 ından sonra emekli olunca insanlar ev alır ben motor alırsam şaşmayın diye, motor fuarına gidince gerçekten de ilgimi çekti, şimdi birde sizin bahsettiğiniz araçların fuarı olsada oraya gitsem anlattığınız modelliri tanıyacağım sanırım,
hala logoda bir seçim yapamadınız sanırım
çay ve fondık toplayan karadeniz kızları , alabalık tutan karadeniz uşaklarının, çoşkunakan derelerinin, yayla şenliklerinin,resimleri konularak, köy yollarında giden bir tarafı yeşillik bir tarafı masamavi ince uzun bir yollda giden değişik araçların veya motosikletlerin egzozz gazından çıkan dumanlarla, Karadeniz macerası, Land Rover yazılabilir, veya kemençe ve tulumdan çıkan nağmelere de değişik yazı karakterinde Haydi Karadenize gibi yazılar yazılabilir naçizane fikrim, siz ustalara tavsiyede bulunmak haddim değil ama ilk etapta aklıma gelenler bunlardı paylaşmak istedim, görüşmek üzereee

Arkadaşlar nacizane haddimi aşmak istemeden de olsa bi konu üzerinde durmak istiyorum. Bu fotografa iyi bakın Ben çektim Benim aracım ve başka bir yerde yok taklitlerinden sakının.... ( Açtırmasınlar kutuyu söyletmesinler kötüyü ) Yeter diyorum...

DSCF4460.jpg

On Numara..
Başka söze ne hacet Bülent bey:smiley:)
sevgilerimle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri