LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fosilbulent Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,770
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Han Solo' Alıntı:
Size iyi geziler, fotoğraf ve gezi paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz, bu arada basın ya da profesyonel kamera kaydı olacak mı acaba?

teşekkürler şu an için belli bir şey yok ama bülent kardeşim o işle ilgileniyor yakında burada paylaşacaktır.
selamlar tarık

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

Etiketler

ata036' Alıntı:
abi her şeye sana bağlı gelmek istiyorsan gel bence arabada tek olabilirsin ama yolda tek olmayacağına emin ol yedek şoförde yanına arkadaşda buluruz yolda tek yolculuk etmezsin merak etme :smiley:

Gezimiz Hakkında Detaylı Bilgi İçin Linki İnceleyiniz : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58214.msg675120

Tarık abi doğru diyosunda yanlız kalcağımada inanmıyorum sadece kafa bulaşık teli oldu neyse iyi günler

bam bam' Alıntı:
Bu bilgiler ışığında

1 Geziye en son katılım 10 temmuz 2010 saat 17 : 00 a kadar yapılabilinir, daha sonrasında kişi yada araç kayıt edilmeyecektir.
2 geziye katılan arkadaşlarımızın Araç bilgileri (Marka Model Plaka Renk ),
3 Araç içinde gelen listesi (Ad Soyad kan grubu devamlı kullanılan ilaç adı tekrarlı hastalıkları hastalığın adı müdahale şekli bilgisi ),
4 İrtibat - haberleşme ( amatör telsizciler için ulaşım kısa kod, araç içinde bulunanların telefon numarası, gerekli halllerde ulaşılacak (anne baba kardeş eş vs.) kişi bilgileri ve telefonları.
5 Araçsız katılacaklar için ; nereden kaç günlüğüne katılacakları konusunda bilgisi yanında yukarıdaki bilgileri vermeleri
6 araç sahiplerinin Örn. Katılım sıralamasının yapılması, kontenjan ve katılım listesinin hızlı güncellenmesi için Bülent demir 110 def 4 kişi 2 kişilik yerim var gibi bir bilgi ulaştırabilirlerse araçsız katılımcılar için de rahat olur.

bu bilgilerin 10 temmuz öncesi mutlak ulaştırılması son güne sıkışmaması adına iyi olacaktır. ( Listeyi katılımcı listesi formatında devam ettirelim sayıları isimleri yazalım fakat kişisel bilgileri mail aracılığı ile ulaştıralım ) ilave bilgiler oldukça paylaşacağız.

yine hatırlattırma

CAN Bİ KARAR VERMEDEN ÖNCE BEKLESEN DİYECEĞİM SANADA MANİ olmak istemem başka plan felan yaparsan diye am herhalükarda senin yolcuların hazır biz olursak bizimle biz gelemezsek benim dayımlarla ama onlar aile ben rahat edemem dersengenede seni zorlamayayım

Şöle bi hemen düşündümde bu gezi kaçmaz

bam bam' Alıntı:

bencede kaçmaması lazım ;) ;D ;D ;D

bam bam' Alıntı:

Aklın yolu birdir :smiley: yinede takıldığın nokta doğru katılımcılar özellikle araçlara konuk olacaklar şimdiden yerlerini kesinleştirsinler derim bende halen 2 koltuk boş bilginize... (Bir i rezervli kesin cevap bekliyorum medya adamı ne yaparsınız :smiley: )

1 Geziye en son katılım 10 temmuz 2010 saat 17 : 00 a kadar yapılabilinir, daha sonrasında kişi yada araç kayıt edilmeyecektir.
2 geziye katılan arkadaşlarımızın Araç bilgileri (Marka Model Plaka Renk ),
3 Araç içinde gelen listesi (Ad Soyad kan grubu devamlı kullanılan ilaç adı tekrarlı hastalıkları hastalığın adı müdahale şekli bilgisi ),
4 İrtibat - haberleşme ( amatör telsizciler için ulaşım kısa kod, araç içinde bulunanların telefon numarası, gerekli halllerde ulaşılacak (anne baba kardeş eş vs.) kişi bilgileri ve telefonları.
5 Araçsız katılacaklar için ; nereden kaç günlüğüne katılacakları konusunda bilgisi yanında yukarıdaki bilgileri vermeleri
6 araç sahiplerinin Örn. Katılım sıralamasının yapılması, kontenjan ve katılım listesinin hızlı güncellenmesi için Bülent demir 110 def 4 kişi 2 kişilik yerim var gibi bir bilgi ulaştırabilirlerse araçsız katılımcılar için de rahat olur.

aynen devam bu bilgiler yola cıkmadan güncellenmeli (10 temmuz )

krosofrot' Alıntı:
Selam herkese, Antalya,dan MUSA. Bu tura katılmak istiyorum İstanbuldan değil ama, yoldbiryerde size katılmak isterim.
Ben gezilerimi eşimle birlikte gezmeyi tercih ederim, yani bu gezi eşliyse varım anlamında.
Aracım lada niva , tam donanımlı desem yeridir, 2008 model 4000km yapar diye umuyorum. şimdi 40000km,de, kabul görürse yorumlarınızı ve davetinizi bekliyorum.

Musa bey aileniz çocuklarınızla katılabileceğiniz bir gezi '' 4x4' le karedeniz macerası - 2010'' Niva olması sorundeğil donanımlı olması güzel (Gerekli ekipman listesinden kontrol yapınız) modeli çoğumuzun aracından yüksek zaten km si az sanırım iyide bakıyorsunuz, yanlız 4000 km umuyorum diyorsunuz bizim gezi 4500 km :smiley: merak etmeyin o da kolay gerekirse çeker çekeriz çekerler, biz yolda bırakmayız.... :smiley: Hoşgeldiniz lütfen katılım kararınız olum lu ise listeyi kopyalayıp msj hanesine ekleyin ve katıldığınız şehri ad soyad araç bilgisi + katılan kişi sayısını yazın.

ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz.

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

KAYSERİ
1- Ertuğrul AÇIKGÖZ Defender 110

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper 3 kişi yada maksimum 4 kişi alabilirim

Araç Sayısı : (11) 6 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...(Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 18 kişi + Eşler ve çocuklar

Valla Çiğdem ksusra bakma senın durumun henüz belli değil kusura bakmazsın inşallah

bende kendımı sağlama almak mı ne deniyosa işte ondan yapmalıyım

İSTANBUL
1-Bülent DEMİR Defender 110 (Emir ) 15 gün
2-Memet KARABULUT
3- Rezerve (Ö.Umut Sunay)
4- Hüseyin AKBULUT Defender td5 (istanbul-amasra arası.)
5- Ahmet ERGÜN Disco II TD5 (Tüm Gezi)
6-Ahmet ERÇİRO Disco II TD5 (5 gün)

YOZGAT
1- Ahmet Kızılkaya Defender Kamyonet ( Atıf Kaya ) 15 gün

SİVAS
1- Bülent KÖK Defender 110
2- Mustafa ARSLAN Nissan Patrol

IĞDIR
1- Tarlk YILMAZ ( ata036 ) Defender 110 (KIRAT)
2- Neslihan YILMAZ + 2 çocuk
3- Serkan AYDIN
4- Sevgi AYDIN + 2 çocuk

ANKARA
1-Can PEKTAŞ (bam bam) Hyundai Galloper 3 kişi yada maksimum 4 kişi alabilirim

Araç Sayısı : (10) 5 ( Defender ) + 2 (Discovery) + 1(Hyundai)..... (toyota) + ..... (Suzuki) + ..... (Mitsubishi) + ...(Jeep) + 1 (NİSSAN) + (Diğer)
Kişi Sayısı : 17 kişi + Eşler ve çocuklar

:( daha önce Tarık'a bildirmiştim ama güncellemelere geçmemiş....

işte bu kötü oldu ertuğrul abi :( kıyısından bucağından da olmadımı abi gelseydin ne güzel olacaktı...

febulent' Alıntı:
işte bu kötü oldu ertuğrul abi :( kıyısından bucağından da olmadımı abi gelseydin ne güzel olacaktı...
Tarik'a detayli acikladim burdan tekrarlayarak forumun keyfini kacirmak istemem ... ama emin olabilirsinizki cok istiyordum ve uzgunum ... :(

Off_Road' Alıntı:
Tarik'a detayli acikladim burdan tekrarlayarak forumun keyfini kacirmak istemem ... ama emin olabilirsinizki cok istiyordum ve uzgunum ... :(
abi evet bana söyledin ama silmek içimden gelmediği için silemedim özür :( gelmen bize büyük keyf ve neşe verecekti gelemediğin için çok üzüldüm abi :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri