LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,748
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

cidowsky' Alıntı:
arkadaşlar merhaba batum geçişi için bugün öğrendiğim bi bilgiyi aktarmak istiyorum günü birlik giriş çıkışlarda pasaport istenmiyormuş :D konunun başında geçiş için çocuklara pasaport çıkartılmasından bahsediliyordu ve bende kendime çıkarmaktan bahsetmiştim :D

batumdan geçen sene tiflise kadar gittim kesinlikle pasaport isteniyor ve en az 6 aylık süresi kalmış olma zorunlulugu var diye biliyorum .. yeni bir şey degişmedi ise durum böyle .. eger batum geçişlerinde sıkıntı olurisede şuanki gürcü gümrük müdür tav tiflis hava limanı eski müdürü arkadaşımın iyi bir arkadaşıdır haberiniz olsun bir sıkıntı oldugunda ulaşabilirsiniz o tarihlerde hala orada ise ..

Etiketler

irimi' Alıntı:
Malesef ayın 24ünde çok önemli işim çıktığı için yolculuğun başında bulunamayacağım. Eğer mümkün olursa 26 gibi yola çıkıp bir iki günlükte olosa size yetişmeye çalışırım. Katılamazsam üzülürüm...

ahmet bey umarım herşey yolunda gider de sizde başından sonuna kadar katılırsınız.

cidowsky' Alıntı:
arkadaşlar merhaba batum geçişi için bugün öğrendiğim bi bilgiyi aktarmak istiyorum günü birlik giriş çıkışlarda pasaport istenmiyormuş :D konunun başında geçiş için çocuklara pasaport çıkartılmasından bahsediliyordu ve bende kendime çıkarmaktan bahsetmiştim :D

Pasaportsuz geçişler özel gruplar için ( öğrenciler, diplomatlar, özel grup misafirler ) geçerlidir ve valilikler aeasında bi sürü yazışma sonrasında yapılabilmektedir.

suatti' Alıntı:
Pasaportsuz geçişler özel gruplar için ( öğrenciler, diplomatlar, özel grup misafirler ) geçerlidir ve valilikler aeasında bi sürü yazışma sonrasında yapılabilmektedir.

bizde o grupların içine giremeyizmi hemde 4X4 özel grup :D

valla ben hala öğrenciyim ordan yırttıkta :D şu valilik yazışması işi bozuyo :D

Yeni Fırsat bulabildim Hepinizin Kandili Mübarek olsun....

kokteknik' Alıntı:

niye öyle diyorsun bülent gitme şansım doğmuşken şeytanın bacağını kırıp ihtimalleri zorlayıp gitsem fenamı olur yani :D

bu arada dün geçmiş olan kandilinizde mübarek olsun

Kandiliniz mübarek olsun..

THE FARUK' Alıntı:
Kandiliniz mübarek olsun..

teşekkürler abim forumla bu aralar ilgilenemiyoruz ama 1 kaç gün sonra herşey netleşecek :D :D bizi izlemeye devam edin

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun

%'ye vurursak 1 ihtimal, programlarım o tarihde deyişik :smiley: ;) :D 8)
Geziye katılan bütün arkadaşlarada şimdikten GÜZEL OLAN HERŞEY'İ diliyorum erken oldu ama neyse ;D ;D ;D

ANKARA' Alıntı:
%'ye vurursak 1 ihtimal, programlarım o tarihde deyişik :smiley: ;) :D 8)
Geziye katılan bütün arkadaşlarada şimdikten GÜZEL OLAN HERŞEY'İ diliyorum erken oldu ama neyse ;D ;D ;D

iyi dilekleriniz için teşekkürler nasip kısmet başka bir etkinlikte inşallah tanışmak nasip olur

Konsolosluklarca verilen pasaportlar dahil 6 aya kadar olan pasaport harcı 126 liradan 65 liraya, 1 yıllık pasaport harcı da 180 liradan 95 liraya indirildi. Pasaportlar için 138 lira olan değerli kağıt bedeli de 50 liraya düşürülürken, 6 aya kadar olan pasaport harcı 126,05 liradan 65 liraya, 1 yıllık pasaport harcı 180,15 liradan 95 liraya, 2 yıllık pasaport harcı 304 liradan 155 liraya, 3 yıllık pasaport harcı 424 liradan 220 liraya, 3 yıldan fazla süreli olan pasaport harcı da 616 liradan 310 liraya indi.
Çipli Pasaporta geçen Türkiye'de Değerli Kağıtlar Tablosunda yer alan Pasaportların bedelleri, bugünden itibaren geçerli olmak üzere 50 lira olarak belirlendi.

bu günki gazetelerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri